• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, çocuk sahibi olmak istemiyorsa nedeni ne olabilir?

Ah ah bende de durum tam tersi. Diyorum ki allah gerçekten isteyene versin. Benim eşim çok ister ama ben henüz hem maddi olarak hem manevi olarak hazır değilim. Borcumuz daha yeni bitti azcık para biriktirmek istiyorum. Damdan düşer gibi çocuk da yapılmaz ki. Hani bunun hastane masrafı bezi maması vesairesi. Eşim kendiliğinden ikna oldu ertelemeye çok şükür. Bakalım. Borçlar bitip da eline para kalınca ve biriktirmeye karar verdi. Iyi de oldu doğrusu. Ne diyelim sizin de hayırlısı ama 1 sene çok erken bak ben 6 seneden sonra evlendim ama evlilik bambaşka sanki o kişiyi yeni tanıyorsun gibi.bu sebeple biraz daha beklemeni tavsiye ederim.ondan sonra kendiliğinden olur herşey. Hem başbaşalığın tadını çıkarsana ne kadar güzel birlikte tatile gidip gezin tozun hayatın tadını çıkarın. çocuk olunca çok ararsın bence bu günleri o zaman uykusuz geceler seni bekliyor olacak. üstelik tüm vaktini ona harcayacaksın eşinle pek ilgilinemeyeceksin eskisi kadar gibi gibi. Bence biraz zaman ver eşine. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Ben de sanırım eşiniz gibiyim.
2 sene olacak neredeyse ben 23 eşim 28 yaşında.
ama ben bir çocuğu yetiştirebileceğim düşüncesine katlanamıyorum.
ayak bağı gibi geliyor.
sadece eşimle başbaşa olmak istiyorum.
kafamıza göre yaşayalım, bir çocuk için hayatımızı tamamen değiştirmeyelim istiyorum.
belki düşüncelerim değişir, belki de değişmez.
biyolojik saat diyorlar ya, belki daha gelmedi benimki.
eşim benden bir çocuk istediğini söyledi askerden geldiğinde, ama geçen gün konuşurken olursa olur, istemezsen ya da olmazsa sen bana yetersin dedi.

eşinizin de belki biyolojik saati gelmemiştir benim gibi. baskı yapmayın bu konuda. belki kendisini, yavaş yavaş çocuk düşüncesine alıştırabilirsiniz.

Back
X