erkek çoçuklar daha gec hareketlenir diyorlar dogrumu kızlar.?

canım bende 22 haftalık hamileyim ve bende yeni yeni hareketlerini hissediyorum ama benimki kız, bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğim erkekti ve 16. haftada hissetmiştim hareketlerini.
benimde 22. hafta 499gr. seninkininde kilosu çok iyi bence.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
çok heycan verici bir duygu iki kalp taşımak

canım cok tesekkur ederım.suan cok duygulandım,gozlerım doldu...rabbım ısteyen herkese versın...allah kolay dogumlar nasıp etsın.bu arada ben dogumdanda cok korkuyorum...

canım cok tesekkur ederım.suan cok duygulandım,gozlerım doldu...rabbım ısteyen herkese versın...allah kolay dogumlar nasıp etsın.bu arada ben dogumdanda cok korkuyorum...

canım korkulacak hiç birşey yok hepsi biranda bitiyor heleki bebeğini kucağına aldığında hiç acı çekmemişsin gibi geliyor.

ben normal olarak gittim ama sezeryan olmak zorunda kaldım her iki acıyıda çektim ama o güzelliği kucağına almaya her acı değer

canım korkulacak hiç birşey yok hepsi biranda bitiyor heleki bebeğini kucağına aldığında hiç acı çekmemişsin gibi geliyor.

ben normal olarak gittim ama sezeryan olmak zorunda kaldım her iki acıyıda çektim ama o güzelliği kucağına almaya her acı değer

tesekkur ederım cok yardımcı oldun...ınsallah hayırlısıyla dogurmaknasıp eder...bebıse ıyı bak annesı...

ben 17.haftamda hissetmiştim şimdi doğuma 5 günümüz kaldı.oğlum çoook hareketli

canım benim bebğim erkekti ve 16. haftada hareketleri cok belirgin bir şekilde hissediliyordu özelliklede karnımın ustune elimi koyunca hemen tekme atıyordu buna doktorumda sasırmıstı ve bu bebek cok hareketli dogunca işin zor olucak demişti gercektende oyle oldu suan 9 aylık amaele avuca sıgmyor

yanlız otururken birden oynuyo çok seviniyorum.yanlız degilsin ben burdayım der gibi.çok güzel bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşallah.

erkek çocuk erken hareketlenir senin bebek kız bence 2 erkeğim var ve 2,5 aydan sonra ufak hareketler başlamıştı.allağ tamamına erdirsin sağlıkla

yanlız otururken birden oynuyo çok seviniyorum.yanlız degilsin ben burdayım der gibi.çok güzel bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşallah.

cnm hayırlısı olsun oncelıkle...bebegın kac haftalık...benımkı su an 24 haftalık falan erkek.hareket edıyordu karnımda ama tam olarak 22 haftada tekme atmaya basladı.ılk bebegım cok heyecanlıyız tabı bende esımde...allahım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...bn dogumdan cok korkuyorum hadı hayırlısı...bana cesaret verecek arkadaslar yokmu...

cnm bende 21 haftalıgım 2 haftadır hissetmeye basladım.bende dogumdan korkuyorum allahım yardım etsin tüm hamişlere insallah.

bende 15-17 haftalarda hissettim benm bildiğimde oğlanlar daha fazla hareket ediolar benm oğluşum hiç durmuo.33+3 olduk.onu sabırsızlıkla bekliorm

benimde 15 haftalıkken oynadı,ma cinsiyeti hala tam belli değil sırtı dönükmüşşimdi 22 haftalık.drlar kız olabilir dedi ama ben oğlumda ki hamileelik dönemimi geçiriyorumbir oğlum bir kızım var.benim bu3.cü gebeliğim doğumdan korkanarkadaşlar hiç korkmayın ben 3.kez yapıcam biraz cesaretli olun yeter.unutmayın ki bebişlerinize kavuşmanız için biraz acı çekmelisiniz.dr nuzu iyi dinleyin.çabuk doğum yaparsınız inş:Saruboceq:

arkadaşlar eğer ilk bebğinizse hissetmemeniz gayet normal.aslında bebeğiniz hareketli fakat siz bebek hareketlerini bimediğiniz için bebeğiniz oynamıyo zannediyosunuz.bebek büyüdükçe hareketlerini daha belirgin bi şekilde hissedersiniz.çok güzel bi duygu allah herkese tattırsın bu duyguyu. şimdi anne olacakların dikkati hep karınlarındadır.en ufak karnı guruldasa acaba bebeğimmi oynadı derler.ayy çok güzel bi duygu. acaba bi dahamı anne olsam yok yok allah isteyenlere versin benim zaten 3 tane var. allah onlara uzun ömür versin benden bu kadar..

benimki çok erken hareketlenmişti..şimdi net olarak haftasını hatırlamıyorum ama dr a söylediğimde dr inanmadı..mümkün değil dedi.ama ben emindim..bebeğim erkek oldu bu arada..

Ben okuduklarımdan ve duyduklarımdan dolayı çok erken beklemiyordum hep 20.haftadan sonraya kendimi hazırlıyordum fakat öyle olmadı.14.haftada karnımın içinde müthiş bir baskı hissettim önce birden top gibi oldu sertleşti.Ve o haftadan sonra seğirmeler başladı.16.haftada belki inanmayacaksınız resmen elimi koyduğumda dışardan vurduğunu hissediyordum.Şimdilerde ise yemek sırasında o vurdukça sıçrıyorum.Komik oluyor niye sıçradığımı anlamayanlar kramp falan giriyor sanıyorlar.Bu arada bu kadar erken hareketlenen yaramaz bir kız.... Doktor dün kesin kız dedi ama benim onun hareketlerini hissettiğimden daha haberi yok söylemeyi unuttum.... :)

Back
X