Erkek erkeğe program(!)

Ben de sık sık spaya giderim. Tüm gün olmasa da uzun saatler orada takılırım 6 saat falan. Telefonu da dolapta bırakırım.

Ben olsam sevinirdim biraz kafaya dinlemeye, kendimle başbaşa kalmaya vakit buldum diye

Aldatma konusu geçmedi aklımdan zaten buraya konu acmamın sebebide üslubunun ters olması. O günde zaten eşref saati modundaydı bi tersti sabahtan beri aksam zaten böyle konuşunca asırı sinirlendim.
Zaten spora da gidiyor ay beni aldatır kadınlara bakar düşüncesi olsaydı ilk orda arıza cıkarırdım. O zaman ki tavrımda git tabi iyi olur desarj olursun demiştim yapıcıydım.
Hayır byle kıskançlık krizleri olan bi insan olsam kısıtlasam dicem ki tamam ama bu kadar yapıcı ve anlayıslıyken bana böyle konusması zoruma gitti.
Kendi de der hatta sen cok anlayıslı bi kadınsın umarım hep böyle olursun değişmişsin diye takılır.

Ben de sık sık spaya giderim. Tüm gün olmasa da uzun saatler orada takılırım 6 saat falan. Telefonu da dolapta bırakırım.

Ben olsam sevinirdim biraz kafaya dinlemeye, kendimle başbaşa kalmaya vakit buldum diye
O da yaklasık 5 saat falan orda olacaktı. Ben hiç daha önce gitmediğim icin usulu adabı bilmiyorum.
Yine diyorum benim konum gitmesi değil gitsin yorucu ve stresli iş hayatı var dinlenmek arkadaşlarıyla vakit geçirmek onunda hakkı ama uslubu beni sinirlendirdi. İlk defa aramız böyle geriliyor tam olarak nası davrancagımıda kestiremiyorum

Arkadaşlarının gazına gelmiş klasik bir erkek profili çizdi gözümde :) Ben izin almam tavrı gibi bir tavır ya size bir durumdan ötürü kızgın ya bir işler karıştıracak ya da arkadaşlarının gazına gelip "ben mi izin alacam olum" diye alfalık taslamaya çalışıyor gibi geldi bana. Üç ihtimal de nahoş, benim başıma böyle bir şey gelse bu tavırla söylense çok fena kulağını çekerdim erkek arkadaşımın...

Bir sonraki hafta kizlarla kamp ayarlayip bi kac gun gorusemeyecegiz bilgin olsun kamp ayarladik gidecegimiz yerde telefon cekmiyor derdim. Sorun yaparsa da ask olsun ayda yilda bir kizlarla program yaptik ne olmus yani derdim.

Ben sizin tavrınızı anladım zaten sözüm yorum yapan arkadaşlaraydı. Herkeste bir ooo aldatacak kesin bu işler böyle tavırları var. Çok gereksiz. Bir erkeğin aldatmak için sauna ya da hamama ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum.

Erkek arkadaşınızın üslubu çok yanlış acaba aranızda neden benimle ilgilenmiyorsun tarzında sık sık tartışma yaşanıyor olabilir mi? O tür ortamlarda telefonla çok fazla haşır neşir olamıyorsun ama tüm gün de abartılı.Sizinle tartışıp kafasını dinlemek ister tarzında.

Bir sonraki hafta kizlarla kamp ayarlayip bi kac gun gorusemeyecegiz bilgin olsun kamp ayarladik gidecegimiz yerde telefon cekmiyor derdim. Sorun yaparsa da ask olsun ayda yilda bir kizlarla program yaptik ne olmus yani derdim.

Mesela siz bunu misilleme olsun diye yazdınız, ama zaten olabilen bir sey.
Eşimle sevgiliyken kızlarla yakın yerlere şehirdışı programı yapardım, aynen de böyle derdim.

Bu haftasonu kızlarla şurada olacağız, gittiğimiz yerde bik bik elimde telefon hoşlanmıyorum, döndüğümde görüşürüz.

Bunda nasıl bir üslup problemi var?
Varsa Ben de düzelteyim

Yo hayır bizim ilişkimiz düzeylidir, ikimizde yogun iş hayatındayız kaliteli güzel zaman geçiririz. Zaten ilgilidir kendisi ilgi dilenecek bi durumum da olmadı. Aramızda soğuk rüzgar esmesi zoruma gidiyor biraz. Bakalım neler olacak.

Ben misilleme ve kısasa kısas tarzında ilişki sürdüremem. sacma ve yorucu.
Bence ilişki dinamiği ve ciflter arasında ki iletişime baglı bi olay.
Ben olsam hayatım ben sehir dısındayım biraz arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum, döndüğümde görüşürüz derim. Yapıcı ve tatlı dil olarak geliyor bana bu söylem.
Şayet erkek arkadasımda böyleydi, ta ki dün aksama kadar. Farklı bi dille söylediği icin garibime gitti benim, alışkanlıklar diyelim.

Tüm gün havuz olabilir de sauna olmaz..yahu hiç yorulmiycak mı bu susamiycak mı acıkmiycak mı nedir yani 2 dakika arayip aşkim nasilsin demek cok mu zor.

Ay bilemedim
Yani biz sevgiliyken esimle birbirimizi kisitlamazdik ama duzgun bi dille boyle boyle plan yaptigimizi haber verirdik. Bence normal olan sevgiliye bi danismak, bana esim bu sekilde soylese hayirdir ben burda başçavuşun essegi miyim derim. Gidecegi varsa da gidemez

Aradı mı seni? Kaç saat oldu artık, bu saate kadar spa, havuz, sauna kalmaz.

O zaman iş başka.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben galiba bu konularda biraz rahatım ama ben olsam pek takmazdım. Yalnız 1 hafta sonra da aynısını ben yapardım :) Nasıl oluyormuş görsün bakalım diye...

Öyle telefonların dolapta duracağı falan da yok bence, bunlar aralarında anlaşmış. ''Olum telefon , kızlar falan yok, erkek erkeğe takılacağız '' diye.

Sizde bir kere aynısını yapın bakalım napıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…