Erkek hobilerine sahip olmak

Hobinun cinsiyeti olmaz. Kadınlar futbol bile oynarken bunlar hiç bı şey degil. Ata binmek ok atmak bunları bende çok severim. Hemen kendinizi otekilestirip toplumdan dislamayin. Çağımızın hastalıklarından biri de bı çok insanın kendini diğerlerinden farklı biriymiş gibi görüp lanet olsun ben herkes gibi değilim diyerek kemdi kendini toplumun dışına itmesidir. Sende her kadın kadar normalsin abartma bence

Ne anlatmak istediğinizi anladım bazen kız kıza oturduğumuzda ben de böyle hissediyorum. Biraz yanlış anlatmışsınız sadece. Kadın-erkek hobisi deyince konu dağılmış.

Öncelikle avlanmak hobi ya da spor değildir. Onu sevmeyin başka şeyler sevin.

Burada olay çoğunluktan farklı hissetmenize sebep olan arkadaş çevresine sahip olmanız. Üniversitede aynı olayı yaşadım gerçekten kötü bir his. Acaba dedim bütün kızlar böyle midir? Makyaj, alışveriş, erkekler, dedikodu ve ayakkabı konuşulan ortamlarda mı bulunacağım hep? O dönemde kendimi ucube gibi hissettim. Eve gidince makyaj fırçalarını yıkama planlarını anlatan kızlara “ben de yeni bir oyun buldum var ya...” demek istemiyordum. Sonradan anladım ki kadın-erkek fark etmeksizin bazı insanların gerçekten hobisi yok. Öyle olunca sürekli başka insanların hayatlarından ya da kendilerinden bahsediyorlar. Benden farklı bir hobiye sahip olsalar belki ben de deneyeceğim ya da onlar benim hobimi ilgi çekici bulacak. Ama yok. Bomboş yaşayan büyük bir insan grubu var etrafta.

Aslında bu hobilere sahip pek çok kadın var ama sizin çevrenizde yok. Çevrede olmayınca da ne anlamı var yani :KK53:

Kafa dengi arkadaş bulmak kolay değil. O yüzden elinizdekilerle idare edeceksiniz. Hem bazen dedikodu yapmak da güzel oluyor :KK73:

Yapmak istediğiniz şeylerin mutlaka clupleri vardir atıştırıp bakın sizim gibi bayanlarında olduğunu göreceksiniz... Sadece erkekler yapmıyorlar bunları...:KK69:

Hobileri kadın hobisi erkek hobisi diye ayırmak yanlış bence her insan zevk aldığı tüm hobileri yapabilir cinsiyeti yok bunun istediğiniz şeyleri yapın derim ava gidin dağ bayır gezin sınırlamayın daha mutlu olacaksınız

Birde sorsan burda kimse oturup kek kisir esliginde gunlere katilmaz dedikodudan nefret eder.. bu cafelerde gordugumuz arkadaslarini cekistiren kiz gruplari nerde? Buraya takilmiyolar anlasilan😂 Yaw herseyin guzel bir yani vardir. Herkes alisveris sevmek zorunda degil tabii, cunku beceremeyebilir bu isi. Zevk yoktur parasi varsada.. olmaz yani..zaten zevkine uygun arkadaslar bulup hobine baslamayacaksin. Hobine baslayip gittigin yerlerden arkadasliklar edineceksin. Boylece ortak zevklerin oldugu arkadaslarin olacak

Araba kullanan arkadaslar var yazmıs biri. Ben de kullanıyotum sıkıntı orda değil. Ata bindin de genital bölgen mi ağrıdı yazmış biri binicilik eğitimim var kokoreç bir hobi mi yazmış biri bunun bir hobi olmadığını farkedememişim nasılsa :) ne bileyim ya sevdiğim şeyleri sevdiğim yakınımda olan birileri ile yapmak istiyorum belki sorun o. Herkese çok teşekkürler.
Eh ne güzel. Eskiden yaptigin söylemissin çoğunu. Neden çocukların var diye artık yapamayasın ki? Haftasonları atların olduğu kulüpler bulabilirsiniz. İstanbul civarında çok var. Aileler kahvaltı yaparken çocuklar ponylere biniyor. Bu tarz yerler araştırın. Antalya'da yasiyormussunuz . Dam çayını hatırlıyorum Antalya'da. Ben oradayken ata binen turistler vardı. Demek ki yakınlarında at çiftliği de var :) biraz araştırıp o adamlarla anlasabilirsiniz sezon açılıp zamlanmadan.
Ayrıca internette her konu için forumlar,gruplar mevcut. Mesela bir ara fimo yapımına heveslendim. Facebook'ta çok aktif bir grubumuz vardı. Herkes fimolarini-,püf noktalarını falan atardı.
Ergenken su kaplumbağası beslerdim. Bir forum sitesi bulmuştum bakim-kafesle alakalı. Bu ise gönül vermiş ve yeni almış bir sürü insan aynı KK gibi bir platformda toplasmislar.
Şimdi de seyehatle ilgili fikir almayı - yazı okumayı vs çok seviyorum. İnternette aşırı aktif interrail Türkiye grubunu takip ediyorum. Her türlü ihtiyacına cevap bulduğun hatta bazı insanların tanışıp birbirine yol arkadaşı olduğu bir uygulama...
Aynı şekilde hamileler kk da toplanıyor, Ağustos anneleri KKda birleşiyor, blw yapanlar Instagram'da toplanıyor....
Yani eminim ki ata binen ve ok atan kadınlarla tanisacagin çok fazla site mevcuttur . Belki onlardan destek-ilham alırsın. Belki de kendine bir arkadaş bulursun.
Bence sen bunları yapsan kimse ayıplamaz. Hatta insanlar seni takdir ederler dost meclislerinde. Ama içindeki toplumsal rollerden sıyrılman lazim önce. Çünkü -gorunen o ki - istediğin hayatı yaşamanın önündeki tek engel sen ve bakış acin

