erkek çoçuklar daha gec hareketlenir diyorlar dogrumu kızlar.?

Slm benim ikinci hamileligim.
Ilk hamileligimde oglum oldu ve oglum daha 3 aylikken hissettirmisti kendisini.3 aylikken basladi kimildamaya ve cok hareketliydi.Benim bildigim ve cevremden duyduklarim erkek codugu erken hareketlenir ve cok hareketli olur kiz cocugu gec ve az hareketli olur.
Ikinci bebegime daha 7 haftalik hamileyim bakalim bunun cinsiyeti ne olucak merakla bekliyorumm rabbim herkese sag saglim saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

bende 19+6yim yani 5 ay bitiyo bi kac gün sonra ama bendede tik yok....bakalim kizmi bu hafta ögrencem....o gec hareketlenme ilk gebelikte olur diyorlar ama bilemem tabi..

bende 19+6yim yani 5 ay bitiyo bi kac gün sonra ama bendede tik yok....bakalim kizmi bu hafta ögrencem....o gec hareketlenme ilk gebelikte olur diyorlar ama bilemem tabi..

Canım hiç belli olmuyor.Erkek erken kız geç hareketlenir derler ama tersi çıkanda çok.Benim kızım erken hareketlendi cadı :) inş. sende hissedersin minişini....

bende öyle duymuştum.daha çabuk hareketlenir diye..tabiki bünyeye göre degişiyor ama eskiler öyle der....

Canım hiç belli olmuyor.Erkek erken kız geç hareketlenir derler ama tersi çıkanda çok.Benim kızım erken hareketlendi cadı :) inş. sende hissedersin minişini....

haklisin cnm belli olmuyor fazla...insallah hissederim merak ediyorum artik...kaydirigubbakcemile2

bızım bebıs erkek,bende 16+3 deyım daha hıssetmedım.. cok nadır ara ara ıcımde elektrıklenme gıbı hıssedıyorum ama cok net bır bebek hareketı duymadım.. sanırım ılerleyen haftalarda olacak..

Arkadaşım benimde iki oğluşum var,,,,şuan 3. bebeğime hamileyim,,,,oğluşların gebeliklerinde çok erken hissettim hareketlerini 15 veya 16. haftalarda oldukça netti yani,,,,ama bu 3. bebişimin hareketlerini 19. haftada hissetmeye başladım yavaş yavaş,,,,bu bebeğimde kız olacak inşallah :ecrin_bebek:,,,

ESİN BENDE 19+6 GÜNÜM. AMA BENDE DE TIK YOK GEÇEN HAFTA SANKİ SEYRELME GİBİ ŞEYLER OLUYORDU AMA BU ARALAR BİŞEY YOK... BENİM İLK GEBELİĞİM VE ALLAH NASİP EDERSE KIZIM OLACAK..
ARTIK BENDE HİSSETMEK İSTİYORUM :çok üzgünüm:

ben 17 haftadayım pıtpıtlar oluyo özellikle akşamları. kızım olacak inşallah

20. haftamda hissettmim pitirtilarini ve oglum olcak...ama bana göre alakasi yok....erken hissetmekle falan

arkadaslar benimde oglusum olacak. 18+4 deyım bugun.. 2-3 gundur hissediyorum.. ozellikle sabah kahvaltıdan sonra sırt ustu yatınca.. cok guzel bır duygu..

bende 18+6 dayım oğlum olacak ama daha hiç hissetmedim uslu benim oğlum :) ama şöle bir iki tekme atsada burdayım dese merakla bekliyorum

benimde oglum olacak gec hissettim gercekten..
20. haftalarda cook hafif ve aralıklarla hissediyordum
ama asıl buradayım demesi 23. haftanın icinde oldu

benim bi oğlan bi kız...ilk önce kızın hareketini hissettim gerçekten.. şimdi 25 haftalık oldular..hala kız çok hareketli,erkek nadiren günde bi tekme ancak sallıyo

benim oğlum da biraz tembel galiba.20.haftadayız ama tık yok.rahatı yerinde galiba :))) ama ben tekmelerini heyecanla bekliyorum.

kızlar bende tam tersi olarak biliyorum yani erkek çocuklarının daha çabuk canlandıgını ve daha hareketli olduklarını duydum ben 16. haftamdayım çok hafif hissttim ilk kez dün akşam kıpırdadıgını.

Back
X