Erkek dilinden anlayan bi fikir bi taktik verebilir mi

birpasiflora

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
97
45
18
34
Kızlar 6 gün önce eşimle bir tartışma yaşadık ve çekip kardeşine gitti 50 günlük bebeğimiz var boşanıcam falan dedi bende ben boşanmıyorum dedim eşim biraz dolmuş bana kırgın kızgın beni anlamıyorsun falan herşeyimi ters algılamış bi de kayınvalide faktörü var.. neyse şimdi sorum şu
Daha 6 gün oldu ilk 2-3 gün yazdım aradım anılarımızı hatırlattım bazı durumlar için özürler diledim bazen yumuşadı değişeceğini bilsem hemen gelirim dedi bazen de yok olmaz gelemem dedi bende taktik değiştirip tamam sen ne diyorsan o hakkımızda hayırlısı olsun sende mutlu ol dedim uzun bir mesaj yazmış hem pişmanlık hem boşanalım gibi.. sonra bu da konuşmanın sonunda yarın kızımı görmeye geleceğim dedi bişey demedim ertesi gün galiba hastayım bebeğe bulaşmasın dedi gelemiyorum dedi onada tamam yine gelirsin babası geçmiş olsun dedim konuşma burda bitti şimdi bundan sonra nasıl davranayım hiç arayıp sormayı düşünmüyorum ben böyle uzak durunca hemen o da çekti kendini durumlarıma bakıyordu dün durum attım ona bakmadı bilerek benden bişeyler yalvarmalar bekliyor gibi geldi bana
Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

Yalvarma beklemiyor canım, buradan öyle görünmüyor. Uzaklaşma konusunda kararlı gibi geldi bana. Gitmeye bahane aramış bunu sürdürüyor.

Size sarılmak istedim 50 günluķ bebekle birde cektiklerinize bakın el üstünde tutulmalisiniz hormonlar zaten bi yandan bebek bakımı yeni annelik derken.. bir süre bosverin zor biliyorum ama yaptigi cok ayip esinizin. Lohusalık konusunda fikri yok sanırım. Kendinize ve bebeginize dikkat edin elbet gelir o da.

Size sarılmak istedim 50 günluķ bebekle birde cektiklerinize bakın el üstünde tutulmalisiniz hormonlar zaten bi yandan bebek bakımı yeni annelik derken.. bir süre bosverin zor biliyorum ama yaptigi cok ayip esinizin. Lohusalık konusunda fikri yok sanırım. Kendinize ve bebeginize dikkat edin elbet gelir o da.
Sanırım bu duygusallığım kaybetme korkum gelecek kaygım lohusalığımdan kaynaklı çok üzgünüm çok gelsin istiyorum

50 günlük bebeğiniz varken yeni flört eden sevgililer gibi durum mu kovalıyorsunuz? Merak ettim yaşınız kaç? Diğer konuyu da biliyorum söylenmesi gereken her şey söylendi size. Adam 50 günlük bebeğine rağmen evi terk edip bir de iki tırnak izi için darp raporu alıp sizi lousa halinizle ifade vermekle uğraştırdi. Biraz kendinize saygınız olsun. Böyle bir adamı hala eve döndürmeye çalışıyorsunuz pes. Şu an onun size yalvarmasi gerekiyor eğer anlattığınız gibi geliştiyse olay. Telefonunuzu karıştırma sebebini bilmiyorum, karıştırdıktan sonra neden öyle tepki verdi, bu kısımlarda eksik anlattığınız şeyler varsa bilemem ama durduk yere kavga çıkarıp gitmişse bahane arıyor adam boşa kendinizi yormayın

50 günlük bebekle eşini bırakıp giden adam için iyi şeyler düşünemem ama siz de adam neye kızdı gitti onu açıklasaydınız keşke.
En son tartıştık ama tek bir sebebi yok kendince bir sürü şey söylüyor onu yaptın bunu yaptın hem ben hatalıymışım gibi

Yeni doğmuş bebeniz var yaşadığınıza bak. Durumuma baktı bakmadı falan. Böyle hemen anasına kaçan kendini nazlayan adamı ben çekmezdim kapı orda yani. Çok şey yazarımda neyse seviyormuşsunuz kolay gelsin :/

Yuva iki kişi ile ve karşılıklı sevgi sonucu kurulan bir şey. Ama buradan yuvanızın dağılmamasını sadece siz istiyorsunuz gibi geldi bana ve tek başınıza o yuvayı ayakta tutmanız da üzgünüm ki mümkün değil. Eşiniz belli ki istemiyor sizi ya da artık sevmiyor sanırım her neyse ama bu derece isteksiz biri için de mücadele etmeye değmez bence, kendinizi yıprattığınızla kalırsınız .

