- 12 Temmuz 2006
- 57.391
- 219.461
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi noclearmind
-
Konuda yapılan yorumlar sonrası gitmesinden de huzursuz olmaya başlamış, o kısma yorum yazdımKonu sahibi gitmesinden rahatsiz olmaktan ziyade üslubundan rahatsiz olmuş. Neden gidiyor demiyor, neden bu sekilde haber veriyor, ayni seyi ben yapsam hosuna gitmezdi diyor.
Evet yorumlar gelince gitmesinden de rahatsız olmaya başladım. Ben ona neden gidiyosun demedim, gitmede demedim. İstediği her yere gidebilir spora gidiyor erkek arkadaşlarıyla içmeye gidiyor kıskanç veya arıza cıkarmaya meyilli bi insan olasıydım onlarada cıkarırdım. Üslubu beni aşırı sinir etti. Ben gidiyorum hadi bye tarzında. Bana tatlı tatlı deseydi ki, hayatım cocuklar böyle bi program yapmış oranında şöyle bi usulü var sanırım yarın pek iletişim kuramayacağız seni bilgilendirmek istedim dese bu kadar problem olmayacaktı. Gerçi burasıda beni gaza getirdi biraz orası ayrı. Aklıma hiç masaj felan gelmemişti ben cok safım herhaldeKonuda yapılan yorumlar sonrası gitmesinden de huzursuz olmaya başlamış, o kısma yorum yazdım
Yanlış gözlemlemişsiniz maalesef. Ben ona bu zamana kadar baskı yapmadım o da yapmadı. Sadece üslup bozuklugu beni sinirlendirdi. Evet karı koca değiliz ama sevgiliyiz birbirimize karşı tabikide sorumluluklarımız var olacak. Gittiği yeri programını bana tabikide söylemek zorunda. Bu zamana kadar icmeyede gitti, sporunada gitti, balık tutmaya da gitti her türlü aktivitede bulundu sesimi çıkarmadım ki cıkarmamada gerek yok gayet normal olağan şeyler. Ama bu durum cok farklı söylemesi üslubu cok değişikti dedim n’oluyo bu adama ? Aynı üslupta ben ona böyle bi şey deseydim eminim ki daha farklı tepki gösterirdi. Dediğim gibi buraya konu acana kadar aklımdan masaj bilmem ne de geçmiyordu, biraz gazladı burası beni etkiledi. Şimdi daha sakinim ve sessizim. Deşarj olmak istiyosa olabilir. Ben her konuda anlayıslı olabilirim ama bana karşı söylemlerinde olamam maalesef.Neden baksin??? Ben spor salonunda bile telefonu dolaba kilitlerim yasak degil ama spor yaparken telefonla ugrasmak istemiyordum. Benim gittigim hamamda yasakti tamamen, arada cikip kontrol edip geri koyulabilir belki ama ne gerek var????
Birbirinizi aşiri sıkıyorsunuz. Sevgilisin alti ustu daha, kusura bakma ama bu kadar ustune gidilmez insanin, hicbisey olmasa bile kafa dinlemek icin bile yalan soyluyor olabilir.
Bu tarz baskilari ne kendine yaptir, ne başkasina yap, biyerden sonra herkesi sıkar. Aldatsa ne olacak?? 3 cocukla ortada mi kalacaksin? Neyin siniri bu?
Millet ayni evin icindeyken aldatip aldatmadigini zor yakaliyor sen mesajlaşmayla mi aldatmayi onleyeceksin, herseyden haberin olacagini mi saniyorsun? İstese uyuyorum diyip gece basip cikar disari naparsa yaoar
Asla öyle bi insan değilim. Zaten onun kendi işi güniçi yoğun toplantıları vs ben zaten sağlık sektöründeyim ki yogunlugu az cok tahmin edebiliyosunuzdur. Düzeylidir bizim ilişkimiz yeri geliyor bazen sadece akşamları bi arama iki mesajla sınırlı kalıyor ya da yogun geçen günlerimizin sonunda bi yemek kahve yapar dagılırız. Beni şaşırtan kendini asrı derecede net ifade edip iletişimi cok kuvvetli olan bi insan nasıl olurda bana bu kadar dangozca konuşur bu cok zoruma gitti.Adamin soyleyis sekli cirkin olmakla beraber buradan kendinize su cikarimi yapmalisiniz bence “demek ki adami cok boguyorsunuz,surekli mesaj telefon zart zurt” bana sizin aramalarinizdan bikmis da kafa dinlemeye gidiyormus gibi geldi. Erkekler bizim kadar ellerinde telefon yasamiyorlar ben olsam rahat birakirim.
