Erkek çocuklarda fitil kullanımı

E madem doktor tamam dedi neden soruyosunuz burda biraz tutarlı olun. Ayrıca fitil kullanımı kız erkek ne fark eder inşallah düsündüğüm şeyi ima etmemissinizdir mide bulandırıcı

Neden daha iyi hiçbir tıp bilgisi olmayan bir kadının söylediklerini para için yaptıkları için mi? Yazıklar olsun işini layıkıyla yaptıgı için hakkına girdiğiniz binlerce sağlık çalısanından utanın. Sözlerinizden cehalet ve aymazlık akıyor

Ben de buradaki tecrübeli annelere, belki bir sağlıkçıya falan sorarak araştırmak istedim

E madem doktor tamam dedi neden soruyosunuz burda biraz tutarlı olun. Ayrıca fitil kullanımı kız erkek ne fark eder inşallah düsündüğüm şeyi ima etmemissinizdir mide bulandırıcı
Bir şey ima etmiyorum, doktor tavsiye etti kullandım. Söylentiler beni tedirgin ettiği için sordum, keşke sormasaydım, hemen hemen herkes yargıladı sağolsun, zaten moralim bozuk

Erkek çocuk diye belirtme sebebiniz ne fitil verdiniz diye eşcinsel olacak falan diye mi korkuyorsunuz
Böyle bir şeyle eşcinsel olunmayacagını biliyorum en azından. Yukarda da yazmışlar ya bazı doktorlar da tavsiye etmiyor diye, mesela bunun gerçek sebebini bilen var mı diye sordum. Ne sordugumu defalarca kez açıklamak zorunda kaldım çoğu üyeye

Kuzum sanırım konunun tepki cekme nedenleri arasında eylemi gerçekleştirdikten sonra araştırma çabasına girismenin de rolü var.
Evet, olabilir, böyle bir çabaya girebilirim ama söyler misiniz neden çoğu üye sorduğum konuyu açıklamak yerine beni hemen yargılayarak cevap veriyor

Bilmem bana pek biliyor gelmediniz. Erkek çocuk diye belirtme sebebiniz ne mesela kız çocuklarına tavsiye ediliyor da erkeklere mi edilmiyor? Lütfen söylentilere kulak asmadan doktorunuzun dediklerini de dinleyerek büyütün çocuğunuzu.

Evet, olabilir, böyle bir çabaya girebilirim ama söyler misiniz neden çoğu üye sorduğum konuyu açıklamak yerine beni hemen yargılayarak cevap veriyor
Konunun ilk asamadinda senin doktorun bir tavsiyesi olmamasına rağmen komşudan aldığın fitili çocuga uyguladigin kanısı oluşuyor.Sonra yapılan yorumlara senin açıklamalarında doktorun bunu söylediğini ama senin evham yaptığını belirtmene rağmen bu algı yikilmadi diye dusunuyorum.

Teşekkür ederim, daha önce el, ağız ayak hastalığı geçirdi aslında. Bilemiyorum. Hiç bu kadar düşmeyen ateşle uğraşmamıştım
3 aylik ogluma aşı sonrasi yukselir diye fitil yazdi doktor.5 yasinda koca cocuk artik.Kullaniminda neden sakinca olsun ki?gecmis olsun.

Doktorun düzenlediği reçeteye göre verdiyseniz sorun yok, ve evet keşke bunu belirtseydiniz.
Yazanlar oldu, ilacın etken maddesine göre çocukta zehirlenme olabilirdi.
Ve çocuğunuza bu şekilde bir şey olsa, evet malesef sizin ihmal ve cahilliginiz sonucu olurdu.
Ama zaten doktor verdiyse reçete buna göre düzenlenmiş, hangi ilacı nasıl kullanacağınız açıklanmıştır.
Yine de, bir başkasının evindeki ilacı kullanmayın derim, ne şekilde sakladığını, son kullanma tarihini vs bilemezsiniz.
Aynı ilaç nasılsa diye ortak kutuda birleştiren oluyor mesela skt den habersiz oluyorsunuz. Yada ilacı atıyorum kombi dolabında tutuyor, sicaklik uygun olmuyor.
(Evet gördüm)
Vs.
Erkek kız meselesine gelince, zorunda kaldıysanız zaten mesele edilecek bir şey değil, çocuğu kendi haline birakamayacaginiza ve elinizdeki imkanlar bu olduguna gore, secim degil, zorunluluk olmuş. söylentilere kulak tıkayın.
Aklı eren cinsiyet farkı gozetmeksizin çocuğa fitil vermem. Kendi çocuklarında kullanmadım. Ama zorunda kalsaydım bu ayrım aklima gelmezdi. Tek seferlik verilen fitille cinsel egilimi degisirse, değişecegi varmis derim.

Velev ki doktor yazmadı, kendi kafama göre kullandım. Ve sordum, HAKKINDA BÖYLE BÖYLE ŞEYLER DUYDUM;AMA BENİM GİBİ MECBUR KALIP KULLANAN OLDU MU diye. Sizce doğru olan neydi, cahilsin de cahilsin, sen yoksa cinsiyetçi misin bakim hmm, diye yorumlar sıralamak mı yoksa bazı üyelerin yaptığı gibi açıklamak mı?

Derdi çocuğuna fitil soktuğu için gay olur mu açık açık ben yazayım bari bu kadar da saçma bir düşünce görmedim

Yok ya anladım. Gerçekten anlayarak yorum yapanlara çok teşekkür ediyorum ama burada çocuğum hastayken bir soru sordum, cevabını alamadığım gibi daha da çok moralim bozuldu. Sanırım bir daha konu açıp bir şeyi araştırmam gerekirse bu tür yaftalayıcı yorumların gelebileceğini de düşünerek vazgeçmeliyim. İçten, samimi, halden anlayan tüm kadınlara selam olsun. İyi Pazar’lar dilerim size

Derdi çocuğuna fitil soktuğu için gay olur mu açık açık ben yazayım bari bu kadar da saçma bir düşünce görmedim
Bu konuda uyarıda bulunan doktorlar falan oluyor ya, ne saçma dii mi anneleri uyarıyor çocugunuz gay olursa diye. Niye öyleyse

2-3 ates dusurucuyu caprazlama vermelisiniz.
Yani surekli ayni ates dusurucu verirseniz yuksek ates dusmez.
Yani ilk a ates dusurucusunu verip 3-4 saat sonra b daha sonra c vererek caprazlamalisiniz.
Fitili eger cocugunuz kabul ettiyse sorun degil ama bnm kizim 8 aydan sonra asla kabul etmedi,oglumda ayni sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…