Doğuma Hazırlık Erkek bebek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şimdi her ayın 20 sinde 2 kaşık bal yiyip, 10 kere şınav çekip, 2 dakika amuda kalkıcak. Bunları gece 11 de yapıcak. Gece 12 de de ilişkiye girecek.
Böyle saçma soruya anca böyle cevap verebilirim. Sağlıklı olsun bırakın şu cinsiyetciliği
Ha bu arada öyle formul falan yok. Cinsiyeti erkek belirler. Spermler yani..allah hangisini nasip ederse o olur.

Erkek bebek olması için neler yaparaınız onunda günleri ve formülleri varmıdır yani yumurtlama günü vs tarzında görümcem çok istiyor da lütfen bildikleirnizi paylaşın
Y spermleri hızlı ama kısa ömürlü, x spermleri ise yavaş fakat uzun ömürlü olduğu söyleniyor. Yani döllenmeyi yumurtlama gününe denk getirirae erkek olma ihtimali yükseliyor. Ovülasyon kiti kuşşabıp takip edebilir. Tabi bunlar ihtimal kesin diye bir şey yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yeşekkür ederim sağolun amin inşallah

Bir oğlum var ikinciye hamileyim ben söyleyim ozaman ilk oğluma catlatma iğnesi ve hapla hamile kaldım yumurtlama olduktan sonra ilişki olmuştu ben beslenmenin etkisine cok inanıyorum protein erkek cocuk vitamin kız cocuk deniliyor ve o sıra cidden et ağırlıklı besleniyorduk kaliteli gıdalar tüketiyoduk, ikincisine ramazan ayında tek ilişki ile plansız hamile kaldım ve yine protein agırliklı besleniyorduk her ikimiz de Türk kahvesini severiz bu da erkek cocuk için etkili, ve ayıptır söylemesi misyoner pozisyon ve derin bir ilişki lazım yani erkeğin derine boşalması lazım yüzeysel ilişkide genelde kız oluyomuş sonra beline yastık koyup saat yatsın, yumurtlama dan önce kesinlikle ilişki olmamalı cok gerekirse ovulasyon takibi yaptırsın gerisi Allahın Takdiri

Güzel taktikleriniz için teşekkürler deneyeceğim ve allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…