Bu arada spor salonunda,saunada,hamamda elinde telefon olan hic gormedim. Ben de gittigimde telefonu ya arabada birakirim ya da kilitli dolapta. Bazen uzun kaldigim da olur hatta,hamamdan cikar havuza girerim,ordan sonra saunaya girerim yani uzun is. O arada kimseyle telde konusmam
Çok iyi davranırsa birseyler yapmış olabilirAradı açmadım, mesaj attı cevap vermedim. Biraz ergen tribine girdim.
Kırgınım biraz ona karşı. Nasıl bi tavır takınmam lazım bilmiyorum
Normal kedi videosu atmış konuyla baglantısız mesaj atıyoÇok iyi davranırsa birseyler yapmış olabilir
Yanlış gözlemlemişsiniz maalesef. Ben ona bu zamana kadar baskı yapmadım o da yapmadı. Sadece üslup bozuklugu beni sinirlendirdi. Evet karı koca değiliz ama sevgiliyiz birbirimize karşı tabikide sorumluluklarımız var olacak. Gittiği yeri programını bana tabikide söylemek zorunda. Bu zamana kadar icmeyede gitti, sporunada gitti, balık tutmaya da gitti her türlü aktivitede bulundu sesimi çıkarmadım ki cıkarmamada gerek yok gayet normal olağan şeyler. Ama bu durum cok farklı söylemesi üslubu cok değişikti dedim n’oluyo bu adama ? Aynı üslupta ben ona böyle bi şey deseydim eminim ki daha farklı tepki gösterirdi. Dediğim gibi buraya konu acana kadar aklımdan masaj bilmem ne de geçmiyordu, biraz gazladı burası beni etkiledi. Şimdi daha sakinim ve sessizim. Deşarj olmak istiyosa olabilir. Ben her konuda anlayıslı olabilirim ama bana karşı söylemlerinde olamam maalesef.
Konuyu dağıtmaya çalışıyor. Belkide suçsuzdur ya ama üslubu yanlış tabi erkeklere geliyorlar öyle bazenNormal kedi videosu atmış konuyla baglantısız mesaj atıyo
Aradı açmadım, mesaj attı cevap vermedim. Biraz ergen tribine girdim.
Kırgınım biraz ona karşı. Nasıl bi tavır takınmam lazım bilmiyorum
Bugün cok gerildim gelen yorumlarda asırı etkiledi beni.Size neden boyle bir üslup takindigini ve bu uslubunun (emrivakisinin) sizi cok rahatsiz edip işkillendirdigini sordununuz mu peki? Neden buna gerek duymus yani. Ben baskici bir insan degilim, bu tavır niye? Gibilerinden.
Soyle bir durumda olabilir bakin. Arkadaslari kendi aralarinda konusup program yapmislardir. Sen gelemezsin, seninki izin vermez, kılıbık muhabbetleri (klasik erkek muhabbetleri) donmustur. Sevgiliniz de gaza gelmistir, erkeklik duyguları şişmistir, olmasi gereken bu psikolojisine girip size emrivaki takilmistir. Bu da muhtemel bir sebep bence. Onemli olan onun cevabi tabi. Verecegi yanittan az cok tahminde bulunursunuz zaten nasil bir psikoloji altinda yaptigiyla ilgili.
Gelen yorumlar beni cok etkiledi. Masaj felan bi durup düşündüm.Beni uslup da plan da rahatsiz etmedi.
Benim esim de evlenmeden once cok giderdi arkadaslari ile, kisin aktivite secenekleri azalinca hamam sauna havuz cok cazip geliyor valla.
Arkadaslarla olunca da yasak olmasa bile telefonu kapatip cevrimdisi olmak cok keyifli oluyor.
Suan evliyiz cocukluyuz, mecbur izin aliyor tabi, ama sevgiliyken bundan fazlasini ben beklemezdim de zaten.
Masaj derken mutlu sonlu masani kastediyorlar sanirim.Gelen yorumlar beni cok etkiledi. Masaj felan bi durup düşündüm.
Zaten yapacağı var ise de her türlü yapar yeri geliyor 3 4 saat iletişim halinde bulunmadığımız zaman da oluyor bizim ilişkimiz düzeylidir. Bi haşt yiyecek olsa aile toplantım var işim var diyip ortadan da kaybolabilirdi.
Bu akşam konusuruz zaten neye kırıldıgmı söylerim.
Alt üst oldum ben valla nerdeyse dicem bitsin istemiyomBizim köyde hastaneye giden adama kanser derler adamı zorla kanser ederler diye diyebdv de öyle zorla sokuyorlar kafamiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?