Erkek bebek istiyorum

Net bi bilgi degil ama erkek spermler daha hizli ama daha dayaniksiz oldugu icin catlama oncesi iliski olmayip catlama gununden sonra olursa belki ihtimal artabilir ama tabiki hic bi kesinligi yok Allahin isi

Önceliğiniz sağlıklı bebek olsun. Cinsiyete göre ilişki günü mü olur? Yumurta 24 saat sperm 48-72 saat canlı kalıyor. Bu zamanlamayı tutturursanız hamile kalırsınız. Cinsiyet için bir ilişki zamanlaması yok. Erkekten gelen kromozom cinsiyeti belirler.

Önceliğiniz sağlıklı bebek olsun. Cinsiyete göre ilişki günü mü olur? Yumurta 24 saat sperm 48-72 saat canlı kalıyor. Bu zamanlamayı tutturursanız hamile kalırsınız. Cinsiyet için bir ilişki zamanlaması yok. Erkekten gelen kromozom cinsiyeti belirler.

Net bi bilgi degil ama erkek spermler daha hizli ama daha dayaniksiz oldugu icin catlama oncesi iliski olmayip catlama gununden sonra olursa belki ihtimal artabilir ama tabiki hic bi kesinligi yok Allahin isi
Orası doğru evet

Rukiye Hanım amuda da kalksanız, kendi ekseniniz etrafında 365 kere de dönseniz; çocuğunuzun cinsiyeti sizin belirleyeceğiniz bir durum değil. Tamamen eşinizden gelecek olan eşey hücresine kalmış, x veya y oluşu bunu belirleyecek, bu aşamada sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu sitede ben şuna çok kez şahit oldum kız bebek istiyorum yazanı linclemiyorlar ama erkek bebek istiyorum yazana oooo Allah ne verdiyse saldırıyorlar,arkadaşlar tabiki öncelik sağlıklı hayırlı evlat olması ama insanoğlu işte, cocuk bir meyve insan hepsinden tatmak istiyor.Gonlunuzce olsun konu sahibi.

Yani şimdi biri size öylesine bir yöntem söylese aklınıza yatsa bunu deneseniz cocuk erkek olsa sizde bunu başkasına önereceksiniz ben yaptım oldu diye. Ama aslında bunun şansa denk geldiğini falan asla düşünmiceksiniz çok ilginç kafa yapıları gerçekten hayırlısını isteyin geçin.

Teşekkürler
Bu sitede ben şuna çok kez şahit oldum kız bebek istiyorum yazanı linclemiyorlar ama erkek bebek istiyorum yazana oooo Allah ne verdiyse saldırıyorlar,arkadaşlar tabiki öncelik sağlıklı hayırlı evlat olması ama insanoğlu işte, cocuk bir meyve insan hepsinden tatmak istiyor.Gonlunuzce olsun konu sahibi.
Aynen öyle benm zaten çok şükür ki Bi kız rvladim var ama insan işte erkeğinde tatmak istiyo

Yani şimdi biri size öylesine bir yöntem söylese aklınıza yatsa bunu deneseniz cocuk erkek olsa sizde bunu başkasına önereceksiniz ben yaptım oldu diye. Ama aslında bunun şansa denk geldiğini falan asla düşünmiceksiniz çok ilginç kafa yapıları gerçekten hayırlısını isteyin geçin.
Ya zaten orası öyle ama insan işte iki duyguyuda tatmak istiyorum

Ya zaten orası öyle ama insan işte iki duyguyuda tatmak istiyorum
Bunun için anca dua edebilirsiniz yani olmazsa ne olacak üzülecek misiniz ki öyle gözüküyor bide ben böyle keskin istekleri dile dökmekten korkarım bana kötü bir sınavla geri döner diye söz konusu evlatsa özellikle.

Bunun için anca dua edebilirsiniz yani olmazsa ne olacak üzülecek misiniz ki öyle gözüküyor bide ben böyle keskin istekleri dile dökmekten korkarım bana kötü bir sınavla geri döner diye söz konusu evlatsa özellikle.
Ya hayr kalben olsun diye diretmiyorum zaten sadece kızım var çok şükür erkek olmasını diliyorum sadece araştırıyorum bunda kötü ne var

Hayır bir kız çocuğumuz var eşim gene kiz istiyo tam tersi ben erkek çocuk meraklısıym bu duyguyuda tatmak istiyorum
Ne saçma düşünce yapınız senin istemenle olmuyor ne kadar meraklisin erkek bebeğe eli ayağı düzgün saglikli hayırlı evlat olsun cahilce ya

Erkek bebek icin adetin hangi günü ve kaç kez birliktelik olması gerekir lütfen Erkek çocuğu olanlar yazsn
Yumurtlama günü ve 1 gün öncesini değerlendirirseniz erkek olma ihtimalini arttırabilirsiniz.Ovulasyon testi kullanın bunun için.

Ne kadar acımasızca yorumlar bunlar ya bir kendinize gelin canım benim bildiğim bir yöntem var yumurtlama günü iliski tek o gun korunmasız ılıskı olucak ama burda ovulasyon testlerıyle cıft cızgı çıktığı zman ılıskıye dene bırde herseyden önce bol dua şükür namazındsn sonra bol dua et hayırlısını dıle gönlünden gecenı zaten rabbim bilir rabbim her ıkı meyvesınıde tattırsın

Benimde iki kızım var bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra ilişki olsun dedi sonra 2 kızın mi var dedi evet dedim o zaman sen 40ci saate yap tam anlamıyla çatlatma başarılı olsun dedi bilemiyorum kafam çok karışık

Back
X