Erkek dediğin!!

ah ah ben ne salaklık ettimki harfi harfine olan insanın değerini bilemedim.:bbo:

ah ah ben ne salaklık ettimki harfi harfine olan insanın değerini bilemedim.:bbo:

Hiç üzülme bu konu da seni yalnız bırakamıycammm
Bu senin için :mymeka:klava:vereliniortak
buda benim için :tomato::mymeka:klava:vereliniortak

güçlü olacak
ne istediğini bilecek
güvenilir olacak
sevgisini göstermeyi,kadınına kendisini özel hissetirmeyi bilecek
iyi kötü her anda yanında olacak
bi de karizmatik olsun bari -tatlicadiarzu-

sakin olcak agırbaslı ama aynı zamanda neseli benim için en önemli şey huzur yanında huzur bulmalıyım aglarken yüzümde tebessü olusturabilmeli kacmamalı:)) ki bu erkeklerin genelde biraz aglama falan diyip sonradan ortadan kayboldukları durumdur genelde..her daim sıgınılabilcek güvenilebilcek olmalı hamarat olmalı aile kavramını bilmeli cocuklara düskün olmalı seviyorum derken korkmamalı ve bunu laf olsun diye degil gercekten hissettigi için söylemeli ve hissettirmeli...
ohooo daha biçok şey yazılabilir benim odamada dolabımın üstünde erkek dedigin diye bir yazı var onu okudugumda hayatımda kimse yoktu ve hergün bu yazıyı okuycam karsıma böyle biri cıkmadıkca hayatıma girmesine izin vermiycm dedimm veee cok şükür Allahıma öyle biri cıktı karsıma...
darısı tüm olmayanların basına :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Katılıyorum... Allah'tan kendi mükemmel erkeğimi bulmuşum alkisalkisalkisalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Konuyu açtım bari bende düşüncelerimi yazayım kaydirigubbakcemile3

Seni sevdiği gözlerinin içinden belli olacak..Yaşamasını yaşatmasını bilecek...
Göründüğü gibi olacak. Yalandan dolandan uzak şeffaf olacak. Güven verecek.. Güvenecek sana...Kendi ayaklarının üstünde durmasını bilecek...Güçlü olacak.. Nazik kibar ve ince ruhlu olmasını bilecek...İyi bir eş iyi bir baba olmasını bilecek...
Kendinden önce seni düşünecek...
Ahh Ahh.... mirmirmirmir

Son düzenleme:
güvenilir,sadık,beni çok seven ve değer veren ve bunu gösteren,kendine güvenen,uyumlu,kafa yapılarımızın uyacağı,esmer :) ohoooo say say bitmez...
keşke bunların hepsi bi erkekte toplanabilse...

Erkek dedigin kadinin yaninda kaya gibi duracak koruyacak kolayacak itip kalkmayacak deger verecek yeri geldiginde arkadasi olack bir toplumda konusmasini bilecek calisgan buyugunu kcugunu bilecek yeri geldigi zaman yumrugunu masaya vuracak kisacasi ADam gibi ADam olacak(daha birtane bulamadan ozelik ariyoz)

ölene kadar karısına aşık olacak
cesur ,merhametli,asil,kendine güvene
eşini ezdirmeyen,ailesine sahip çıkan,
çocuklarına güzel bir baba,
romantik,tatlı dilli,olacak.
Ama dışarı sert görünecek,ailesini koruyacak....
sadık.saygılı...dürüst...olacak.
vs..vs...vs.......

değerli hissettirsin beni,ilgili,
sorumlu,güvenilir,ve sevgi dolu
daha ne isterim :Saruboceq:

Çok şey yazılabilir ama saygılı olsun sadece beni sewsin mutlu huzurlu ewliliğimiz olsun inşallah
Rabbim herkezin gönlüne göre wersin eşini inşallah

dinine bağlı olsun,evine bakabilisn kadından bişey beklemesin,sakin olsun,komik olsun yeter e bi de bana aşık olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…