- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bir de bir insan hadi hamama girerken telefonu dolaba bırakır veya saunaya o da olsa olsun 1 saat dursun insan oralarda max 1 saat durabilir . O bile fazla da hadi diyelim 1 olsun . Havuza girecekken dolapta durması saçma çünkü kapalı havuzlarda kenarda şezlonn falan oluyor dinlenme amaçlı eşyalar oraya konuyor. Bana tuhaf geldi ya canım
Hamam farklı havuz farklı canim.. bizim gittiğimiz hamamlarda tel odada kalıyor. Ama havuzda yanımıza alabiliyoruzBiz hamamda bir saatten fazla durmustuk arkadaslarla zamaninda. Telefonlar ilk girişte kapatip teslim ediliyor ve cikana kadar telefon alinmiyor. Hamamda sadece yikanma ve sauna yok normal oturulabilecek birseyler icilecek kisimlarda vardi bizim ve oraya da telefon yasakti
Hamam farklı havuz farklı canim.. bizim gittiğimiz hamamlarda tel odada kalıyor. Ama havuzda yanımıza alabiliyoruz
Aynen oyleKonuya tekrar baktim sauna havuz yazmiş. Ben hamam sandim.
Konu sahibi zirt pirt arayip mesaj atmasin diye uydurmus demekki
Tlfnuna arada bir bakabılır bence ne bu rahatlık.Size fıyebılırdıkı hayatım boyle boyle plan yaptık tlfları dolaba kıtlıoruz ben sana ara ara yazarım.Ahhh ahhhh hanımefendı hepsı okuz olmus bunların.Gece gece sinirlerim bozuldu kızlar sevgili erkek arkadasım pazar günü için arkadaşlarıyla program yapmış sauna havuz vs
Söyleme stilide, yarın görüşmeyeceğiz. Program yaptık telefonlarda gün boyu dolapta kalıyor iletişimimizde olmayacak simdiden haberin olsun.
Dedim pardon ? Anlamadım ?
Bu böyle mi söylenir bunu daha yumuşatarak söyleyemez miydin ? Neden simdi arıza cıkartıyosun ne var bunda 3 4 ayda bir cocuklarla bir araya geliyoruz diyo bana.
Gitsin bi şey demiyorum, ama üslubu çok dangozca geldi.
Ve biz böyle programlarda birbirimizden fikir alırız. Sanki arkadaşlarıyla pes atmaya gider gibi bana bildirim çekiyor.
Biraz atıştık daha fazla yüz göz olmamak için yazıp buraya rahatlamak istedim yoksa ağzımdan baska kelimeler cıkacak ona karşı ve bunun olmasını istemiyorum.
Kendisi ıvır zıvır her şeyden haberdar olmak ister bana gelince de abartıyosun sacmalıyosun olur. Program yapılmış konuşulmuş en sonunda da zahmette bulunup haber veriyor beyfendi.
Sanki iki tavla atıp oralet içecekmiş gibi tavır takınıyo. Ne halt yiyorsan ye dedim. Bitirdim konuşmayı orda yarın da hür bi şekilde takılır. Amac beni sinir edip ara bozup özgürce takılmaktı herhalde.
Herkes masaj a gidiyolardır yazmış bu aklıma gelmemişti. Aynen olabilir masaj dese büyük arıza çıkardı ip kopma noktasına gelirdi. Nası bi tavır takınsam bilmiyorum ya napıcam?yalnız erkek erkeğe hamam sauna işleri pek iyi ayak değildir biliyor musunuz
Bende onu anlamadım, arada bak telefona dimi ? Ya cok acil bi durum olursa ailesinden biri ya da benim ulaşmam gerekiyosa.Tlfnuna arada bir bakabılır bence ne bu rahatlık.Size fıyebılırdıkı hayatım boyle boyle plan yaptık tlfları dolaba kıtlıoruz ben sana ara ara yazarım.Ahhh ahhhh hanımefendı hepsı okuz olmus bunların.
Aynen onada dedim, tüm sinir sistemimi bilerek bozup rahat takılmak için mi söyledin diye.Telefonun dolapta kalmasina takilmis arkadaslar ama genelde havuz,sauna gibi hizmet veren yerlere telefonla girilmez. Esim de gider arkadasiyla. Zaten cok kalmiyorlar 2 3 saat falan. Telefonu dolapta durur.
Konuya gelince; bence plan yapilirken izin alinmaz sevgiliyken ama bu soyleyis sekli cok cirkin. Adam sanki bilerek ara bozayim da yarin kafa rahat takilayim demis gibi davranmis.
hemen arkadaslarinizla yarin 2-3 günlük plan yapip eglencenin dibine vurun . ve bunun icin kesinlikle haber vermeyin sosyal medyadan ögrensinHerkes masaj a gidiyolardır yazmış bu aklıma gelmemişti. Aynen olabilir masaj dese büyük arıza çıkardı ip kopma noktasına gelirdi. Nası bi tavır takınsam bilmiyorum ya napıcam?
Öyleymiş usul adap ben hiç gitmedim bilmiyorum. Ben nasıl davranıcam bilmiyorum ya kafam karıştı ve moralim aşırı bozulduAy çok sinir bozucu bir durum ya . Tüm gün telefon dolapta olacak falan diye birden dart dart söylemesi falan akıl karıştırıcı
Yok ya kısa kısas durumu işi saçmalığa götürür. Ben doğru olayımda.hemen arkadaslarinizla yarin 2-3 günlük plan yapip eglencenin dibine vurun . ve bunun icin kesinlikle haber vermeyin sosyal medyadan ögrensin
Tabikide değilim. Erkek milletine güven olmaz.Tek soru sorucam eminmisin havuz ve saunaya erkek erkege gittigine ?
tamam siz dogru olun olunda o dogru olcak gibi durmuyor burdan , bende bunu anlamiyorum kisasa kisas yapmaktan neden cekiniyorsunuz ki ? adam catir catir cekinmeden keyfine bakicak yarin sizde evde oturup ay acaba ne yapiyor diye düsünüceksiniz , sadece dogru olmak icin.Yok ya kısa kısas durumu işi saçmalığa götürür. Ben doğru olayımda.
Tavır nasıl takınmam lazım hic aramayı düşünmüyorum yarın.
Ay nefret ettim durup dururken ilişkimin icine edildi. Ne güzel gecen gün doğum günümü kutlamıştık aramızda hicbi sorun yoktu nerden çıktı bu mesele ya
Hamam sauna havuz bir sürü şey yazmış herif bana. Islak bi alan olduğu için telefonlar kilitli dolaplarda kalıyor demiş simdi net okudum orayı. Ama neden arada alıp bakamıyo ? Hiç gitmediğim icin bilmiyorum benKonuya tekrar baktim sauna havuz yazmiş. Ben hamam sandim.
Konu sahibi zirt pirt arayip mesaj atmasin diye uydurmus demekki
Ben kendimi ruhumu yormak istemiyorum. kısasa kısas meselesine girersem beni yorar.tamam siz dogru olun olunda o dogru olcak gibi durmuyor burdan , bende bunu anlamiyorum kisasa kisas yapmaktan neden cekiniyorsunuz ki ? adam catir catir cekinmeden keyfine bakicak yarin sizde evde oturup ay acaba ne yapiyor diye düsünüceksiniz , sadece dogru olmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?