erkek çocuk ismi kızlarrrr yardım :)

benim oğluşumun ismide siraç erim olcak allah izin verirse.. başka beğendiğim isimler yağız, duhan, kayra

Son düzenleme:
Fikrimi konu sahibine beyan ettim, sana değil

Ayrıca farkındaysan bu ismi koyacağım, yorumunuz nedir demedim. Ben bebeğine bu ismi vereceğim dedim :) ayarsız mısın nesin anlamadım.

BENİM PAŞAMIN ADI YUSUF OLACAK
YUSUF GGÜZEL YÜZLÜ DEMEK
HEPSİ ADIYLA YAŞASIN İNŞALLAH

Benim kaan ismi cok hosuma gidiyor ama okuldan bir arkadasim katti o ismi. Sanki katamazmisim gibi geliyor

Ben TALHA koyucamm İnşallah Oğlumun ismini ..Hem Dindar Bir isim hem de Talha iimli çocuklar çok akıllı ve zeki oluyorlarmış

oğlum olursa eğer ömer emre düşünüyorum hem anlamlı hemde güzel yeni nesil antin kuntin isimlere pek alışamadım ne yalan söyliyim.

BNM OĞLUMUN İSMİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEN NEDİR TEYZESİ

YUSUF

yusuf ismini çok severim küçük kaynımın adı 20 yaşında tertemiz bir çocuk ismi gibi yaşar inşallah bebeğinizde

yusuf ismini çok severim küçük kaynımın adı 20 yaşında tertemiz bir çocuk ismi gibi yaşar inşallah bebeğinizde
LİSEDE DİN DERSİNDEN AKLIMDA KALMIŞ HZ YUSUF...
EN GÜZEL YÜZLÜ PEYGAMBER OLARAK BİLİNİR...
ADI GİBİ AHLAKI DA GÜZELMİŞ...
RABBİM BENİM OĞLUMU DA GÜZEL AHLAKLI ETSİN

LİSEDE DİN DERSİNDEN AKLIMDA KALMIŞ HZ YUSUF...
EN GÜZEL YÜZLÜ PEYGAMBER OLARAK BİLİNİR...
ADI GİBİ AHLAKI DA GÜZELMİŞ...
RABBİM BENİM OĞLUMU DA GÜZEL AHLAKLI ETSİN

amin inşallah bütün evlatlarımız güzel ahlaklı olsunlar

Hayirli olsun bebeginiz insallah hayirli bir evlat sağlıklı uzun ömürlü olur.EYMEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…