Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bebek icin adetin hangi günü ve kaç kez birliktelik olması gerekir lütfen Erkek çocuğu olanlar yazsn
Aman ben susayımTehlikeli sularda yüzme ördeeeeeğmbanlanırsın aman şey avlanırsın
Önceliğiniz sağlıklı bebek olsun. Cinsiyete göre ilişki günü mü olur? Yumurta 24 saat sperm 48-72 saat canlı kalıyor. Bu zamanlamayı tutturursanız hamile kalırsınız. Cinsiyet için bir ilişki zamanlaması yok. Erkekten gelen kromozom cinsiyeti belirler.
Orası doğru evetNet bi bilgi degil ama erkek spermler daha hizli ama daha dayaniksiz oldugu icin catlama oncesi iliski olmayip catlama gununden sonra olursa belki ihtimal artabilir ama tabiki hic bi kesinligi yok Allahin isi
Haftanın Salı ile cuma günlerinden biri adetinin 18. Gününe gelirse değerlendir
Aynen öyle benm zaten çok şükür ki Bi kız rvladim var ama insan işte erkeğinde tatmak istiyoBu sitede ben şuna çok kez şahit oldum kız bebek istiyorum yazanı linclemiyorlar ama erkek bebek istiyorum yazana oooo Allah ne verdiyse saldırıyorlar,arkadaşlar tabiki öncelik sağlıklı hayırlı evlat olması ama insanoğlu işte, cocuk bir meyve insan hepsinden tatmak istiyor.Gonlunuzce olsun konu sahibi.
Ya zaten orası öyle ama insan işte iki duyguyuda tatmak istiyorumYani şimdi biri size öylesine bir yöntem söylese aklınıza yatsa bunu deneseniz cocuk erkek olsa sizde bunu başkasına önereceksiniz ben yaptım oldu diye. Ama aslında bunun şansa denk geldiğini falan asla düşünmiceksiniz çok ilginç kafa yapıları gerçekten hayırlısını isteyin geçin.
Sence böyle bir şey mümkün mü?![]()
Bunun için anca dua edebilirsiniz yani olmazsa ne olacak üzülecek misiniz ki öyle gözüküyor bide ben böyle keskin istekleri dile dökmekten korkarım bana kötü bir sınavla geri döner diye söz konusu evlatsa özellikle.Ya zaten orası öyle ama insan işte iki duyguyuda tatmak istiyorum
Ya hayr kalben olsun diye diretmiyorum zaten sadece kızım var çok şükür erkek olmasını diliyorum sadece araştırıyorum bunda kötü ne varBunun için anca dua edebilirsiniz yani olmazsa ne olacak üzülecek misiniz ki öyle gözüküyor bide ben böyle keskin istekleri dile dökmekten korkarım bana kötü bir sınavla geri döner diye söz konusu evlatsa özellikle.
Ne saçma düşünce yapınız senin istemenle olmuyor ne kadar meraklisin erkek bebeğe eli ayağı düzgün saglikli hayırlı evlat olsun cahilce yaHayır bir kız çocuğumuz var eşim gene kiz istiyo tam tersi ben erkek çocuk meraklısıym bu duyguyuda tatmak istiyorum
Yumurtlama günü ve 1 gün öncesini değerlendirirseniz erkek olma ihtimalini arttırabilirsiniz.Ovulasyon testi kullanın bunun için.Erkek bebek icin adetin hangi günü ve kaç kez birliktelik olması gerekir lütfen Erkek çocuğu olanlar yazsn