Ben filmi eşimle izledim abartılacak erotik sahneler yoktu yani en azından beni rahatsız etmedi bence bu tarz kısıtlamalar yanlış kaç yaşına gelmiş adamHerkese iyi geceler
Ben bugün arkadaşım İçin yazıyorum. Arkadaşımın eşi Askerde erkek erkeğe erotik içerikli (özgürlüğün elli tonu) filmine gitmek istiyorlar. Ama arkadaşım bu filme gitmesini isyemiyor. Aralarında baya sorun olmuş. Eşi ısrarla gitmek istiyormuş. Sanırım bende olsam istemezdim.
Bir de sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Erkek erkeğe geneleve - pavyona gidilen bir toplumda filme de gidilir herhalde...
Film biraz erotik icerkli olabilir ama giden herkesi sapik diye dangalamak da yanlış. O kitabı okuyan bir çok insan da vardı.
Üstelik ilk ikisine gidip sevmişse serinin üçüncü filmini de izlemek isteyebilir.
Ayrıca adam şimdi akserdeyse milenyum zamanında ergen olmuştur, arkadaşlarıyla ne CDler paylaşmıştir lisede ortaokulda... Yani bence normal.
Karisiyla inatlasmak yerine peki deyip gitseymis keşke, alt tarafı bir film. bunca tantanaya gerçekten gerek var mı ?
Herkese iyi geceler
Ben bugün arkadaşım İçin yazıyorum. Arkadaşımın eşi Askerde erkek erkeğe erotik içerikli (özgürlüğün elli tonu) filmine gitmek istiyorlar. Ama arkadaşım bu filme gitmesini isyemiyor. Aralarında baya sorun olmuş. Eşi ısrarla gitmek istiyormuş. Sanırım bende olsam istemezdim.
Benim eşim ilk filmine arkadaşıyla gtti bende kendi arkadaşlarımla normal yani sorun olmadı sadece film hakkında konuştuk sonrasında ...bu filmede birlikte gittik beğendiğimiz bi kaç sahne oldu dedik bak bunuda deneyelim gibisinden ...niye anlatıyorum bunu çok normal şeyler çünkü izledikte sapık olmadık biz ayrıca erkekler neler neler izliyor istediklerinde ..baskı altında tutmaya gerek Yok herkesin kendi beyni varHerkese iyi geceler
Karısını arayıp izin mi istiyormuş?? Saf herhalde... adam ne sanıyor ki filme giderse bunun nüfusuna isleyecegini ve herkesin öğreneceğini filan mı? 15 yaşında çocuklar bile izleyeceği filmi kimseye sormuyor ne biçim konu buHerkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?