- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Başlık biraz rahatsız edici geldi.Kizlar yerilirken normaldi,ne ara erkeklere döndü der gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi eşimde sizin eşiniz gibi düşünüyor canı yanacak diye diye 8 yaşına geldi şimdide aklı eriyor nasıl olcak bilmiyorumbiz çocuğa kıyamadığımız için kız olsun istiyorduk. Erkek çocuğunu erken yaşta sünnet ettirmek gerekir. Canı yanar diye üzülüyorduk.
Oğlumuz olacak şimdi eşim sünnetiyle uğraşacağız diye üzülüyor. Canı yanacak diye.
Yaşına girmeden düşünüyoruz yapabilirsek.Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi eşimde sizin eşiniz gibi düşünüyor canı yanacak diye diye 8 yaşına geldi şimdide aklı eriyor nasıl olcak bilmiyorum![]()
Ee 3 kızı 5 kızı 7 kızı olan aileler var, onlar uzaylı mıymış?Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Herkes her konuda konuşmayı kendine hak görüyor maalesef.
İlk çocuğunuz ve 2. çocuğunuz kız olsaydı da aynı sözleri işitecektiniz.
Kızım var, tabii benim ki artık büyüdü yetişkin oldu ama eskiden bazı kendini bilmez insanlar 2.'yi doğur oğlun olsun, erkek çocuk çok başka diyordu:))
Hatta biri işi iyice abartıp başka çocuk istemiyorum lafımın altından olmuyor da saklıyorum manası çıkarıp ilk doğumun kız olduğu için 2. çocuğun olmuyordur demişti, sözde ilk bebeği kız olanların bir daha çocuğu olmuyormuş, böyle cahillere laf anlatmaktansa gülüp geçiyordum, siz de gülüp geçin hiç üzmeyin kendinizi.
Aynı şeyi ben de düşündüm de dile getirmedim.Başlık biraz rahatsız edici geldi.Kizlar yerilirken normaldi,ne ara erkeklere döndü der gibi.
Evlat evlattirya.kiz olunca sevilecek erkek olunca atılacak mi sanki.Allah sağlıcakla aldirdin kucağınıza takılmayın.Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
O kadar haklısınız ki .. Benzerlerini yaşadım sizi çok iyi anlıyorum. Sadece böyle insanlara Akıl fikir diliyorum.Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Yok asla o niyetle yazmadım insanların menfaati ne ara döndü kızlara diye yakındığımdan yazdım ama öyle anlaşılmışsa özür dilerim çünkü herkesteki tepki şuydu aaa buda mı erkek tüh üzüldüm senin için kız olsaydı hayırlı evlat olurdu gibisinden yorumlar aldım bu yüzdende insanların menfaati ne ara kız çocuk yönünde evrildi ona şaşırdım.Başlık biraz rahatsız edici geldi.Kizlar yerilirken normaldi,ne ara erkeklere döndü der gibi.