- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #97.201
Oyle canım yapacak bisey yok benden geçti artık Allah sizlere nasıp etsin insallahDeme öyle er geç nasip olur inşaallah Allah daha çok istememizi dua etmemizi istiyordur belki bilemeyiz
Negatif mi geldi gayet net çizginizKızlar test yaptım sizi de bilgilendirmek istedim sonuçta burda bana çok yardım eden arkadaşlarımız oldubana negatif gibi geldi ama bi kaç arkadasım gebelik var dedi baklım hayırlısıyla olsun inş henüz kanda çıkmaz sanırım
Usg yi at bakalım bi canımKızlar lütfen cevap verin 3 paralel çizgi gördüm kız dedi ... değişme ihtimali varmı? 14+6 haftadayız...
Çokça dua et değişir Inşallah, kesin kız dedi miKızlar lütfen cevap verin 3 paralel çizgi gördüm kız dedi ... değişme ihtimali varmı? 14+6 haftadayız...
Bu sabah yaptim negatif canim denemeden beri cok agrim vardi hamilelik belirtisi gibi degil idrar yoku enfeksiyonu gibi bugun doktora gittim kan idrar aldi gebelijte bakalim dedi ve idrar kulturu istedi ultrasonla alttan bakti sag sol tupler hersey normal dedi idrar kesen sorun olabilir dedi gebelik olsa alttan ultrasonla belli olmaz miydi 12. Gun bugunCanım sen bi test daha yapsana
Hayirlisi olsun cnm benim test silikti baya ben gec kaldim eminim olsun vardir herseyde bi hayirEvet canım çok sağol inş senden de alırız güzel bir haber ama benim ilişki durumu testlerim biraz karışık devamlı pik oluyordu bakalım ne olacak
Ben hiç anlamıyorum fotodan ama Allah gonlundekini versin insallahBu fotolar
Ben kızımda adet geçince test yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı yine ona yakın beklemiştim o yüzden göremedim 2. Çizgiyi ama arkadaslar var deyince silik bi çizgi olduğunu farkettimNegatif mi geldi gayet net çizginiz
Aynen canım nasip inşallah gelecek aylarda güzel haberlerini alırızHayirlisi olsun cnm benim test silikti baya ben gec kaldim eminim olsun vardir herseyde bi hayir
Amin inşAllah Allah razı olsun..Ben hiç anlamıyorum fotodan ama Allah gonlundekini versin insallah
Ben senin hamile olduğunu şuan öğreniyorumBu fotolar
Canım denemenin üzerinden kaç gün geçti pekiBen kızımda adet geçince test yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı yine ona yakın beklemiştim o yüzden göremedim 2. Çizgiyi ama arkadaslar var deyince silik bi çizgi olduğunu farkettim
3 nokta kız dedi doktor bir başka arkadaşada 3 nolta erkek denmiş paralel çizgi falan denmedi direk nokta dedi kafam karıştı.. tabikide rabbimin verdiğine razıyım ama kafam allak bullak ..
Benim iki deneme oldu o zaman testim devamlı pik oluyordu en son denemeden sonra sanırım bu gün 11. GünCanım denemenin üzerinden kaç gün geçti peki
Ayy hadi hayırlısı olsun tebrik ederimAdetim iki gün gecikmişti bugün sabah test yaptım ve pozitif çıktı heyecanımı sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum ilk denememde oldu allah herkese nasip etsin yumurtlama günümde yapmaya çalıştım bakalım herşey kısmet ama çok çok heyecanlıyım:))
Sağolasın canım benimAyy hadi hayırlısı olsun tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?