• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bitti derse biter mi gerçekten

Hayır, aksine 'iyi ki' demişliğim var. Başkaları yüzünden falan ayrılmış olsaydık belki pişman olurdum ama tamamen ikimizle alakalı ve ilişkimizle alakalı olduğu için, öyle oldu. İlk başta tabi insan üzülüyor ama sonra iyi ki de kararının ardında durmuşum diyor.
Buna çok benzer bir şey yaşadım tabi aradan 4 yıla yakın zaman geçti şu anda . Dogru düzgün insanlar çıkmayınca nadirende olsa pişmanlık hissediyorum. Birlikte olsaydık çok mutsuz olacaktık biliyorum ama değisik bir his . Sevgi bazen yetmiyor umarım hakkımızda hayırlısı olur

Neden bittiğine bağlı... Anladığım kadarı ile 2 aydır iletişiminiz yok, biraz daha bekle bakalım eğer cidden aşılamayacak sorunlar değilse belki ansızın bir mesaj atıverir. Her ne olursa olsun özlüyordur bundan emin ol ama dediğim gibi ayrılık sebebiniz önemli.
Peki mesafelerden dolayı tartışmalar çoğalıp çözülmediğinde bitiyorsa? Olduğum yere geri döndüğünde arayacağım diyorsa arar mı? Yeniden başlayabilir mi herşey? Özlüyor mudur ki :KK61:

tamamıyla unutma aşamasındasın :) aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum bu dayanılmazmış gibi gelen duygu çok kısa zamanda yerini olması gerekseydi olurdulara bırakacak. yapman gereken tek şey sosyalleşmek. sakın kendini eve kapatmalara kalkma. etrafında insan yoksa bile çık tek başına dolaş güzel havanın tadını çıkar. emin ol herşey düzelecek. hiç bir acı ilk günki gibi kalmıyor sonuçta.

Iliskiler nasil baslayabiliyorsa bitedebilir.

Bitti diye yasanilan seyler yalan miydi moduna girmeyin. Yalan olmamasi icin bitmemesi mi gerekiyordu?

Kendince hakli sebepleri vardie bitirmek icin. Kabullenmek lazim.

Yasandi ve bitti.

Son olarakta; bu iliskinin gercekten devam etmesi gerekiyor mu bunu kendinize sorun. Eger ikinizide yoruyorsa hic gerek yok. Kendi degerinizi dusuruyorsa hic gerek yok. Bunlarin cevabini verin sonra uzulun veya tesekkur edin kendinizce

Hayatınızdaki kişiye dair ümidiniz bittiğinde, ilişkiniz de biter.
Onun cephesinde belli ki bitmiş ancak sizin cephenizde devam ediyor.
Ümidinizi öldürün bir an önce ki daha az yıpranın.

Bence bunun erkeği kadını yok. Ama araya zaman girince bence eskisi gibi olmuyor pek.. Mesela iki ay olmuş.. Bence bu süreden sonra gelse de hayır gelmez..

Tabi ki istisnalar var.. Ama genelde böyle diyebilirim.. Sizi yokluğuna alıştıran biri geri geldiğinde bile başta isteseniz de sonra eskisi gibi olmadığı için kendiniz istemezsiniz bence..

Peki mesafelerden dolayı tartışmalar çoğalıp çözülmediğinde bitiyorsa? Olduğum yere geri döndüğünde arayacağım diyorsa arar mı? Yeniden başlayabilir mi herşey? Özlüyor mudur ki :KK61:

İlişkinin süresine bağlı, bu süre içerisinde ne sıklıkta görüşüldüğüne ve ne kadar kaliteli zaman geçirildiğine bağlı. Eğer bağlılık oluşmuşsa unutmak kolay olmaz ama yok mesafe var ve ayda yılda bir görüşüp sadece telefon üzerinden bir ilişki yürütülüyorsa kendimizi kandırmayalım,gerçekçi olmak gerek.

Buna çok benzer bir şey yaşadım tabi aradan 4 yıla yakın zaman geçti şu anda . Dogru düzgün insanlar çıkmayınca nadirende olsa pişmanlık hissediyorum. Birlikte olsaydık çok mutsuz olacaktık biliyorum ama değisik bir his . Sevgi bazen yetmiyor umarım hakkımızda hayırlısı olur
evet değişik bir his ama her işte bir hayır mutlaka vardır diye düşünenlerdenim ve olmuyorsa zorlamamak lazım. yani artık yapabileceğim birşey kalmamıştı, uğraştım elbette sorunlar çözülsün, birşeyler düzelsin diye ama bilmiyorum ya. insan kendince yıprandıktan sonra durup bi düşünüyor, ya ben ne yapıyorum? diye. o üzüntünün beni her anlamda yiyip bitirdiğini tam anlamıyla idrak edince dedim zaten benden bu kadar, olmuyor, daha da uğraşamam diye. ve hiç pişman olmadım. üzerinden zaman geçti, hayatıma başkaları girdi, kısa kısa çünkü ben uzun ilişki kuramıyorum, niye bilmiyorum :D her neyse ben onlarla gayet mutlu oldum yani hiç öyle bir daha kimseyi sevemem modunda gezmedim. ilk zamanlar öyle gibi geliyor ama geçiyor o his. hiç soru işareti bırakmadığınız zaman arkanıza bile bakmadan gittiğinizde pişman olmyorsunuz doğal olarak.

