erkek belli bi yasta hala bekarsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok yanlis dusunuyosun
o zaman 30 una kadar evlenmemislerin hepsini cope atmak lazim senin mantigina gore

ama söyle birsey var
ben 21 yasindayim ve benden yas farki epeyce olan biriyle düsünmem
o yüzden bana göre benim mantigimda bir anormallik yok
ama 30lu yaslara bende yakinsam elbette kisiden kisiye degisir düsüncelerim üstelik hepsi içinde düsünmem...
ama kesinlikle 30lu yaslarda biriyle birakin ciddi konusmayi ilerde aska dönüsebilinecek dostluga bile baslamam...

Son düzenleme:
Bence de gayet normal..hatta en guzeli olan bu.asıl işini gücünü ele almadan bir erkegin evlenmesi anormaldir.arkadasların dedigi gibi egitim di askerlikti anca..benim eniştemde evlendiginde 30 yasındaydı

bence de 30 yaş normal.
benim sevgilimle aramda 6 yaş var.kendisi öğretmen(Sakarya'da bitanem).ben de üniversiteyi Allah'ın izniyle 4 sene sonra bitiririm.ondan sonra evleniriz inşallah.mesleğimi elime aldıktan sonra evlenmeyi düşünüyorum.yani 4-5 sene sonra o da 29-30 yaşına gelmiş olacak böylece.:asigim:

tatlım benimde erkek arkadaşım şuan 31 yaşında bende 26 oda öğretmen bende ama ikimizde uzun süreli bi birlikteliğimiz olduğu halde hala evlilik düşünmüyoruz güzel gidende bi beraberlik yani insanlar artık rahatına okadar düşkün ve okadar bilinçli ve mantıklı ki kimse yalnış yapmak istemiyo bunun altında sebep aramamak gerk sadec tercih diyorum takılı kalmaaaa güzelimmmm küçük ayrıntılara derimmm

cnm bende bu konuda direk askerliii düşündüm..öle bişe yazmamışsın..

eğitimli ekonomik durumu ii vs. bişi deiştirmes..kendini hazır hissetmiodur

bence..hem 32 33 yaş ii bence yaaa..

bu çok değişken bi konu ya.konuyu açan arkadaşın bahsettiği gibi çok insan gördüm.bazıları kimseyi beğenmiyo ne istediğini de bilmiyo.armudun sapı üzümün çöpü derken yıllarca evlenmiyo ve yaş 30u buluyo hatta geçiyo.ondan sonra da acaba nie bu yaşa kaldı diye bakılıyo.bunu erkenden mesleği vs. düzene oturmuş olanlar için diyorum.ama öbür türlü çoğu arkadaşın dediği gibi şu zamanda okudum ettim askerliği yaptm iş buldum para biriktirdim evlilik sırası geldi diyene kadar istemese de yaş kemale eriyo.ama genel olarak bakarsak kanımca eğitim iş askerlik vs.. etkili olduğu için erkekler geç evleniyo..bi de aradığını bulma çabası tabi...:97:

26dan önce evlenen erkeğe garip bakabilirim. çünkü o yaştaki bir erkeğin bu kadar evlilik meraklısı olması bana garip gelebilir. ama 30 çok ideal bir yaş. hatta bence erkekler 28den önce evlenmemeli. kadınlarda 25ten önce.

o yaşa kadar bekar olması çapkın olmadığı anlamına gelir.yani kız tavlama kousunda çekingendir.tamda böyle biriyle evleneceksin işte.

nie ki şimdikiler kariyer yapıyor yani olumsuz düşünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…