Erkek hobilerine sahip olmak

pakeezah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
90
48
3
39
Hiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok

O tarz hobilerinizi gerçekleştirebileceğiniz kurslara yazılırsanız sizinle ortak hobide olan kadın arkadaslar bulabilirsiniz.Onun haricinde bahsettiginiz seyler kadın/erkek cok yaygın hobiler değil.Bence de alısveris vs muhabbetleri cok sacma

Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.

Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.

o ne demek ya eşin abartmış kursa tek kişi yazılınır zaten

Yeniyim derken üç yıldır burdayım ama yine de bilmiyorum antalyayı

Yazdıklarınız erkek hobısı degıl yanlız😁😁 bende bunları cok severım. Oturup dedıkodu yapmak hosuma gıtmez kahve sevmem. Daha dogrusu yapay seyler sevmıyorum koy yasantım oldugu ıcın doga benı cagarıyor. Ayrıca kokorec gece yenınce kokorec olur mıdye koko oo bayılırım esımıde alıstırdım suan hamılelıkten dolayı yıyemıyorum. Ayrıca antalya bu hobıler ıcın on numara yer bız 9 ay kıs olan bır dogu ılındeyız sanslısın😁 Bugun bıle cıktım bos arazılerde esımle dolastm ona otları fıln gosterdım. Meyve agaclarını gosterdım hangısı hangısı.

bunlar erkek hobisi değil ki?

kafandan at bu düşünceyi. bizim ülkede kadınlar gezmeli hobi yapmazlar spor da buna dahil ki aman çok açılmasınlar yine baskı kaynaklı güya koruyorlar kadınları.

Sanırım bu yüzden. Benim gibi olan bir kadının varlığını bile bilmek beni mutlu edebilir. Arkadaşlarım resmen dalga boyutunda takılıyorlar. Az yiyorlar mesela ben kilom ideal ama nası yiyorum. Erkek gibisin falan demelerinden de aslında hoşlanmıyorum ama gülüp napayım ayarlarda var bi sorun deyip geçiyorum

Hiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
Eşinizle yapsanız. Biz çocuğu yataktan kaldırıp kokoreçe gitriğimizi biliriz

İyi de bu saydıklarınızı yapan bir sürü kadın var zaten. Bu hobilerin kuluplerine üye olursanız bu hobilere sahip arkadaşlarınız olur. Kahve içerken sohbet etmekten hoşlanan bir kadını at üstünde ok atan kadına evriltemezsiniz.

Yazdıklarınız erkek hobısı degıl yanlız😁😁 bende bunları cok severım. Oturup dedıkodu yapmak hosuma gıtmez kahve sevmem. Daha dogrusu yapay seyler sevmıyorum koy yasantım oldugu ıcın doga benı cagarıyor. Ayrıca kokorec gece yenınce kokorec olur mıdye koko oo bayılırım esımıde alıstırdım suan hamılelıkten dolayı yıyemıyorum. Ayroca antalya bu hobışer ıcın on numara yer bız 9 ay kıs olan bır dogu ılındeyız sanslısın😁

Evet demek sen de seviyorsun

Icini rahat ettiricekse söyleyeyim senin hobilere bende çok merakıyım :) ekstra dan poligon merakım var boks mafya dizileri falan.... ama kız arkadaşlarımla da severim oturup sohbet etmeyi..
Birde eskiden çoğu kadın veya genç kız gibi perşembe akşamları kurtları izleyenlerdendim ask-i memnu yu izleyenlerden değil :KK45:

Yani sen gayet normalsin :)

İyi de bu saydıklarınızı yapan bir sürü kadın var zaten. Bu hobilerin kuluplerine üye olursanız bu hobilere sahip arkadaşlarınız olur. Kahve içerken sohbet etmekten hoşlanan bir kadını at üstünde ok atan kadına evriltemezsiniz.

O olmuyor zaten denedim :)

Yeniyim derken üç yıldır burdayım ama yine de bilmiyorum antalyayı

hem şikayetçisiniz hayatınızdan hem el el üstünde oturup kafanıza göre arkadaş düşsün kucağıma diye bekliyorsunuz o da iyiymiş..
bahsettiklerinizden sadece av bana göre değil diğer hepsi kadınlarında yaptığı şeyler zaten.
hele kokoreçi erkeğe bağlamanıza çok şaşırdım.

Icini rahat ettiricekse söyleyeyim senin hobilere bende çok merakıyım :) ekstra dan poligon merakım var boks mafya dizileri falan.... ama kız arkadaşlarımla da severim oturup sohbet etmeyi..
Birde çoğu kadın veya genç kız gibi perşembe akşamları kurtları izleyenlerdendim ask-i menüyü izleyenlerden değil :KK45:

Üniversitede herkes aşkı memnuyu izlerken ben savaş filmleri izliyordum atış yapmak zaten hayalim. Çocukken babam çok sıktırrdı ama ruhsatlı silahı vardı tabi. Yer de müsaitti. Ama şimdi hersey cok baska

hem şikayetçisiniz hayatınızdan hem el el üstünde oturup kafanıza göre arkadaş düşsün kucağıma diye bekliyorsunuz o da iyiymiş..
bahsettiklerinizden sadece av bana göre değil diğer hepsi kadınlarında yaptığı şeyler zaten.
hele kokoreçi erkeğe bağlamanıza çok şaşırdım.

Arkadaşlarım ıy diyor kokoreç duyunca

Evet, bunlar erkek hobisi değil, hele ava gitmek hobi bile değil, olmamalı. Onu yapmayın bence.
Kafa dengi arkadaş bulamamışsınız, yoksa mesele kadınında erkeğinde değil. Biraz sosyalleşin. Trekking gruplarına katılın, ahşap oymacılığı kurslarına katılın, ne bileyim spor salonuna gidin, hatta bir arkadaşınızı kafalayıp birlikte gidin, okçuluk için de vardır gidilen kurslar, bir yerler... Yani bunları yapmaya çalıştınız da, yine mi olmadı kısmını anladım.

Bu yazdıklarınız neden erkek hobisi olsunki?
Kişisine göre alışveriş muhabbetini de severim ama okçuluk da yaparım.
Avcılığı bir spor olarak göremeyeceğim ona yorum yapmak istemiyorum.
Sabah koşuya çıkıp işkembe de içerim gece canım çektiğinde kokoreç de yerim. Kim bunları erkekler yapıyor diye empoze ediyorsa onlardan uzaklaşıp hobinizle ilgilenen arkadaşlar bulun.
Ayrıca aynı hobiyle ilgilendikten sonra sohbet ettiğim kişinin cinsiyeti de bağlamazdı beni.

Back
X