En son tartıştık ama tek bir sebebi yok kendince bir sürü şey söylüyor onu yaptın bunu yaptın hem ben hatalıymışım gibi
Yani şurada sebep söylemeniz bu kadar zor mu? Neyle suçluyor sizi de siz bu kadar dönsün diye uğraşıyorsunuz? Önceki konu varmış, ifade falan vermişsiniz öyle yazmışlar. Bu şekilde sağlıklı yorum alamazsınız ki.

Böyle kaçanı kovalamayı adet edinirseniz çok üzülürsünüz haberiniz olsun. O çocuğunu sizi seviyorsa önemsiyorsa döner. Ergen gibi naz niyaz yapmaz. Ha seviyorum diyorsanız tek taraflı sevgi uzun vadede sadece sömürü getirir sizde verdikleriniz ile kalırsınız.

Bence eşiniz masum değil ve suçunu bastırmak için de evi terk etti.
Sizi 50 günlük bebeğiniz ve lohusa halinizle bırakan adamı aramayın sormayın bile derim.
Pişmanlık içeren mesaj attı demişsiniz.
Neden pişman olmuş mesela

Bu hesaplaşmanın zamanı 50 günlük bebek varken mi? Duygu durumu yerlerde lohusa ile mi? Dünyanın en büyük terbiyesizliği bile yapılmış olsa evlat ve lohusalık hatrına, insanlık hatrına idare eder insan. Üzgünüm ama bunu bahane etmiş eşiniz.

Hamileyken, lohusalıkta, emzirirken defalarca terk edilmiş sonra da boşanmış bir kadınım. Lütfen kendinize saygınızı yitirmeyin. Siz yalvarsanız da umursamasanız da dil dökseniz de sonuç değişmeyecek. İyi olacaksa zaten iyiye gider kötü olacaksa kötüye. Bu sorumluluğun yarısı sizinse yarısı eşinize ait ve eşiniz sorumluluk almak istemiyor. Bir kuş iki kanatla uçar; tek kanatla değil. Daha açık yazıp sizi kırmak istemiyorum. Lütfen zorlamayın.
İnşallah çok iyi ve mutlu olursunuz.

Kocan darp raporu alan tip değil miydi :d Belli ki senden ayrılacak yolunu yapıyor bir şekilde. Velev ki döndü evlilik devam etti, böyle biriyle nasıl devam edeceksin? Yine ufacık şeylerden kavga çıkarıp darp raporu için kosmayacagi ne malum. Buluşup iyice bir konuşun ona göre bir yol çizin bence. Anladığım kadarıyla sen bosanmaktan yana değilsin, adam akıllı konuş derdi neymiş ne istiyormuş kendi isteklerini de söyle ona göre bir karara varırsınız. Onun haricinde dışardan görünen kocanın boşanmak istediği.

Haklısınız ama eşimi seviyorum belki o beni bu kadar sevmiyor ama yuvam dağılmasın istiyorum ortada çok büyük halledilmeyecek bir durum yok
Eski konuna baktım, sen tırnağınla onu çizdin diye gidip darp raporu alan bir adama nasıl güveneceksin bundan sonra? Üstelik 50 günlük bebeğiniz varken yapıyor bunları. Ufak tefek şeyleri bahane edip söylüyor diyorsunuz. Belli ki o sizi gözden çıkarmış, boşanma kolay olsun diye gitmiş darp raporu bile almış sinsi sinsi. Üstüne düşmeyin , hiç arayıp sormayın.

Kızlar bazılarınız çok kötü yorumlar yapıyor evet eşim denilecek adam çok kötü davrandı herşeyin farkındayım ben burda acımı derdimi paylaşmak istemiştim sizin yorumlarınız beni çok daha kırıyor lütfen konuyuda silemiyorum lütfen daha fazla yorum yazmayın

Back
X