Erkek Gibi Bir Kızla Kız Gibi Bir Erkek

Bir de bu tarz roman gibi yazım beni rahatsız ediyor nedense hayal dünyasında yaşamıyoruz doğru düzgün yazsanız keşke
Uc senedir bu duygulari biriktirdim.
Canli yayin gibi anlatamazdim gecmis zamanda olan birsey. Ve sadece o kisiye bagli degil guzellik olgusu cirkinlik olgusu hayatima etki eden duygular
Ve geceleri duygusallasirim belki de ondan
Bosverin siz hikaye diye okuyun madem
Ben de icimi dokmus oliyim

Ben açıkçası bir seyahatte yanıma oturup bukadar kendi hakkında bilgi veren kişiden tedirgin olurum.

Ben pek roman okumam genelde dini kitaplar okurum
Neden boyle duygusalastigimi da bilmiyorum
Ya geçerken mi
Adamın biri bi selma verdi sırf yakışıklı diye 3 yıldır onu mu düşünüyosun
Madem öyle hani yerini yurdunu çalıştığı yeri demişti, netten bul bunları ona yaz bari
Ben sözlükçü filan sandım, geyik yapıyosun diye öyle yazdım. Gerçeksen 3 yılına yazık

Gece gece mutlu son bekliyordum,dumur oldum.

Neyse kaçan balık büyük olur veya kör ölür badem gözlü olur diyelim.
Hani belki o kadar güzel veya iyi değildir ama fırsatı kaçırdığın için kıymete binmiştir.

Ben pek roman okumam genelde dini kitaplar okurum
Neden boyle duygusalastigimi da bilmiyorum
Bence sen çirkin falan değilsin. Ama herşeyin aşırısı zarar derler ya arada kalmışsın bence. Bir erkekle konustun diye neden kendini bukadar kötü hissetin. Benim sana tavsiyem nacizane. Dinini yaşa elbet arzu ettiğin gibi ama bukadar katı olma. Sonra bir yerde bastırılmış duygular canavara dönüşüp çıkıverir içinden. Arada roman da oku. Aynaya bakınca mesela kendi kendini bir izle. Güzel yerlerini görebilmek için. Bunu yaparken de utanıyorsan kendi kendineyken bile asıl sorunu buldun demektir

İste ben de kendime kiziyorum dis gorunuse nasi baglanabilirim diye ki dis gorunusumden dolayi cok dislanmis biri olarak

Konu başlığıyla konu içeriyi alakasız. Ne bekliyordum ne geldi. Daha akıcı yazsaydınız keşke böyle insanın okuyası gelmiyor.

Bu duygularimi uc senedir icimde tutuyordum
Kimseye anlatmadigim icin icimde buyuttugum bir seydi Anlatirsam basite inecekti bazilarinizin guldugu gibi ins ben de alaya alip komik bir ani olarak hatirlayabilirim.
Ya da duygularimin ne kadar aptalca oldugunu idrak edebilirim.
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…