Merhaba bayanlar. Bu seferki derdim ne yoğurt ne de ben. 
Dayımın kızı..
Dayımın kızı daha 13 yaşında ve erkek gibi davranıyor. Yurtdışında yaşıyorlar, inanılmaz güzel de bir kız , futbola falan gidiyor orada.
İzine geldiler 1 aylığına. Kendinden büyük Ablası, abisi, kendisi, bir de 2 yaşında kız kardeşi var. Ablası benimle yaşıt ve çok kadınsıdır, süs, püs hepsi vardır. Abisi desek zaten almanyada modellik yapıyor.
Küçükken çok aktifti. Yaramazdı ama hani öyle kötüsünden değil. Biraz fazla hareketliydi. Hafif de kıskançtı. Ama inanılmaz güzel bir kalbi vardır, çok vicdanlı, duyarlı...
Sorun şu ki ,
Beline kadar saçları vardı, zorla kısacık kestirmiş erkek gibi görünmek için,
Erkek atletleri iç çamaşırları giyiyormuş,
Zaten küçüklükten bir tabanca tutkusu vardı ama iyice abartmış bütün parasını konfetiye, oyuncak tabancaya bilmem neye veriyormuş,
Abisinin gömleklerini, pantolonlarını giyiyormuş,
Erkek parfümleri, bakım ürünleri..
Futbol'a gidiyor. Gece geç saatlere kadar gelmiyormuş.
Üstüne üstelik ailesi kızınca "Eğer bana dokunursanız, polise gider beni dövüyorlar derim" diye tehtit ediyormuş.
Dayımla konuştum, psikolojik destek almasını söyledim. Gitmem diye tutturmuş.
Bide tabiri caizse Babayiğittir. 1.70 boy falan. İnanılmaz güzel ama nedir bu erkek özentisi çözemedik. Çok üzülüyorum, kaç gündür aklımda bide size danışayım dedim.
Hafta sonu uğramayı düşünüyoruz memlekete. Karşıma alıp bir konuşayım, kadın olmanın güzelliklerini anlatayım diyorum ama dinlemezse diye de korkuyorum. Aşk acısı falan değil ki ne konuşacağımı da bilmiyorum.
Siz ne dersiniz ?:26: Belki biraz aklına girersem, en azından psikolojik destek alır. Ne konuşmam doğru olur ??
Kısa zaman önce açmıştım ama son durumu yazayım dedim.
Ablası dedi gittiğimiz gün.. Kız arkadaşı varmış, yani sevgilisi kızmış.
Ne diyim bilemedim. Kendi tercihi elbet ama daha çok küçük..
Diğer bilgileri 4. sayfada bulabilirsiniz.

Dayımın kızı..
Dayımın kızı daha 13 yaşında ve erkek gibi davranıyor. Yurtdışında yaşıyorlar, inanılmaz güzel de bir kız , futbola falan gidiyor orada.
İzine geldiler 1 aylığına. Kendinden büyük Ablası, abisi, kendisi, bir de 2 yaşında kız kardeşi var. Ablası benimle yaşıt ve çok kadınsıdır, süs, püs hepsi vardır. Abisi desek zaten almanyada modellik yapıyor.
Küçükken çok aktifti. Yaramazdı ama hani öyle kötüsünden değil. Biraz fazla hareketliydi. Hafif de kıskançtı. Ama inanılmaz güzel bir kalbi vardır, çok vicdanlı, duyarlı...
Sorun şu ki ,
Beline kadar saçları vardı, zorla kısacık kestirmiş erkek gibi görünmek için,
Erkek atletleri iç çamaşırları giyiyormuş,
Zaten küçüklükten bir tabanca tutkusu vardı ama iyice abartmış bütün parasını konfetiye, oyuncak tabancaya bilmem neye veriyormuş,
Abisinin gömleklerini, pantolonlarını giyiyormuş,
Erkek parfümleri, bakım ürünleri..
Futbol'a gidiyor. Gece geç saatlere kadar gelmiyormuş.
Üstüne üstelik ailesi kızınca "Eğer bana dokunursanız, polise gider beni dövüyorlar derim" diye tehtit ediyormuş.

Dayımla konuştum, psikolojik destek almasını söyledim. Gitmem diye tutturmuş.
Bide tabiri caizse Babayiğittir. 1.70 boy falan. İnanılmaz güzel ama nedir bu erkek özentisi çözemedik. Çok üzülüyorum, kaç gündür aklımda bide size danışayım dedim.
Hafta sonu uğramayı düşünüyoruz memlekete. Karşıma alıp bir konuşayım, kadın olmanın güzelliklerini anlatayım diyorum ama dinlemezse diye de korkuyorum. Aşk acısı falan değil ki ne konuşacağımı da bilmiyorum.
Siz ne dersiniz ?:26: Belki biraz aklına girersem, en azından psikolojik destek alır. Ne konuşmam doğru olur ??
Kısa zaman önce açmıştım ama son durumu yazayım dedim.
Ablası dedi gittiğimiz gün.. Kız arkadaşı varmış, yani sevgilisi kızmış.
Ne diyim bilemedim. Kendi tercihi elbet ama daha çok küçük..
Diğer bilgileri 4. sayfada bulabilirsiniz.
Son düzenleme: