Erkek erkeğe program(!)

Sen yine de cok gaza gelme ama yarin butun gun telefonum kapali olacak vurgusu gereksiz olmus son soylenecek cumle en basta soylenmis. Hikayenin ortasinda duvara bir silah asmis kacmis. Yani o silah gorunduyse patlar nihayetinde.

Ben de hamama saunaya gitmesinden rahatsiz omazdim ki sen de olmuyorsun su halde. Soyleme seklinde problem kusku uyandiracak bir tarzda soylemesi. Belki de sadece kiskan falan mi istedi acaba. Degisik.

Bi dur ölç biç bakalim.

Aradı açmadım, günlük rutin yazmıs komik video felan cevap vermedim.
Suan ikimizde sakiniz kılıçları daha cekmedik.
Aksam büyük ihtimalle konuşuruz onun adımlarını bekliyorum
Aklınızda kalmasın sadece üslubu rahatsız etmişti zaten. Onu belirtin çok da aklınızı bulandırmayın bence yinede.

Aynen öyle söyleme stili bana batan zaten. Cok fevri davranmayacagım bi adımları o atsın ona göre şekillenir. Hayır cokta güzel giden keyifli bi ilişki, ciddi düşündüğümüz. Geldi comak soktu.
Asırı anlayıslı kibar iletişimi cok kuvvetlidir gelipte bana böyle dangozca konusması canımı sıktı. Hiç alışık olmadıgım bi şey.
Şok oldum noluyoruz dedim.

Aklınızda kalmasın sadece üslubu rahatsız etmişti zaten. Onu belirtin çok da aklınızı bulandırmayın bence yinede.
Mutlu sonlu masajlar beni asırı etkiledi, oraya gidecek olan adam da ben sauna ya gidicem diyip ortadan kaybolmaz herhalde. İşim var canım der geçer ki ona bile demem ne işin var diye normalde çok sorgulayan bi tip değilim

Mutlu sonlu masajlar beni asırı etkiledi, oraya gidecek olan adam da ben sauna ya gidicem diyip ortadan kaybolmaz herhalde. İşim var canım der geçer ki ona bile demem ne işin var diye normalde çok sorgulayan bi tip değilim
Aslında daha iyi bilirsiniz erkek arkadaşınız yada çevresi o tarz masaj işlerine girer mii. Ben nedense öyle hissetmedim. Sauna vs yerlerde telefon bırakılıyor. O da belki uzak kalmak istemiştir bir gün herşeyden.

Gaza getirmiş herkes ama benimde gittiğim komplekste telefon dolapta kalır.
Hamam, sauna, havuz hepsi var
Üst katı spor salonu.
Zaten telefon da çekmiyor -1 de.
Bir de rahatlamaya kafa dinlemeye gidiyorum, ne yapayım telefonu?
Arkadaşlarım yanimdayken de ha bire telefona bakmak rahatsız eder, al bırak yapmam. Ki evde 3 çocuğum var.
Onlar olmasalar, uzun vakit ayirabilsem arada uzun uzun vakit geçirmek güzel olurdu :))
Bu arada giderken de eşimden izin almam.
Haber veririm
Bugün 12-14 arasi havuzdayim, ulasamazsan merak etme,
Yeterli
Neye takıldınız bu kadar anlamadım gerçekten..

Bana ulaşamazsan merak etme deseydi bende takılmazdım.
Yarın görüşmeyeceğiz, 13den aksamüstüne kadar havuz sauna programı yaptık. İletişimde olmayacak.
Bu üsluba takıldım.

O grubunu net tanımıyorum pek isim olarak tanıyorum. Eski iş arkadaşları. Erkek arkadaşımdan böyle düzeysizce olayı beklemem ama erkek milletine güven olmuyo pek. Dediğim gibi masaj olayı aklımdan gecmedi. Burası sağolsun her olaya kuskuyla bakıcam artık

Valla saunada 15 dakikadan fazla durulmaz zaten.Hamamda da taş çatlasa 2 saat kalsa havuzda da 2 saat desek toplam 5 saat diyelim.
1 saat de benden olsun :) 6 saat sonra size ulaşır bi şekilde arayıp 10 dk konuşabilir yani.

Bütün gün telefon yok beni rahatsız etme
tarzında konuşması hiç hoş değil.
Yoksa tabi ki herkesin ayri planı programı olur bunda anormal bi durum yok.

Yok yok bence hiçç süphe yapmayın. Evet üslup olarak belki biraz hatalı olabilir ama o yüzden diye hemen kötü şeyler düşünmemek lazım. Yoksa herşeye kuşkuyla yaklaşırsın artık. Benim de hiç aklıma gelmez masaj filan. Sadece en fazla üsluba takılırım. İnsan bazen aklından kuruyor böyle. Yapacağı varsa da yapar zaten bir şekilde karşına çıkar. Şimdi böyle kötü düşünecek bir durum yok.

Ipleri eline almaya calismissin ama cocuk pek takmamis seni.Bence senin sinirlenme sebebin bu.Uzulme zamanla alisirsin

Teşekkür ederim, rahatladım biraz

Şimdi siz az çok bilirsiniz, sizi aldatacak insan olsa beraber olmazsınız diye düşünüyorum. Telefon olmayacak kısmı yalan, isteyen arar yazar ama o istemiyor. Bence erkek erkeğe plan yaptılar, biraz uzaklaşmak istiyor. Erkeklerin yanında sizi aramak istemiyor. Size seni yarın aramayacağım diyemediği için telefon olmayacak deyip konuyu kesip atmak istemiş.

Herkes ne kadar fena böyle? Niye bu derece art niyetli düşündünüz anlamadım ben.
Üslup çok yanlış ona diyecek sözüm yok.
Ama ne zaman havuza gitsem ben de dolaba kilitler çıkana kadar almam telefonu.
Birincisi birçok yerde zaten yasak.
İkincisi gittiğim tüm havuzlarda dolapların olduğu bölgeye geçmek için duş almak, kurulanmak, sonra dolaptaki işini halledip geri havuza dönmek için tekrar duş almak falan gerekiyor. Kim uğraşacak onunla?
Kaldı ki sulu ortam ve kalabalık, havuza girdiğinde telefonu ortada bırakmak çok güvensiz, çalınabilir.
Terbiyesiz tavrına kızıp olay çıkarabilirsiniz ama gittiği yerde beni aldatacak düşüncesi bence çok fazla. Aldatacak adam her yerde aldatır zaten bir tek saunada değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…