Erkek erkeğe program(!)

Biz hamamda bir saatten fazla durmustuk arkadaslarla zamaninda. Telefonlar ilk girişte kapatip teslim ediliyor ve cikana kadar telefon alinmiyor. Hamamda sadece yikanma ve sauna yok normal oturulabilecek birseyler icilecek kisimlarda vardi bizim ve oraya da telefon yasakti

Hamam farklı havuz farklı canim.. bizim gittiğimiz hamamlarda tel odada kalıyor. Ama havuzda yanımıza alabiliyoruz

Hamama da gittim saunaya da tüm gün nedir ayol .Ölürsün yaz sen ona
Hatta takip et artık benim için öldün yaz.

Tlfnuna arada bir bakabılır bence ne bu rahatlık.Size fıyebılırdıkı hayatım boyle boyle plan yaptık tlfları dolaba kıtlıoruz ben sana ara ara yazarım.Ahhh ahhhh hanımefendı hepsı okuz olmus bunların.

yalnız erkek erkeğe hamam sauna işleri pek iyi ayak değildir biliyor musunuz
Herkes masaj a gidiyolardır yazmış bu aklıma gelmemişti. Aynen olabilir masaj dese büyük arıza çıkardı ip kopma noktasına gelirdi. Nası bi tavır takınsam bilmiyorum ya napıcam?

Bende onu anlamadım, arada bak telefona dimi ? Ya cok acil bi durum olursa ailesinden biri ya da benim ulaşmam gerekiyosa.

Aynen onada dedim, tüm sinir sistemimi bilerek bozup rahat takılmak için mi söyledin diye.

Herkes masaj a gidiyolardır yazmış bu aklıma gelmemişti. Aynen olabilir masaj dese büyük arıza çıkardı ip kopma noktasına gelirdi. Nası bi tavır takınsam bilmiyorum ya napıcam?
hemen arkadaslarinizla yarin 2-3 günlük plan yapip eglencenin dibine vurun . ve bunun icin kesinlikle haber vermeyin sosyal medyadan ögrensin

hemen arkadaslarinizla yarin 2-3 günlük plan yapip eglencenin dibine vurun . ve bunun icin kesinlikle haber vermeyin sosyal medyadan ögrensin
Yok ya kısa kısas durumu işi saçmalığa götürür. Ben doğru olayımda.
Tavır nasıl takınmam lazım hic aramayı düşünmüyorum yarın.
Ay nefret ettim durup dururken ilişkimin icine edildi. Ne güzel gecen gün doğum günümü kutlamıştık aramızda hicbi sorun yoktu nerden çıktı bu mesele ya

tamam siz dogru olun olunda o dogru olcak gibi durmuyor burdan , bende bunu anlamiyorum kisasa kisas yapmaktan neden cekiniyorsunuz ki ? adam catir catir cekinmeden keyfine bakicak yarin sizde evde oturup ay acaba ne yapiyor diye düsünüceksiniz , sadece dogru olmak icin.

Konuya tekrar baktim sauna havuz yazmiş. Ben hamam sandim.
Konu sahibi zirt pirt arayip mesaj atmasin diye uydurmus demekki
Hamam sauna havuz bir sürü şey yazmış herif bana. Islak bi alan olduğu için telefonlar kilitli dolaplarda kalıyor demiş simdi net okudum orayı. Ama neden arada alıp bakamıyo ? Hiç gitmediğim icin bilmiyorum ben

Ben kendimi ruhumu yormak istemiyorum. kısasa kısas meselesine girersem beni yorar.
Yoksa onun gönlü kırılmasın diye değil tabiki.
Benimde ailem yeni geldi onlarla olmam lazım. Şimdi onlar gelmişken hemen ertesi günü plan yapamam hem.

Bana bu akşamdan küssün de küs olduğumuz için mesaj yazmasın aramasın ben de keyfime bakayım diye küçük hesapların peşine düşmüş. Oturup bunu düşünüp uyguladığına göre gittiği yer pek de masum olmayabilir. Ki havuza saunaya giden arkadaşlar da yukarda belirtmişler, tüm gün telefonun dolapta kalması diye bi durum yokmuş. İş peşinde demek ki. Artık Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…