Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek çoçuklar daha gec hareketlenir diyorlar dogrumu kızlar.?
benım duydugumda kızların hareketlerı daha gec hıssedılır. benımde oglum olacak ama 17. haftadan ıtıbaren hıssetmeye basladım. bu kısıden kısıye degısıyor canım.bazı kısıler 22. haftadan sonra bıle ara ara hıssedıyor.sende yakın zamanda hıssedersın canım..
bende tam tersini duydum erkek çocukları daha erken hareket edermiş benimde oğlum olucak allah kısmet ederse ilk hareketini 3,5-4 aylık filandı hissetttiğimde
benimde ilk hamileliğimde oğlum olacağı 14. haftada belli olmuştu ve ilk hareketini 16.haftada sert bir tekmeyle yapmıştı. şimdi ikinciye :CüvCüv: 20 haftalık ama ne cinsiyeti belli ne de tam anlaşılır bi hareketi var
Merhaba canım ben de 19 haftalık hamileyim bir ara bebek hreketlerini hissediyordum şu 2-3 gündür pek hissetmiyorum ve de çok merak ediyorum bebeğimin durumunu .Bana da doktor erkek demişti.
Bu arada ben de düzcedeyim sen hangi dr a gidiyorsun?:ecrin_bebek:
benimde ilk hamileliğimde oğlum olacağı 14. haftada belli olmuştu ve ilk hareketini 16.haftada sert bir tekmeyle yapmıştı. şimdi ikinciye :CüvCüv: 20 haftalık ama ne cinsiyeti belli ne de tam anlaşılır bi hareketi var