- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
E sen beğenmiyorsun diye koymayalım yani bu ismi öyle mi : )alperen ismini hiç beğenmiyorum..çevredende çok duydum..başka isim düşünün..
E sen beğenmiyorsun diye koymayalım yani bu ismi öyle mi : )[/QUOT
aynen öyle o zaman bizimle paylaşmasaydın..bizde fikrimizi söylüyoruz..bula bula böyle saçma isim mi buldun..ne halin varsa gör..hep güzel diyecek halimiz yok..güzel ism değil deyincede..alınıyorsun..ne halin varsa gör..
Fikrimi konu sahibine beyan ettim, sana değil
Ayrıca farkındaysan bu ismi koyacağım, yorumunuz nedir demedim. Ben bebeğine bu ismi vereceğim dedim :) ayarsız mısın nesin anlamadım.
Bugra erkek deve anlamina geliyo cnm bilgin olsunBenimde Aras Kayra olacak. Ama Atlas isminde de takili kaldim. Ayrica Derin, Ares, Buğra da hoşuma gidiyo
Cok guzel bencebende oğluşumun adını "miraç" düşünüyorum...nasıl kızlar sizce????
BNM OĞLUMUN İSMİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEN NEDİR TEYZESİoğlum olursa eğer ömer emre düşünüyorum hem anlamlı hemde güzel yeni nesil antin kuntin isimlere pek alışamadım ne yalan söyliyim.
BNM OĞLUMUN İSMİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEN NEDİR TEYZESİ
YUSUF
LİSEDE DİN DERSİNDEN AKLIMDA KALMIŞ HZ YUSUF...yusuf ismini çok severim küçük kaynımın adı 20 yaşında tertemiz bir çocuk ismi gibi yaşar inşallah bebeğinizde
LİSEDE DİN DERSİNDEN AKLIMDA KALMIŞ HZ YUSUF...
EN GÜZEL YÜZLÜ PEYGAMBER OLARAK BİLİNİR...
ADI GİBİ AHLAKI DA GÜZELMİŞ...
RABBİM BENİM OĞLUMU DA GÜZEL AHLAKLI ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?