- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #97.221
Maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımAdetim iki gün gecikmişti bugün sabah test yaptım ve pozitif çıktı heyecanımı sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum ilk denememde oldu allah herkese nasip etsin yumurtlama günümde yapmaya çalıştım bakalım herşey kısmet ama çok çok heyecanlıyım:))
Amin çok sağol yok atmadımMaşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahımtestlerini atmışmıydın buraya
Tebrikler cnm saglikla al kucaginaAdetim iki gün gecikmişti bugün sabah test yaptım ve pozitif çıktı heyecanımı sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum ilk denememde oldu allah herkese nasip etsin yumurtlama günümde yapmaya çalıştım bakalım herşey kısmet ama çok çok heyecanlıyım:))
Inşallah canim insallahAmin inşAllah Allah razı olsun..üç noktası varmış kız dedi ama bir arkadaşımada demişler 3 nokta erkek çıktı..
Çok sağol canım benimTebrikler cnm saglikla al kucagina
Evet canım ama gebelik yokKizlar kanda gebelik testi bu mu
İlişkiden sonra ki kaçıncı günün bugün baya belli canım maşallah
16.gün canımİlişkiden sonra ki kaçıncı günün bugün baya belli canım maşallah
Saglik olsun canim zaten tahmin ediyodum gec kaldim diye baska baharlaraEvet canım ama gebelik yok
İnşallah canım allah kim istiyorsa nasip etsin:)Y Yazankalemm tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah ❣
Hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim. MaşaAllah bu ay deniyenler yavaş yavaş pozitif vermeye devam ediyor. Darısı benim de başımaAdetim iki gün gecikmişti bugün sabah test yaptım ve pozitif çıktı heyecanımı sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum ilk denememde oldu allah herkese nasip etsin yumurtlama günümde yapmaya çalıştım bakalım herşey kısmet ama çok çok heyecanlıyım:))
Canım 3 boyutlu da bakmış sanırım genelde 3 boyutlu da net görüyorlar. Kesin kız demediyse bilemiyorum ama haftan cinsiyet için iyi bi hafta. İnşaAllah daha sonra gönlündekini duyarsın.3 nokta kız dedi doktor bir başka arkadaşada 3 nolta erkek denmiş paralel çizgi falan denmedi direk nokta dedi kafam karıştı.. tabikide rabbimin verdiğine razıyım ama kafam allak bullak
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Canım ben temmuzdan beri kullanıyorum bence sende kullan nasılsa hamilelik düşünüyorsunKizlar sizce folik asit kullanaym mi kullanan arkadaslar fikir verirlerse sevinirim
Amin canım çok sağolTebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah ☺
İşte kafama takılan bu oldu renklide bakmadı cinsel organına siyah beyazda baktı üç çizgi dedi kız dedi renkliye gectı fotoğraf cekti ve kapattı ekranı..Canım 3 boyutlu da bakmış sanırım genelde 3 boyutlu da net görüyorlar. Kesin kız demediyse bilemiyorum ama haftan cinsiyet için iyi bi hafta. İnşaAllah daha sonra gönlündekini duyarsın.
3 nokta dediği yanyana olunca kız, üçgen gibi 3 nokta görüyorlarsa erkek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?