benim ilişkim uzak mesafe ilişkisiydi mesela, o zorlandığım. gerçekten de sevginin yetmediğini gördüm ve aynı şehirde olabilseydik hayatımın en büyük aşkını yaşayacağımı düşünmüştüm, olabilirdi sahiden. ama olmadı, o orada ben burada, koca ay içinde sadece 2-3 kere bir araya gelmek, onu da birkaç saate sığdırmak zorunda olmak, uzaklıktan kaynaklanan iletişim eksikliği, zorluğu falan da cabasıydı. bulamadık orta yol, lafa gelince evet çok seviyorduk ama ne onun hayatı benim olduğum yere gelmeye müsaitti ne de benimki. bizimki olsaydı anca böyle olurdu ve bu da çok ciddi fedakarlık istedi. o yapmadı, yapamadı, hal böyle olunca ben de yap(a)madım, kaldı yani. çok düşündüm ama, hemen almadım o kararı. ama dedim ki kendi kendime ya zaten ne yaşadığımdan birşey anlıyorum ne yaşamadığımdan, her şey içimde kalıyor, hep eksiğim, yalnızım, olmuyor dedim. ve bitirmek istedim, o da hemfikirdi. öyle oldu yani.

Ben bu kadar zor atlatacağımı düşünmemiştim. 2 ay oldu tam 2. Hala üzülüyorum. Bugün otobüsteyken aklıma o geldi kötü oldum indim arabadan nefes almak için. Gözlerim doldu. Başka şehirdeyim şu an belki onunla anılarım canlanmaz diye ama yok yani. 2 aydır sesini bile duymadım ama hala onu seviyorum. Onun umrunda bile değil sanırım ne mesaj ne arama hiçbir şey... Nasıl dayanıyor ki, insan diyor ki her şey yalan mıymış... Hani düşünüyorum acaba hayal miydi gerçekten kafayı yedim sanırım. Neden hayal gibi şu an hiç yaşanmamış gibi... Belki başka birini almıştır hayatına. Ben yine de benim gibisini bulacağını düşünmüyorum. Kendine saygısız görgüsüz birini bulunca anca değerimi anlar sanırım . Gerçekten bu kada kolay mı yoksa her erkek gibi bitmişcilik mi yapıyor

aynısını iki aydır bende düşünüyorum bu tarz konularda hep yorumum var. Belkide hayatta bunu yaşayan tek kişi ben olmadığımı görmek mi acımı yeniden hissetmek mi istiyorum bilmiyorum.
Ama iki aydır nerde yanlış yaptığımı çok net görmemi sağladı.
şuan dönse hayattaki en mutlu insan ben olurum bunu bilip dönmüyor zaten elindeyim bana neden dönsün ki. tabiki sevmiyor beni onu sevdiğim kadar beni sevmedi zaten. Sevdiğin kadar sevilirsin miş yalan. Artık alıştım ara ara benimde aklıma geliyor gözlerim doluyor ağlıyorum ama ne gelen ne giden ne mesaj atan var. o kadar özledim ki.

Bir arkadaş yazmıştı.
En iyi çözüm umudu öldürmek.
Umut ölünce bir şey beklemiyorsun ve yeniden nefes alabiliyorsun.

Ben bu kadar zor atlatacağımı düşünmemiştim. 2 ay oldu tam 2. Hala üzülüyorum. Bugün otobüsteyken aklıma o geldi kötü oldum indim arabadan nefes almak için. Gözlerim doldu. Başka şehirdeyim şu an belki onunla anılarım canlanmaz diye ama yok yani. 2 aydır sesini bile duymadım ama hala onu seviyorum. Onun umrunda bile değil sanırım ne mesaj ne arama hiçbir şey... Nasıl dayanıyor ki, insan diyor ki her şey yalan mıymış... Hani düşünüyorum acaba hayal miydi gerçekten kafayı yedim sanırım. Neden hayal gibi şu an hiç yaşanmamış gibi... Belki başka birini almıştır hayatına. Ben yine de benim gibisini bulacağını düşünmüyorum. Kendine saygısız görgüsüz birini bulunca anca değerimi anlar sanırım . Gerçekten bu kada kolay mı yoksa her erkek gibi bitmişcilik mi yapıyor

bununla ilgili bir karikatür vardı, kadın atıyorum 1 ay karaları bağlar hayata küser.Erkek tam tersi nerde akşam orada sabah modunda. 1 ay sonra kadın küllerinden yeniden doğarken Erkeğin aklı başına gelir bu sefer o karalar bağlama moduna geçer. Başta her şey erkekler açısından iyi gidiyor, özgürlük vs ama sonra tek bir anı parça onları paramparça etmeye yetiyor. Hatırlasana ıssız adam filmini. Adamı darmadağın eden aylar sonra şans eseri bulduğu kızın tel tokası idi :)

sen de artık bağlama karaları. Hayat çok kısa. gençsin muhtelemen guzelsin. değerlerini bilecek zilyon tane erkek var.

Ya bu yaratıkları seviyoruz falan ama bakın şunu anlatayım da ne mal olduklarını öğren.
Benimki yapmaz etmez deme kesinlikle yapar, yapmıştır. Sonra ona göre üzül.

3,5 sene bir sevgilim oldu. Aman nasıl seviyor beni.. Ben yurt dışındayken bilgisayarın başında uyurdu.
En iyisi oydu belki. İnsanlar hayret ediyordu ya böyle aşk olur mu sevgi olur mu?
Süprizler, fedakarlıklar, gözünün içine bakmalar... Ay nasıl anlatsam... Ama yaşayan bilir işte bişeyler net değildi. İçime sinmiyordu. Nankör diyorlardı bana.

Sonra tabi bişeyler değişmeye başladı. Biz birbirimizi yetiştirdik. Yani aslında ben tecrübeliydim işim konusunda ona öğrettim, hırslandırdım, anlattım, başarılarıma ortak ettim, o da bana çalışma azmi verdi, destekledi, itekledi beni..

Sonra bu başarılı olmaya başladı. Hedefleri değişti, çevresi değişti, bakış açısı değişti. Gurur duydum.
Ama bu sefer onun gelecek planlarına dahil olmamaya başladım. Küçümsenmeye başladım.
Dedim ki... Ne münasebet?
Bir gün önce yalandan bana ölürüm biterim, kapında kölenim diyen adamdan ertesi gün ayrıldım. Israr bile etmedi.
Neden diye sormadı, düzeltelim demedi....

3,5 yıl her günümün geçtiği beraber büyüdüğüm adam, bana yemek ısmarlamaktan, çay ısmarlamaktan bile imtina eden adam, arabasıyla bir gün beni almamış olan adam ayrılmamızın haftasına başka başka kızlarla alemlere gitti. Arabalarla evlere bırakıldılar.

3. haftada benimde tanıdığım bir kızla flörtleşmeye başladı. 4. hafta yiyiştiler. Hala da beraberler.

Bunları da ben araştırmıyorum. O mükemmel ilişkimize tanık olan herkes şaşkınlıkla ve şokla takip ettiler olayı. Onlar anlatıyor bana.
Ama bişey diyim mi iyi ki kurtulmuşum o sülükten iyi ki. Çok az acı çektim sonra hep güldüm.
Bu yüzden erkeklere çok güvenme. Bulur birisini...
Sana dönerse de başkalarını denemiştir baktı olmuyor bare yine buna gideyim demiştir.
Kendini o kadar düşürme. Bırak gitsin. Hayat güzel ve devam ediyor :)

İki aylık ayrılık kadınlar için böyük süre, erkekler için değil. Ama sizin konunuzda dönmek isteyeceğini sanmıyorum. Aranızda ciddi bir sorun olmamışsa, sadece geleceğe yönelik bazı problemlerin olabileceğini söyleyerek ayrılmışsa, o zaman düşündüğünüz kadar aşık değilmiş. Aşık olan birisi yarın problem çıkabilir, en iyisi ayrılalım düşünmez çünki, çözmeğe çalışır...

Kafada bitmişse erkek olsun kadın olsun fark etmiyor ama erkeklerde ekstra şu durum oluyor, eğer sevgi azalmışsa kafada da bittiyse asla bizim gibi şu kadar zaman geçirdim, hemen bitmemeli, savaşmalıyız durumu olmuyor.

Yazdığımı cogu kişi yanlış anlamış biter mi derken ilişkinin bitmesinden bahsetmiyorum tamamen hemen unutur mu kafasında biter mi anlamında.

Kişilik meselesi sanırım. Bazen bir yıl sonra bile geri dönen oluyor, bazen 4 ay sonra, bazen hiç dönmüyorlar o yüzden genelleme yapmak yanlış diye düşünüyorum. Sanırım ilişki eğer çok yıprattıysa bir süre yalnızlaşmak ve düşünmek istiyorlar, sevgi ağır basarsa tabi ki döner uzun süreli ilişki sonuçta erkekler de acı çekerler.

bitmişse bitmiştir. bu saatten sonra geri dönse tekrar birleşseniz ne fayda ki kırılan kırılmış. onu düşünmek yerine kendini düşün ve bunları artık arkanda bırak..

Back
X