Erkek Huyundan Vazgeçer Mi

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar merhaba..
Sozlumle uzn yillar birlikteyiz ve her sey cok güzel seviyoruz birbirmizi evlilikde düşünüyoruz ama benim aklimda sorular var ..
1. Abisi var sorunlu bir tip her seyi bipmis takintili ailesini sevmeyen annesine anne bile demeyen biri benide sevmiyor aman umrumda degil o zaten ama ilerde bana sorun olurmu kayin sorunu yaşanır mi cunku cidden kendisi sorunlu birisi ve soylemek istemiyordum da biraz kiz davranisli makyaj felan yapiyor resimleri var ailesine inat yapmis sozde onceden oyle dendi bana bunlar kafamda soru hep dert kizlar..

2. Sozlumun annesi biraz rahat ve temizlik konusunda dikkatsiz diyeyim .Cocugu var kucuk ve oda oyle yetistiriyor bugunku olay mesela sekerlilteki kasikla cocuk agizna goturdu yaladi aldi geri koydu icne benailemde bunu gormedim ve bilmiyorum buda ilerde sorun olur mu ?

3. Bide kizlar şimdi sozlum annesini pek takmaz diyiyim dinlemez serbest buyumus benide ezdirmez agziyla diyor aama ilerde ya degisirde bu sorunlar olursa cok kafam karisik lütfen yorum yapin karisik anlattim biraz ozur dilerim

Basligi okuyunca istem disi olarak bir sey dedim ama ben bile kendime sairdim.Simdi burada soyleyemeyecegim...

Ay Sizene annesinin temizliginden,kadınla beraber mi oturacaksınız?
Evliliginize ne gibi eksisi veya artısı olabilir yani kadının hijyen durumunun?

Baslik alakasiz olmus sanirim biraz ksura bakmayin baslik bulamadim tesekkurler yorum icin bende cok ince duusnmek istiyorum ve sizlere guveniyorum yasadiklariniza yorumlariniza ondan soruyorum yoksa hic uzatip oyalamak istemem karsi tarafida

Ay Sizene annesinin temizliginden,kadınla beraber mi oturacaksınız?
Evliliginize ne gibi eksisi veya artısı olabilir yani kadının hijyen durumunun?

Oyle demeyin burdaki konular ve cevremde gordugum kadariyla bu cok onemli olabiliyor cunku aileler bir araya geliyor yada misafirlige geliyor bebek oluyor felan sorunlar oluyor diye biliyorum

Oyle demeyin burdaki konular ve cevremde gordugum kadariyla bu cok onemli olabiliyor cunku aileler bir araya geliyor yada misafirlige geliyor bebek oluyor felan sorunlar oluyor diye biliyorum
Ohoohh bundan daha önemli sorunlar olacak evlenince,kadına o yastan sonra da temizligi ögretemezsin.

Üçte üç diyorum.Üçü de artarak devam edebilecek sorunlar maalesef. Bunlar için vazgeçilmez ama potansiyel var.

Kizlar biliyorum ilerde daha buyuk sorunlar olabilir dort dortluk insanda yok benim ve aileminde kusurlari olabilir bunlari kabul edecek olgunluktayim ama neler duyip görüyoruz sonradan pisman olmak istemiyorum en azindan simdiden gorunen sorunlari kafamda tartip bicersem ilerde en azindan şok olmam daha buyuk etki yapmaz diye dusunup bu kadar ince duusnuyorum yanlis anlamayin beni size guvendigim icin ilerde ozellikle o 3 genel yazimda bir sorun olusur mu diye sormak istedim

insan evlenince yalnızca eşiyle değil ailesiyle de evleniyor
evlenmeden önce anneci olmayan adam evlendikten sonra ana kuzusu oluyor

Şimdiden Allah yardımcın olsun işin çok zor çok.

Kesinlikle annesini en sevmeyen erkek (misal bnmki ) anneci oluyo ..yani erkek Milleti sen olmamasını istediğin bi huyu varsa evlendikten sonra şapadanak karşına çıkıyo.ben de beş yıllık bi aşkla evlendim ama adam şimdi anasına aşık. İnşallah bnm oğlum karısına aşık olur .

Erkek huyundan vazgecermi demissiniz.
Galina sozlunuzun mevzusunu sormussunuz. Ama herkesin huyuna anlatmisken sozlunuzun huyunu yazmayi unutmussunz.
Nasil huylari vardir?

Basliga cevabim; kadini erkegi yok, huylu huyundan vazgecmez.. Evlendikten sonra baska huylari illaki ortaya ciksa da(iyi veya kotu) illa ki sinyal verir bazi davranislariyla onceden..

Eger sen burda dert yanacak kadar sıkıntı yapmışsan inan ilerde bunlar seni daha çok sıkacak. Kendini ne kadar hazırlarsan hazırla yine sıkıntı yaşayacaksın. Hastalık gibi düşün. "Kendine o kadar iyi bakarsın ama seen uyurken biri gelir tam sırtının arkasından buz gibi ruzgar esen bir pencere açar. Hasta olursun. Hıçbirseyden haberin yokken. Durduk yere." Bunları bile bile evlenceksin buyuk ihtimalle. Ama her sekilde pismanlık duyacağın şeyler olacak. Kolay gelsin :)

sizin bu süreçte sözlünüzü iyice gözlemlemeniz gerekir, diğer kişiler bana fasa fiso geliyor.

mesela kv ile anlaşamadığınız bir kou olursa nişanlınız ne yapacak? arabulucu mu olacak, sizi mi destekleyecek, annesini mi?
dediklerinde tutarlı mı olacak, yoksa günü kurtarıcı mı?

benim eşimden ben çok memnunum, ne beni ezdirir, ne annesini. ne beni kırar ne annesini. der ki "sen eşimsin o annem, ben ikinizin de üzülmesini istemem, eğer anlaşamıyorsanız istemiyorsanız bir araya gelmeyin"
hani illa haklıyı kayırıp haksızın tam karşısında durmaz. ikimiz de haksızsak uyarır ama ikimize de cephe almaz, çünkü ikimizi de sever ve böyle anlatır.

doğrusu nedir bilemem ama sözlülük ve nişanlılık dönemi, tamamen gözlem gerektirir ve geleceğinizin nasıl olacağının göstergesidir. nikahta keramet vardır derler de bence öyle değil. bence görünen köy kılavuz istemez :)

Ciddi bir sorun göremedim ben. İyi anlaşıyorsanız mutluysan onla, evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…