Maalesef katılmıyorum. Edilen hakaretlerin hedefi hepimiziz, bu ülkede yaşayan 40 milyon civarı kadın ve ortada büyük bir yanlış var.
- Dediğim gibi hedef kitle bir grp, grupları hedef alan hakaretler nefret suçuna girer.
- Öncelikle toplumda isteyen istediğine hakaret edebilir diye bir şey yok, herkes saygılı davranmak zorunda. Toplumda çıkıp istediğine istediğin gibi hakaret savurma gibi bir ayrıcalığa kimse sahip değil, sahip olduğunu sananlar varsa da o insanlara hadlerini ve yerlerini bildirmek gerekiyor mutlaka.
- Bu insanların ya da başka insanların hakaretleri kabul etmek zorunda değiliz asla.
- Türkiye'de kadın düşmanlığı yükselişte. Diğer bazı ülkelerde de kadınlara ayrımcılık var, ama Türkiyede bu iş bambaşka bir boyuttta, isteyen kadınlara istediği şekilde hakaret edebiliyora döndü.
Sırf bu yüzden konuşmayı bıraktığım tanıdıklarım oldu, İstanbula geldiğimde adam yüzüme yüzüme kadınlar öyle, kadınlar böyle yeaa diyor yüzüme baka baka ait olduğum gruba hakaret ediyor. Tabi ki uyardım, bir insana yüzüne yüzüne baka hakaret etmek nedir arkadaş dehşete kapıldım
-Bunun kişisel bir konu olduğunu asla düşünmüyorum, kadın-erkek eşitliği sosyal hayatta da işhayatında da zaten yok ama kadınlara hakaret asla norm olmamalı. Diğer kadınlara bırakmak istediğim toplum asla bu değil. Hakarete, ayrımcılığa, tacize uğramadan yaşamak, çalışmak, var olmak tüm kadınlarımızın hakkı.