• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek gibi Kadnlar.

O kadar çok yanlışlıklar var ki düzeltilecek Yeşilim;Sen iyi yerden yakalamışsın.Ve sonuna kadar da haklısın.

Kadın dediğin; Kibardır, argo konuşmaz...
Kadın dediğin; Zariftir, aşırıya kaçan hareketler yapmaz...
Kadın dediğin; Nerede nasıl davranmasını bilendir, kendini rezil etmez...
Kadın dediğin; Eğitim ve öğretime açıktır, çağın gerisinde kalmaz...
Kadın dediğin; Başlı başına bir eserdir, yapıt sadece kendisine aittir...

Erkek gibi davranan kadınlardan bende hoşlanmıyorum. Bir kere hiç yakışmıyor, bana çok itici geliyor.

O kadar çok yanlışlıklar var ki düzeltilecek Yeşilim;Sen iyi yerden yakalamışsın.Ve sonuna kadar da haklısın.

Realist olaylara aynı pencereden bakıyoruz biliyorsun canım

Kadın dediğin; Kibardır, argo konuşmaz...
Kadın dediğin; Zariftir, aşırıya kaçan hareketler yapmaz...
Kadın dediğin; Nerede nasıl davranmasını bilendir, kendini rezil etmez...
Kadın dediğin; Eğitim ve öğretime açıktır, çağın gerisinde kalmaz...
Kadın dediğin; Başlı başına bir eserdir, yapıt sadece kendisine aittir...

Erkek gibi davranan kadınlardan bende hoşlanmıyorum. Bir kere hiç yakışmıyor, bana çok itici geliyor.

Simal teşekkür ederim.Olaylara aynı pencereden bakmak hoşuma gidiyor

yeşilim bayanlara ne küfür etmeyi,nede kaba saba davranmayı yakıştıramıyorum ben..bizim işyerinde vardı böyle bir bayan çevresine baktığınız zaman bayan arkadaşını göremezdiniz çünkü yoktu etrafında hep erkekler vardı çünkü o tarz konuşmlardan,hareketlerden hoşlana erkekti bunlar..işte o bayanda erkek gibi kadındı dediklerinden...bayan bayan olmanın ağırlığını bilecek ..erkek erkek olmanın...çünkü allah farklı yaratmış zaten..kimse kimseye benzemeye çalışmasın bence...

erkek gibi davranmakla erkek gibi kadın arasında fark var diye düşünüyorum
kaba saba davranışlar ,sözler erkek gibilik değil ki
sadece kabalık
ama erkek gibi kadın iyi bi sıfat gibi algılanıyor
mert, dürüst ,açıksözlü...
yani erkekler bu özellikleri kendi tekellerine alıp erkek gibi kadın tabirini yaratmışlar.
kadına benzetilmekten de korkmuşlar.
karı gibi sırıtma,karı gibi kıvırtma...
nedendir bu korku bi izahı olmalı.

yorumlarınızı okudumda kendimden şüphe duymaya başladım doğrusu banada çevremde erkek gibi kadın derler
ama ne kaba davranışlarım vardır
ne küfürlü konuşmalarım
gayet kibar olduğumu düşünüyorum
bir bayanın olması gereken gibi davrandığımı düşünüyorum
itici biriside deilim doğrusu
benden oldukça büyük bir arkadaşım sırdaşım vardır bana hep erkek gibi kadınsın kendini ezdirmiyosun ,hakkını arıyabiliyosun ,güçlüsün ,sen ezilmezsin der bende şimdi ikilem içinde kaldım doğrusu
ben şöyle düşünüyorum
ben kadın gibi kadınım .......

erkek gibi kadınmış; en sinir olduğum söylemlerden biri de bu işte. :1no2: erkek gibi kaba saba kadın inceliğinden zerafetinden yoksun. bu deyimle kişilik kastediliyorsa eğer? CADIARZU erkek kisvesi kılığında dolaşıp bir kadın etmeyecek nice erkekler de yok mudur? :oklava: yok arkadaş. erkek erkektir. kadın da kadın. ben bunu bilir bunu söylerim. meslek hayat şartları vs.vs.vs. kadını erkekleştiriyormuş. nezaketini zerafetini inceliğini hassasiyetlerini kadınlık duygularını öldürüyormuş. bu da düpedüz kişilik bozulmasıdır bence. kadın gibi kadın olmak utanılacak bir şey mi? kötü bir meziyet mi bu ne biçim bir söz böyle? bu deyimi deyimler lugatinden insanlarında akıllarından çıkarmaları gerek acilen.a.s.

hiç hoşlanmadığım tiplerdir erkek vari kadınlar
adı ustunde bayansın hanımsın ağır olmalı kadın bir arkadasım vardı erkek gibi kızdı hep babacım naber dıye hıtap ederdı arkadaslarına:oklava::1closedeyes: gıcık olurdum
erkek ağızı bayana yakısmıyor yaa hoşlanmıyorum o tip bayanardan ben...a.s.

hiç hoşlanmadığım tiplerdir erkek vari kadınlar
adı ustunde bayansın hanımsın ağır olmalı kadın bir arkadasım vardı erkek gibi kızdı hep babacım naber dıye hıtap ederdı arkadaslarına:oklava::1closedeyes: gıcık olurdum
erkek ağızı bayana yakısmıyor yaa hoşlanmıyorum o tip bayanardan ben...a.s.

erkek gibi kadın lafını hiç sevmem...
ne yani dürüstlük,mertlik sırf erkeklere yönelik meziyetler mi ki...kadın kadın gibi olmalı,erkeklere has özelliklerle erkek olunmuyor,sadece itici olunuyor...nasıl bir erkek kadınsı davrandığında iticii oluyorsa,kadınlar için de aynı şey geçerli...
ben kendi adıma kadın olmaktan memnunum...ama kadınım diye de yapmacık davranamam...davrananlara da sinir oluyorum...

Yapmacık kadınlardan hiç kimsenin hoşlanmayacağını bilirim.

Kadın kadın gibi olmalı.. ıyi bir eş, anne, arkadaş, dost, zarif, aranılan, saygı duyan, duyulan, vazgeçilemeyen

kadın kadın gibi olmalı,erkek de erkek gibi :delphin: ayrıca eldeniz adlı arkadaşa katılıyorum dürüstlük,mertlik gibi sıfatlar sadece erkelere has sıfatlar değil günümüzde kadınlar daha dürüst ve mert bence :1closedeyes: :enbuyukkk:

Kadın zarif olur, hoş durur , hassas olurlar...
Kadına bunlar yakışır...
Açık sözlü olmak, dobra olmak kadınlığın dışına çıkarmaz bizi
Benim bir tanıdığım var tam erkek gibi
Yürüdümü yer sallanır , biriyle tartışsa resmen sesi kartlaşır
Kabalaşır, haldur huldur bişeyler olur....
Ben yakıştıramıyorum kadınlara erkek gibi hareketleri....

Benim de üzerinde düşündüğüm bir konu...

Doğallıkla , kabalığı karıştıran bayanlar var... Doğallık olduğun gibi olmaktır , özü sözü bir...

Ama sözünü kaba ve sert bir şekilde söylemek gerekmez, kibarca da doğal olunur , hem de pekala...

Son derece kibar ve bir o kadar da dobra olunmaz mı ? Tabiki de olunur...ışte o zaman gerçek kadın olunur..

Ama nedense kabalığın ve avamlığın adı doğallık olmuş...

Erkek gibi olan kadınlardan hazzetmem , kadın kadın gibi olmalı bana göre...

Back
X