• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek evinde kına

Fotoğraf bu kadar önemliyse güzel bir kaftanla falan dış çekim yaptırabilirsiniz, iki üç poz yeter zaten. Hem yorulmamış olursunuz. Siz bilirsiniz tabii. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok sagolun. Evet aslında da sadece gelınlıkle dıs cekım yaptıracagım

Kayinvaliden ne diyor bu konuya?

Ben olsam kinayi kvnin evinde yapmazdim.
Ister ileri görüslü olsun ister evet olur desin araniz birgün acildiginda bunu koz olarak kullanacak sana karsi. Umarim hic öyle birsey olmaz yinede.

Ama sen sanirim aklina koymussun onun evinde kina yapmayi. Rahat rahat milletin evini süsleyecek hazirlik yapabileceksen kendin bilirsin tabiki..

Ya niye illa kız evinde olacak diye bir kanun mu var. Kimi düğun salonunda kimi boş dükkanda kimi sokakta yapıyor..Siz damadın ailesinin evinde yapmayı düşünüyorsunuz..Bence hiçbir sakıncası yok..Amaç kına yakılması.Nişanlınızın ailesi sonradan laf etmez diyorsunuz.. Bence bal gibide olur.. :KK71: :KK71: Zaten herşeyi erkek tarafı getiriyor.Yol sorunu olmaz bari

Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım
Erkek evinde neden kına olmasın neresi insanlar için müsait ve uygunsa orda olabilir.Corona zamanı heryer riskli o ayrı mesele

Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım

6 aydir yasadigimiz durumdan bihaber olmaniz icler acisi. Sizin adiniza uzuldum gercekten.

Istem
Istemiyosaniz cagirmayin kimseyi cagirdiklarinizda samimi kisiler belli tembihleyin kimse duymasin malum korona diye

Size yazıklar olsun.su donemde au saglık calısanlrının cektigi eziyetleri gore gore bile bile alt tarafi on kısıyız deyip toplanmak..boyle zamanda kım bencil kım cahıl anladık zaten.kına yuzunden korona olup doktora gittiginiİ bilsem dr olaam kapıdan sokmam.bı sızın canınız var sankı..

Yil 2008, corona falan yoktu tabi : Ben kw evinin salonunda yaptim, hem buyuktu, hem de yer tutmak icin para ayirmak istemedim. Arkadaslarimi zaten cagirmayacaktim, onlar bir gece yemek yiyelim derken bir restoranda bana sutpriz ufacik bir organizasyon yapmislardi zaten. E eve gelecekler erkek tarafinin akrabasiydi biz kiz tarafi sadece (ben dahil) 5 kisiydik..
Yemekleri tum akrabalar el birligi ile yaptik, acik bufeye herkes bir tabak koydu masaya. Biri kamera cekimi yapti, biri muzik ayarladi bitti gitti.. Usulmus vs. takilmayin, size uygun geleni yapin.

Back
X