Merhabalar;
Direk konuya giricem 05.05.2012 doğum tarihli bir oğlum var , tuvalet egitimi işini halletmek istemiştim geçen yaz bi 10 gün kadar ugrasmistim, hic de basarili olamamistik ve tatil plani yuzunden yarim birakmak zorunda kaldim, evim dogalgazli o yuzden kis olmasinin bi sıkıntı oluşturmayacağından dolayı arayi daha fazla acmadan tekrar başliyim dedim.....1 ay olduuuu ve bir adim ilerleme yok.. ! Inanın o kadar doldum ki şu an ağlamaklı gözlerle yazıyorum bi ara sadece bi 2 -3 gun kadar guzel soylemisti ama sadece çişini o zaman "iste tamam, galiba halledicez"demistim kendi kendime ama sonra nolduysa bırakti 1 aydir ne cisini soluyo ne kakasini .. bazen yuz ifadesi degisiyo soruyorum "oglum bak kakan mi geldi? Hadi gel gidelim senle tuvalete yapalim su dokelim bebegim hadi " diyorum "hayir anne kakam çişim yok " diyo üzerinden 1 dk. Gecmeden bakiyorum ki yapmis ve ne yalan soyliyim 1 aydir oylesine doldum ki artık altına yaptıgı zamanlar çok sinirlenir oldum aşırı tepkiler veriyorum 3-5 gündür kızıyorum bagiriyorum cezalandiriyorum çok yıprandım nolurr bana bi akıl verin yaaaa sagdan soldan yapışanların da haddi var hesabı yok "bi ogretemedin su çocuğa " deyip duruyolar kaynanam bi yandan, eltim bi yandan, annem bi yandan çildirma noktasindayimmm...

:'(