• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek evinde kına

Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım
Neyi nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapabilirsiniz .

Virüs nedeniyle yapılmasını sakıncalı buluyorum ama heves etmişseniz bence kendi evinizde kimselere söylemeyecek şekilde yapın 1 saatte yapılan kınada sizden birileri haber uçurmazsa istemediğiniz akrabalarınızın nasıl haberi olacak ki?

1 saatlik birşey için insanlara virüs bulaşacak içlerinden birisi taşıyıcıysa ne olacak acaba valla seni tanısam şikayet ederdim.. Ben hamile olduğum halde doktora gidemiyorum sizdeki sırf eğlence olsundiye kınayı nerede yapayım yapmayın insanların sağlığı için yapmayın

Bazı arkadaşlar bana kızıp saldıracak ama ben virüs nedeniyle aylardır tedavimi yarım bırakmışken bir komşum evinde kına yapsa hemen şikayet ederim. Hiç acımam.
Yok yahu niye kızılsın ki? Kızanın mantığından şüphe ederim. Bende kaç düğünü, asker eğlencesini şikayet ettim bir bilseniz.

Yok yahu niye kızılsın ki? Kızanın mantığından şüphe ederim. Bende kaç düğünü, asker eğlencesini şikayet ettim bir bilseniz.

Ağzına sağlık canım. Insanları anlamiyorum. Hastanede yoğun bakımda yatmayı turistik gezi sanıyorlar herhalde. hayır sırf kendilerine zararları olsa ,her koyun kendi bacagindan asılır deriz .ama kaç masumun ahına giriyorlar

Evin küçükte olsa 10 kişi için erkek evine kına yapılmaz. Nişanlın olur demişse de kaynanan ne kadar ister ki? Sonuçta kendi arkadşlarn ve senin ailen gelecek diyorsun. Kendi evinde yapman daha uygun olur bence.

ben buCorona dönemini Allahın izniyle atlatırsak tamamen zihnimden atmak istiyorum hiç hatırlanası bi dönem değil. Böyle bi dönemde cerrahi maskeler ve sosyal mesafe ile geçen bi kına gecesini hatıra içinde olsa yapmak istemezdim . Bu dönemin Geçmesini beklerdim. umudum var neler neler geçmiş tarihte. Bu da geçecek inşallah.

mutluluklar

Aslında bunu da yapmak ıstemıyordum. İçimde kalmasın diye. 1 saat surecek en fazla ve foto cekılecegız. Bu sadece veda partisi gıbı bırsey olacak
Kalabalık olmayacak ki. Yakın 2 3 arkadaşım. Annem kardesım falan. En fazla 10 kısı

Bence de yapın, içinizde kalmasın. Virüs minimum 11 kişi olursa bulaşıyor zaten. 10 kişiden bir şey olmaz. Arkadaşlar ve 1. derece akrabalar arasında da bulaş olmuyor. Çünkü niye olsun?

Süre olarak da doğru bir süre belirlemişsiniz tebrik ederim. 60 dakikayı geçirmemeye çalışın. Virüsün ilk 60 dakika içinde bulaşmadığı, 61. dakikadan itibaren ortama ayıktığı bilimsel makalelerde anlatıldı hep.
Korona olanların hepsi 11 kişilik gruplar halinde minimum 61 dakika boyunca kaldırım yaladıkları için korona oluyorlar zaten. 30 metrekare salonda sarılıp fotoğraf çektirmeyle bulaşmaz.
Etkinliğin adı da önemli tabii. Siz veda partisi demişsiniz mesela, iyi olmuş. Ama adı kına gecesi olsaydı kesin bulaşırdı.
İşte bunlar hep bilim.
İyi eğlenceler.

Bence de yapın, içinizde kalmasın. Virüs minimum 11 kişi olursa bulaşıyor zaten. 10 kişiden bir şey olmaz. Arkadaşlar ve 1. derece akrabalar arasında da bulaş olmuyor. Çünkü niye olsun?

Süre olarak da doğru bir süre belirlemişsiniz tebrik ederim. 60 dakikayı geçirmemeye çalışın. Virüsün ilk 60 dakika içinde bulaşmadığı, 61. dakikadan itibaren ortama ayıktığı bilimsel makalelerde anlatıldı hep.
Korona olanların hepsi 11 kişilik gruplar halinde minimum 61 dakika boyunca kaldırım yaladıkları için korona oluyorlar zaten. 30 metrekare salonda sarılıp fotoğraf çektirmeyle bulaşmaz.
Etkinliğin adı da önemli tabii. Siz veda partisi demişsiniz mesela, iyi olmuş. Ama adı kına gecesi olsaydı kesin bulaşırdı.
İşte bunlar hep bilim.
İyi eğlenceler.
konu sahibni severim zor bir hayatı ve evlilik süreci oldu .sonunda evleniyor olmasına da sevindim umarım çok mutlu olur.AMMAAA hastaneler artık coronalı hasta bile alamıyor doluluktan .kronik hastalar korkudan ve randevu alamadığından tedaviye gidemiyor coronadan ölmezseler başka hastalıklardan ölecekler tedavi olamadıkları için.Ve kronik hastalar coronadan çok korkan evden çıkamayan psikolojisi bozulanlar devamlı beddua ediyorlar nişan kına düğün yapanlara.Hayır gelmez evliliğimden diye korkar da yapmazdım ben olsam bu etkinlikleri . :cry:

konu sahibni severim zor bir hayatı ve evlilik süreci oldu .sonunda evleniyor olmasına da sevindim umarım çok mutlu olur.AMMAAA hastaneler artık coronalı hasta bile alamıyor doluluktan .kronik hastalar korkudan ve randevu alamadığından tedaviye gidemiyor coronadan ölmezseler başka hastalıklardan ölecekler tedavi olamadıkları için.Ve kronik hastalar coronadan çok korkan evden çıkamayan psikolojisi bozulanlar devamlı beddua ediyorlar nişan kına düğün yapanlara.Hayır gelmez evliliğimden diye korkar da yapmazdım ben olsam bu etkinlikleri . :cry:

Aynen öyle.
En yakin ornek kayinpederim. Adam koronayi en agir sekilde gecirdi ve evde can cekisti. Cunku bulundukları ilde ozel hastaneler dahil hicbir hastane almadi dolu olduklari icin.
Allah düşürmesin.

Virüs nedeniyle yapılmasını sakıncalı buluyorum ama heves etmişseniz bence kendi evinizde kimselere söylemeyecek şekilde yapın 1 saatte yapılan kınada sizden birileri haber uçurmazsa istemediğiniz akrabalarınızın nasıl haberi olacak ki?
Şöyle ki evımız cok yakın ve nıkah öncesı kesın bızım eve ugrayacaklar. Ne var ne yok dıye

Evet ama zaten kına ya akraba falan gelmeyecek. Süreklı temas halinde oldugum ınsanlar gelecek

Back
X