Erkek Gibi Bir Kızla Kız Gibi Bir Erkek

Demek ki sizde bir şeyler görmüş. Sizin kendinizi aynada gördüğünüz gibi görmez herkes.

Ilgi gormediginizden dolayı içinizde büyümüş ve kactiginiz için belkide.

Sosyal ağlarda hiç arattiniz mi onu ?

Belki sevgili gibi degil de ayni ilgi alanina sahip oldugunuz icin arkadas olarak tanismak istiyordu. Kitapseverler bazen bir kitap uzerine saatlerce konusabilirler. Belki de kendine kitap arkadasi ariyordu. Hemen yok kirlendim falan abartmayin ya.

Ne kadar desek de onemli olan ic guzellik diye ilk tanisma dis gorunusle oluyor. Eger icine yolculuk yapamiyorsan disina takilip kaliyorsun.
Bu cümleleri sen yazdın..birdaha oku lütfen. .karşı tarafa kendi içine yolculuk yapmak için kaç kez fırsat verdin?Hiç değilmi?
Senin kişiliğini sevebilecekleri neden hiç aklına gelmiyor?Bence bunu denemelisin.Birdaha kaçmadan seni tanımak isteyene fırsat ver..

Evet bi aralar bakiyordum hesabina
Sonra bi daha bulamadim kapatmis heralde
Acik olsa da farketmezdi ben bisey demezdim

mesnevi den alıntılar

Zaten karsi taraf bazi ortak noktalardan tanismak istedi. Benim yuzume bakarak degil. O firsati ben kendime vermedim.

Kendime guvenim yoktu
Yuzume bakmasini istemedim
Bir erkek seninle 10 saniyeden fazla ilgileniyorsa seni beğenmiş demektir. O beğendiyse kaçmanın bir anlamı olmaz. Gayet de ilgili davranmış, demek ki hoşuna giden bir şeyler bulmuş sende. Bunun dışında her şey fasa fiso kalır. Biri sana adım atarsa çekinmeden sen de ona at, güzel veya kötü bir ilişki olur, onu şimdiden bilemeyiz fakat en azından içinde keşkeler ve acabalar olmaz.

Cevap veren herkese tesekkur ederim
Her zaman cevap yazamiyorum merakli bir kardese sahibim durumu cakmasin diye giris yapmadan okuyorum cogu zaman bu bdv bolumunu de bayadir beri acip acip okuyorum. Anlatamadigim cok sey var hayatimla ilgili .
Ama Ne dertler var benimkisi hic. Bu kadari kafi benim icin. İyi Geceler Saglicakla Kalın

Kabul edemez yine icimde yasarim
Ama kacmadan insanca nedenini konusmayi isterdim
İnsanlar kendilerine karşı da bencil olabiliyor farkındamısın?sen kendine bencillik hatta haksızlık ediyorsun..bunu sen kendine yaptıktan sonra karşındaki insanlar neler yapmaz..tabi bu arada karşına çıkan erkeklere karşıda bencilce davranıyorsun. Denesen ne olacak?Şu anki halinden daha mı az kirilacaksin?Sana en fazla seni istemediğini belli edecek.bunu herkes yaşayabilir..dünyanın sonu mu?belkide tersi olacak..bu şansı kendine vermemekle kendi hakkını çiğneyip geçiyorsun. Yanlış bu..

Sey diycem ya.
Kiz gibi erkekler cok igrenctir ama yaaa.
Erkek dedgin kirli sakalli olur.
Eskiden buzda dans adli programda bi egitmen vardi. Adamin burnu minicikti, kavisli ve cok cok guzel bi burundu, keske benim olsa dedim.
Cidden benim olsaydi, hem ben yeni burnumu cok severdim, hemde o adam o kdar itici durmazdi.

Bütün suc bende degil cok sebepler var.. Dediginde de haklisin karsi taraf icin de bencilce suclarca.. Ondan sonra karsi cinsten kimseyle muhabbet etmemeye karar aldim bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…