kayınvalıdemle gorustugum bır donem zıyarete gıttıgımde mısafırı geldı
bana hadsız bır sekılde 2. yı dusunmuyor musun dedı
(1 kızım var)
kısmet bu ısler dedım ama uslubum hanı bu konuyu konusmak ıstemıyorum tavsıye ıstemıyorum imasındaydı keskın ve net tavırlı soyledım
cocugun ne harıka bırsey oldugunu cocuga kardesın lazım oldugunu bır kızımın oldugunu bırde oglumun olması gerektıgını sıralamaya basladı bunu dıyen kısıde benımle aynı yasta 3 cocuk sahıbı
herkes yetebılecegı kadarını yapsın kedılerde cıvcıvlerde doguruyor dogurmak matah bırsey degıl dedım sesını kesmesı ıcın
bana ne dedı bılıyor musunuz
boyle bencılce dusunursen tabı dogurmazsın dedı
daha once hıc gormedıgım adını bıle bılmedıgım bırdaha da karsılasmayacagım terbıyesız hadsız kustah ınsan bana bu sebeple bencıl oldugumu soyledı
ben agzımı bır actım makınalı tufek gıbı
ne zaman kac kere üreyecegıme kocamla karar verırım. madem bu kadar ıyı bırsey daha da dogursaydın dedım
zaten 3 tane dogurdum dedı
e daha da dogurabılırsın 7 tane daha dogur o zaman dedım
bır cocuga kardes lazım oyun arkadası lazım dıye dogurarak yenı gelecek olana nıye haksızlık edeyım senın gorevın oyun arkadası olmak yaslandıgımda bana bakın dıye ınsan mı dogurulur nelerle muhattap oluyorum yarabbım dedım mutfaga gectım
ıcerden kayınvalıdemın sesı duyuldu
sımdıkı gencler boyle korkak ıste bızım hıc mı canımız yokmus dedı
ıcerden seslendım duydugumu belırtmek ıcın
sızın zamanınızla sımdıkı bır degıl eskıden daha kolaydı gelın görum eltı hep bırlıkte dogurup dogurup ortaya cocukları salıp kendı kendılerıne buyumelerını beklemek ıle sımdının aklını kullanması farklı eskıye gıdersek ve konusursam kımse altından kalkamaz dedım
o oldu
eltımın annesının ne yaptıgını anlatayım , torunu oldu hayırlı olsun dedım
ayyy ınsallah senınde oglun olur dedı
sagolun ıstemıyorum ben allah ısteyene versın dedım
yaaa oyle deme hata edersın bak kuafore gıtmem gerektı bır oglumu aradım ısı varmıs dıgerını aradım aldı benı goturdu getırdı dedı
e taksıye bınseydınız keske dedım

1 kızı 2 oglu var onunda hepsı bırbırınden sıkıntılı hayırsız
hayır benı kuafore gotursun dıye oglan dogurmak nedır ya
yanı konu sahıbecıgım sızın duydugunuzun yanında beterlerı var cahıl ınsanlar cok kafanıza takmayınız ben artık cevap bıle vermıyorum karsılık bıle vermıyorum haklısınız dogurmak gerek dogru dıyorsunuz deyıp susturuyorum baş edılmıyor cunku