Erkek çocuk annesi olmanın güzel yanları

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Anne olmak en güzel ayrıcalıktır peki ya erkek çocuğa sahip olan annenin en güzel yanları nelerdir? İşte birbirinden keyifli o ayrıcalıklar...

Küçük de olsa bir erkeğin ilk aşkı siz olacaksınız.

Kravat, papyon, ceket giyen küçük bir adam yaratacak, eşinize giydiremediğiniz şeylerin hevesini ondan alacaksınız.

Hayatınızın erkeğinin minyatür bir kopyası her an yanınızda olacak.

Onun peşinden koşturup ve arkasındaki dağınıklığı toplamak zaten 2 saat kardioya eşdeğer olduğu için asla spor ve diyetyapmak zorunda kalmayacaksınız.

Eşinizden daha çok sevebileceğiniz başka bir erkek yok diye düşünürken aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prensinize aşık olacaksınız.

Arabalar hakkında tez yazacak kadar bilgi sabibi olacak, onunla birlikte hiç duymadığınız araba markalarını bile öğreneceksiniz.

Bugüne kadar ortaya çıkaramadığınız maskülen tarafınızı minik adamınız ile birlikte keşfedecek ve eğlencenin dibine vuracaksınız.

Sizin en delikanlı arkadaşınız, sırdaşınız, dert ortağınız olacak.

Futboldan ve toptan artık eskisi kadar nefret etmeyecek ve dünyanın en mutlu gol yiyen annesi olacaksınız.

Onunla birlikte düz duvara bile tırmanacak kadar tecrübeli bir dağcıya ve yerlerde sürünen komandolara dönüşeceksiniz.

"Sen erkek muhabbetinden anlamazsın" sözlerine inat minik adamla birlikte erkek muhabbetleri yapacak, erkek jargonuna iyice aşina olacak ve erkelerin dünyasına sinsice yaklaşma fırsatı bulacaksınız.

o günleri iple çekiyorum :)

Oğlum 4,5 yaşında tıpkı babası gibi giyinmek istiyor...
Anne bana babam gibi püsküllü ayakkabı al , anne bana babam gibi yelek al...
Adam adama takılmalara da başladılar...
Ama en çok beni babasından kıskanmasına bayılıyorum...
Babası bana dokunamıyor bile
Allahıma şükürler olsun iyi ki hayatımda ..

bende erkek annesi olacam ins.cok merak ediyorum nasil bisi olduğunu. .AAllah bagislasin yavrunuzu

Benim oğlum daha elli günlük bana gülücükler atiyo babaya yok. Benim kucağımda uyuyo şimdiden tarafini secmis minik prensim

En buyuuk sansta kocanizdan duyamadiginz butun iltifatkari oglunuzdan duyabiliyosunz benim balim c.tesi gunleri uyanir uyanmaz gelir basimi oksar prensesim uyansana deeer vee daha bi cook seey herkeze analigi tattirsin Rabbiim

Benimde yakında 3 yaşına basacak olan küçük yaramaz mı yaramaz bir prensim var

sabrı öğretti bana

evi altına üstüne de getirse başıma da yıksa bir gülüşüyle kızgınlığımı unuttum

sayesinde futbol oynamayı da küçük arabalarla oynamayı da öğrendim

annesinin canı o canı

En buyuuk sansta kocanizdan duyamadiginz butun iltifatkari oglunuzdan duyabiliyosunz benim balim c.tesi gunleri uyanir uyanmaz gelir basimi oksar prensesim uyansana deeer vee daha bi cook seey herkeze analigi tattirsin Rabbiim
hii kıyamam :) cidden öyle mi diyor :)

ve bu gerçek ki erkek çocuklar annelerine herkesten fazla düşkün daha doğar doğmaz bunu hissetiriyorlar

hele büyüdükçe bu daha da artarak devam ediyor

hii kıyamam :) cidden öyle mi diyor :)
O ne ki yanii maşşallah nazar etmek istemiyorum ama bi girmn lazim ayagimi sehpaya carpiyim egilir oper hemen acimasin annem nolur acimasin der hatta arkadslr yok artiik dedilerde bigun koluma bant yapistirp videosunu cektim izlettirdim onlara agladirr haline simdi karded geliyo bakalim napcaaz

Benim de oğlum var 5.5 yaşında doğduğundan beri prensim diye seviyorum aşkım diyorum bu aralar ona yavrum dememi istiyor öyle diyorum daha sıcak geliyor heralde

Dün SÜNNET oldu çok güzel bi tecrübeyi o dimdik duruşu hiç ağlamadan bitmesini beklemesi doktora acıtıyorsun demesi küçücük koca bi adam canım oğlum iyiki varsın

Otobüs,araba,tır,Vinç nekadar büyük araba varsa hepsinin şöförü olucak o

2 oğlum var çok mutluyum. Futbol oynuyoruz. Seni seviyorum la başlayan mektuplar alıyorum...

benim de 4 yaşında bir yakışıklım var..beni, çok kıskanır bu çok hoşuma gidiyor...:) :)

Allah olmayanlara da nasip etsin.evlat sevgisi bambaşka....

benim de iki oğlum(on ve 1,5 yaşında) var. büyük oğlumla alışverişe birlikte gideriz. çok zevklidir. kıyafet ve ayakkabı alırken beni yönlendirir. giydiklerimin yakışıp yakışmadığına karışır. düzenlidir, ev işlerine yardım eder. şimdiler de ütü yapmayı öğreniyor. birlikte gezeriz, cafelere gideriz. büyük insan gibi oturur sohbet ederiz.
ufaklık bakalım nasıl olacak

bende erkek annesıyım
erkek cocugu cok farklı hem karsı cınsle bu kadar en basından berı yakın olmak bana cok hos gelıyor
hanı kızı erkegı bılemem ama ben ınsanları ve ıyı olmayı cocugumdan ogrendım
futbol ve arabalarla olan bagım cok saglam
her konuda oyun kurabılırım evcılık harıc :)
bır tane daha olsa oda erkek olsa daha ne ısterım saglıklı vehayırlısını nasıp etsın rabbımde

3 ve 1 yaşında iki oğlum var çok şükür iyi ki varlar. futbol oynuyoruz, arabalarla oynuyoruz, yemek pişiriyoruz

şimdiden karışıyor büyük oğlum 'anne saçın çok kötü oldu' 'anne elbise giy, kızlar elbise giyer'

annesinin bal kurabiyeleri

Ahaha :) benimki de erkek :)
Gerci ben ilkinden hissetmistim yani...
erkek bu demistim icimden...
ama yalan yok süslü bir Şaziye yi daha cok hayal ediyordum icten ice...ama olsun....
sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…