- 22 Mart 2019
- 90
- 48
- 3
- 39
Hiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok