- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor, annemi baya yoruyorum
Sorun şu ki; nişanlımın ailesi pek ilgisizler ne arayıp sorarlar doğru düzgün, ne bi alışverişe çıktığımızda yorum yaparlar.. Bu sıralar evimizin tadilatı bitmek üzere ve temizlik vs yapıcaz. yeni ev temizliğini erkek evi mi yapar yoksa böyle bir şey yok mu kızlar sormak istedim.. Yani elbette ben ve annemde gideriz tabiki de onların da sorması gerekmez mi ne zaman yapıcaz temizliği fln diye.. Yani artık kız evi naz evi olmaktan çıktı erkek evi olmaya başladı ya üzülüyorum bu tavırlarınanişanlıma söyleyince de sana öyle geliyor bi sorun yok fln diyor tabi
ama bende annemin ve nişanlımın ailesi arasında kalıyorum annemde üzülüyor sanki istenmeyen gelin gibiyim hiç heyecanları yok gibi sonuçta tek erkek evlat ve erkek evi daha neşeli olur benim bildiğim
son günlerde oldukça takıyorum bunları kızlar içimi dökmek istedim..
merhaba canım aynı şeyleri bizde yaşadık biz erkek tarafıyız abim evlenirken nişanlısıyla tüm alışverişleri beraber yaptılar ne onun ailesi ne benim ailem alışverişlere katılmadı sadece para konusunda destek sağlandı takı alışveriş ev eşya hepsini kendileri hallettiler bu arada abimin nişanlısı benim arkadaşımdı arayı ben idare ediyordum neyse güya annem neden büyük olarak biz çağırılmadık diye böyle soğuk davrandığını söylüyor ama o esnada hiç sorun etmiyordu kendileri ne isterlerse alsınlar mutlu olsunlar evde yaşayacak onlar falan diyordu ama 1 bilezik yüzünden tatsızlık çıkaracak bi kadındı annem orada gösteriş için lafı olmaz der eve gelince abimi çıldırtırdı niye 6 değil 7 diye ev temizleme konusuna gelince bence evi erkek tarafı hazırlamalı temizleyip kız tarafı da destek olmalı ama burada da tam tersi oldu her şeyi abimin nişanlısı hazırladı temizledi annem yine çağırılmadım haber edilmedim tiriplerine girdi ama aslında kendi de biliyordu ne yaparsa yapsın bir şeyi beceremeyeceğini şuan bunları laf söz ederek dikkat çekmeye çalışıyor hala yazık abimde idare etmeye çalışırdı evlendi de kurtuldu çocuk