aaa iyi olmuş o zaman.

benim de en büyük hayalim denize aşığım zaten 😍😍😍

bu sene planlarımın içerisinde biraz araştırdım netten bi kaynak buldum tek tek yazmışlar ayrıntılı baya ıvır zıvır prosedürü var gibi kursa gitmek lazım mı illa diyorsunuz? bir de sonbaharda almak mümkün mü ben eylülden sonra müsait olabileceğim de.
Kursa gitmeden belge alırsınız, kurs şart değil. Hem nette siteler var hem adb hazırlık kitapları var, öğrenirsiniz. Mesela kitapta sancak teknenin sağ tarafı iskele sol yazar. Tamam dersiniz kendi kendinize. Kursta teknede olursunuz, hoca önünüzde bura sancak bura iskele dediğinde daha bir işler içinize. Seyirleri, pusula okumayı, gemi bölümlerini daha net anlarsınız. Ben mersindeyim, 5 sene önce aldım ehliyetimi, o zaman 600 liraydı kurs. Çok uçuk değildi yani. En yakın yelken klubüne danışın, bilgi almak istiyorum derseniz onlar seve seve ilgilenir zaten. Çok güzel bir ilgi alanı, Rabbim yelkenli tekne sahibi olmayıda nasip eder inşallah :)

Kime göre , neye göre erkek hobisi?
Arkadaşlarımla kahve içip laflamayı severim,
yine arkadaşlarımla pubg atmayı da severim.
Gratiste de takılırım, tavla okey de oynarım.
Elbise de giyiyorum, abimin oduncu gömleklerini de giyiyorum.
Dedemin atları var, her gittiğimde binerim.
Burnumu beğenmeyip ameliyat olduğumda 18 yaşımdaydım, ehliyet alıp araba kullanmaya başladığımda 19.
Bu seneye kadar spora da gidiyordum ama bu yıl kpss ye hazırlandığım için gitmedim.
Yemek yapmayı denedim ama rezalet bir performans sergiledim vazgeçtim.
Sanayide bir ciğerci var, adam işinde bir numara. Her hafta birilerini peşime takar oraya giderim, kimseyi bulamazsam yalnız giderim.
En kısa zamanda yakın dövüş tekniklerini öğrenmek istiyorum.
Basketbol oynamaya bayılırım, basket maçı izlemeye de bayılırım.
Hobilerin , beğenilerin kadını erkeği olmaz.

Son düzenleme:
Kursa gitmeden belge alırsınız, kurs şart değil. Hem nette siteler var hem adb hazırlık kitapları var, öğrenirsiniz. Mesela kitapta sancak teknenin sağ tarafı iskele sol yazar. Tamam dersiniz kendi kendinize. Kursta teknede olursunuz, hoca önünüzde bura sancak bura iskele dediğinde daha bir işler içinize. Seyirleri, pusula okumayı, gemi bölümlerini daha net anlarsınız. Ben mersindeyim, 5 sene önce aldım ehliyetimi, o zaman 600 liraydı kurs. Çok uçuk değildi yani. En yakın yelken klubüne danışın, bilgi almak istiyorum derseniz onlar seve seve ilgilenir zaten. Çok güzel bir ilgi alanı, Rabbim yelkenli tekne sahibi olmayıda nasip eder inşallah :)

ay inş ben de çok istiyorum hep hayalimdir denizi çok severim zaten 😍😍

çok teşekkürler bilgiler için. kendim çalışayım üzerine sizin gibi ders alırım olmadı ben de kendi kendime nasıl öğrenicem diyordum işte cahillik 🤣 kurslar varsa iyi içim rahatladı.

Bunlar erkek hobisi değil ki. Erkeklere has deyince benim aklıma mesela erkekler için satılan seks oyuncakları falan geliyor, sonuçta cinsiyet farkı bu tür şeyler için geçerli.

Kurs iyi fikir.

Back
X