- 6 Mart 2020
- 22
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi nnermink92
-
kardeşim demedim erkek arkadaşım demiştim ayrıca fotoları koymaya çalışıyorum..hep kardeş olur zaten muhtemelen bir erkek bu hesabı açtı,madem açtın koy fotoğraflarını bakalım kim napsın özelden senin resimlerini
fotoları ekledik..sadece önden çekimdeki ilk foto önceki hali..yan profilde ilk hali yok..daha sonrakiler atel çıktıktan sonra en son 1.5 aylıkBuraya resmi paylasirsaniz daha cok yorum alırsıniz,yuzunu kapatın paylasin.yoksa ozel mesajla pek kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum
Bu kadar doğal olacaksa hiç değişmeyecekse ameliyata girip bu kadar beklemesine gerek yoktu..şişlik tamam olurda şekli az çok belli olurEvet bariz bir fark yok gibi ama suan daha cok erken odemli oldugu icin sis gorunuyor olabilir
yorum için teşekkürler gittikçe burnu yine aşağı sarkıyo acaba ödemden dolayı mıÖNDEN UCU baya düşükmüş şimdi iyi olmuş
teşekkürler yorumunuz için ama gittikçe ucunda toplaşma yok mu aşağı doğru..bu durum ödemden mi kaynaklanıyor..Ayrıca burun kıvrımları da içe doğru basık onlar normal miBence bir erkege gore yapilmasi gereken islemler yapilmis, gayet dogal :)
Bazı doktorlar burun kanatlarını yapamıyor, burun kanatları maalesef ki maalesef içe çökmüş, ki bu ameliyat hatasıdır. O yüzden burun ucunda ödemli gibi bir yuvarlak görüntü oluşmuş. Üzülerek söylüyorum ki o ucundaki görüntü ödemler inse de değişmeyecek.teşekkürler yorumunuz için ama gittikçe ucunda toplaşma yok mu aşağı doğru..bu durum ödemden mi kaynaklanıyor..Ayrıca burun kıvrımları da içe doğru basık onlar normal mi
peki bu durumda ne yapmamız gerekir..doktora iki gün önce gidildiğinde son şekli bu değil dedi ve kanatları belirtiğimizde bi sorun yok dedi..ilerki zamanlarda nefes alırken bu kanatlar içeri doğru çekileceği için nefes problemide olacakBazı doktorlar burun kanatlarını yapamıyor, burun kanatları maalesef ki maalesef içe çökmüş, ki bu ameliyat hatasıdır. O yüzden burun ucunda ödemli gibi bir yuvarlak görüntü oluşmuş. Üzülerek söylüyorum ki o ucundaki görüntü ödemler inse de değişmeyecek.
peki bu durumda ne yapmak gerekir..tekrar ameliyatmı yoksa doktora bu durumu söylesek kabul etse bile ne olacak..ya da başka doktora gidip onlardan mı fikir almak daha doğrukanatları yapmak başlı başına bir hüner bence,çoğu doktor dediğiniz gibi sadece kemiği düzeltip kapatıyor kanatlar da haliyle eski iri buruna göre normalken yeni buruna göre büyük kalıyor
Burunda dikkate değer bir değişiklik yok. Burun ucu kalkmış sadece. Doktorunu tahmin etmek zor değil. Aynı doktora ameliyat olmuşuz galiba. Ben de aynı durumdayım. Hatta benimki daha beter. Ameliyat olduğumu bilenler bile ameliyat olmadın mı diye sormuştu. Hala inanmıyorlar. 1,5 sene geçse de değişiklik olmuyor. Geçmiş olsun. Ben ikinci defa ameliyat olacağım.Kızlar merhaba.Hesabı mı yeni açtım..Erkek arkadaşım ameliyat oldu bence bi tuhaflık var kendiside bunun farkında çünkü hiç düzeltilmiş gibi durmuyor kemeri vardı gitmiş ama 1,5 ayı geçmesine ragmen ameliyat olmuş şekilli bir burnu yok yandan güzel ama önden hiç bi değişiklik yok gibi..ayrıca ödem şişlik hala var mıdır? burnu ucu incelip toparlanmamış gibi sizler ne dersinizEki Görüntüle 2601468 Eki Görüntüle 2601469 Eki Görüntüle 2601471
peki bu süreçte elimizde kalan kötü sonuç, geçen zaman ve maddi kayıp mı..çözümsüzlük mü yaniBurunda dikkate değer bir değişiklik yok. Burun ucu kalkmış sadece. Doktorunu tahmin etmek zor değil. Aynı doktora ameliyat olmuşuz galiba. Ben de aynı durumdayım. Hatta benimki daha beter. Ameliyat olduğumu bilenler bile ameliyat olmadın mı diye sormuştu. Hala inanmıyorlar. 1,5 sene geçse de değişiklik olmuyor. Geçmiş olsun. Ben ikinci defa ameliyat olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?