Ne kadar kolay yaftalıyorsunuz öyle çaresiz kalan anneleri cahil diye!! Merak etmeyin, doktorumuz ateşi düşüremezsek fitil kullanabilecegimizi söylemişti zaten. Bu tıpkı ateşi çıkan çocuga doktora sormadan Ateş düşürücü vermek gibi bir şey tahmin edersiniz ki!! Vermek istemediğim için eczaneden almadım, mecbur kaldığım içim komşudan istedim. Benim sorum bizim gibi mecbur kalanlar içindi, anneliğimizi yargılayacaklar için değil .
Fitil vermende bir problem yok ama keşke serum taktirsaydin çok rahatliyor çocuklar benimkiler de kusma ishal ve ateşten gittiğimizde hemen serum taktiriyorum hem su hemde besin sağlıyor ve ateşleri düşüyor ama devlet hastanesi yapmıyor bunu ne yazikki özel hastaneler daha iyi
Ben de buradaki tecrübeli annelere, belki bir sağlıkçıya falan sorarak araştırmak istedimDoktorunuz receteye yazdiysa sorun yok,soylentiler mi onemli tıp hekiminin soyledikleri mi? Soylentilere gore iyilestirme yontemi denememek lazim. Nolacak erkek cocugun erkekligine mi zarar gelecek yani bu kadar bilgisiz olmamaliyiz,arastirip ogrenmeliyiz nasil cocuk bakalim diye bence tabi.
Bir şey ima etmiyorum, doktor tavsiye etti kullandım. Söylentiler beni tedirgin ettiği için sordum, keşke sormasaydım, hemen hemen herkes yargıladı sağolsun, zaten moralim bozukE madem doktor tamam dedi neden soruyosunuz burda biraz tutarlı olun. Ayrıca fitil kullanımı kız erkek ne fark eder inşallah düsündüğüm şeyi ima etmemissinizdir mide bulandırıcı
Kuzum sanırım konunun tepki cekme nedenleri arasında eylemi gerçekleştirdikten sonra araştırma çabasına girismenin de rolü var.Ben de buradaki tecrübeli annelere, belki bir sağlıkçıya falan sorarak araştırmak istedim
Böyle bir şeyle eşcinsel olunmayacagını biliyorum en azından. Yukarda da yazmışlar ya bazı doktorlar da tavsiye etmiyor diye, mesela bunun gerçek sebebini bilen var mı diye sordum. Ne sordugumu defalarca kez açıklamak zorunda kaldım çoğu üyeyeErkek çocuk diye belirtme sebebiniz ne fitil verdiniz diye eşcinsel olacak falan diye mi korkuyorsunuz
Evet, olabilir, böyle bir çabaya girebilirim ama söyler misiniz neden çoğu üye sorduğum konuyu açıklamak yerine beni hemen yargılayarak cevap veriyorKuzum sanırım konunun tepki cekme nedenleri arasında eylemi gerçekleştirdikten sonra araştırma çabasına girismenin de rolü var.
Bilmem bana pek biliyor gelmediniz. Erkek çocuk diye belirtme sebebiniz ne mesela kız çocuklarına tavsiye ediliyor da erkeklere mi edilmiyor? Lütfen söylentilere kulak asmadan doktorunuzun dediklerini de dinleyerek büyütün çocuğunuzu.Böyle bir şeyle eşcinsel olunmayacagını biliyorum en azından. Yukarda da yazmışlar ya bazı doktorlar da tavsiye etmiyor diye, mesela bunun gerçek sebebini bilen var mı diye sordum. Ne sordugumu defalarca kez açıklamak zorunda kaldım çoğu üyeye
Konunun ilk asamadinda senin doktorun bir tavsiyesi olmamasına rağmen komşudan aldığın fitili çocuga uyguladigin kanısı oluşuyor.Sonra yapılan yorumlara senin açıklamalarında doktorun bunu söylediğini ama senin evham yaptığını belirtmene rağmen bu algı yikilmadi diye dusunuyorum.Evet, olabilir, böyle bir çabaya girebilirim ama söyler misiniz neden çoğu üye sorduğum konuyu açıklamak yerine beni hemen yargılayarak cevap veriyor
3 aylik ogluma aşı sonrasi yukselir diye fitil yazdi doktor.5 yasinda koca cocuk artik.Kullaniminda neden sakinca olsun ki?gecmis olsun.Teşekkür ederim, daha önce el, ağız ayak hastalığı geçirdi aslında. Bilemiyorum. Hiç bu kadar düşmeyen ateşle uğraşmamıştım
Doktorun tavsiyesine rağmen, yukarda bazı yorumlarda yazdığı gibi erkek çocuklarda fitil kullanılmamasını tavsiye edenleri de duymuş olmam sebebiyle gayet de endişe duyabilirim. Her doktorun dediğine inanmamamız gerektiğini ülke olarak çok iyi biliriz. Ayrıca evet, çocuk doktoru bulunmayan bir yerdeyim. Normal acil doktoru muayene etti. Keşke sizler gibi kuş uçan kervan geçen her an çocuk doktoru bulunabilecek yerlerde yaşayabilseydik ancak malum, acitasyon için tercih etmiyoruz
Velev ki doktor yazmadı, kendi kafama göre kullandım. Ve sordum, HAKKINDA BÖYLE BÖYLE ŞEYLER DUYDUM;AMA BENİM GİBİ MECBUR KALIP KULLANAN OLDU MU diye. Sizce doğru olan neydi, cahilsin de cahilsin, sen yoksa cinsiyetçi misin bakim hmm, diye yorumlar sıralamak mı yoksa bazı üyelerin yaptığı gibi açıklamak mı?Konunun ilk asamadinda senin doktorun bir tavsiyesi olmamasına rağmen komşudan aldığın fitili çocuga uyguladigin kanısı oluşuyor.Sonra yapılan yorumlara senin açıklamalarında doktorun bunu söylediğini ama senin evham yaptığını belirtmene rağmen bu algı yikilmadi diye dusunuyorum.
Derdi çocuğuna fitil soktuğu için gay olur mu açık açık ben yazayım bari bu kadar da saçma bir düşünce görmedimKimse anneliğinizi yargılamamış siz istediğiniz gibi anlaşmışsınız. Doktorunuz fitil kullanabilirsiniz dedi madem buraya niye konu açıyorsunuz? Doktorlar forumu mu burası? Doktor kullan demiş siz de kullanmışsınız madem bize neden danışma ihtiyacı duydunuz? Konunuzda doktor kullan dedi gibi önemli bir ayrıntıyı siz yazmadan nerden bilebiliriz? Eksik yazıp sonra da ama bilmiyorsunuz diye kızan konu sahiplerinden gına geldi. Düzgün, açıklayıcı yazın bilelim.
Bu konuda uyarıda bulunan doktorlar falan oluyor ya, ne saçma dii mi anneleri uyarıyor çocugunuz gay olursa diye. Niye öyleyseDerdi çocuğuna fitil soktuğu için gay olur mu açık açık ben yazayım bari bu kadar da saçma bir düşünce görmedim
Sorumu tam anlayamadığınız için üzgünüm hanımefendi. Benim gibi mecbur kalıp kullanan oldu mu diye sormuştum oysa kimerak etmeyin fitil kullandınız diye oğlunuz gay olmaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?