Erkek iliskisini neden saklar?

deniz5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
28
0
86
İstanbul
Arkadaslar, bir erkek, sevgilisi güzel oldugu halde, arkadaslarinin bilmesini neden istemez? gizlemesinin sebepleri nedir?

ya başka bir sevgilisi vardır( yada evlidir), ya duygularından emin değildir.. başka bir sebep olamaz bence..

ikinci veya üçüncü peşindedir, test edilip onaylanmıştır ne yazık ki...

haklisiniz kizlar, durum su ki bana sebebi söyle söylemisti: SENIN HAKKINDA KÖTÜ KONU$SUNLAR ISTEMIYORUM YANI "KIZA BAK HEMENDE SENINLE CIKMIS W.S" gibi :S

benim çok yakın bi arkadasım kız arkadasını saklıyor.. dershanedeyken yenge napiyor dedim sus sus bağirma duymasın kimse dedi.. niye dedim.. kısmetim kapanır dedi.. bi erkek eğer sevgilisi olduğunu gizleme çabasındaysa kesinlikle 2.3.4.yü arıyodur. kesin ve net..

2 ay oldu canim ilk basta ben istemiyodum demesini hatta diyorduki: SEN ARKADASARINA SÖYLEYE BILIYOSUN BEN DEGIL VE GELMIS DIYORKI BNDE ARTIK ARKADASARIMA FAZLA BIRSEY ANLATMIM CÜNKÜ BILIYOR ONLARIN BANA HABER YOLLADIGINI :))

haklisiniz kizlar, durum su ki bana sebebi söyle söylemisti: SENIN HAKKINDA KÖTÜ KONU$SUNLAR ISTEMIYORUM YANI "KIZA BAK HEMENDE SENINLE CIKMIS W.S" gibi :S

ne alaka canım olur mu öle şey bu erkek arkadaşının bahanesi böle bişe olamaz hiçkimse böle bi yorumda bulunmaz

evet bugün bulusacagiz bu konu ile ilgili ona en iyi nasil yaklasmaliyim cünkü sikmak istemiyorum zaten iki haftadir stres yapiyorum diye tutturmus ...

bunu telafuz eden bi adamdan acıkcası herşey beklerim...
arkadaşlarım belki ucarı kacarı olabilir.
o kelimeyi söyletmem bir
ikincide söylerlerse tepkimi iyi şekilde koyar agızlarını kapatırım:umursamaz:

bitirsen senin için daha iyi olur
hemde yolun bşaındaykenolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile cnm tsk ederim yardimin icin, bugün lafimi koymak istiyorum, zaten sesimi bile cikaramiyorumki... alistirdim hep alttan alan taraf olmaya..

saklamaz ki erkekler, tam tersi olur genelde, kızlar saklar ... ama genelleme yapmayalım tabi .

Arkadaslar, bir erkek, sevgilisi güzel oldugu halde, arkadaslarinin bilmesini neden istemez? gizlemesinin sebepleri nedir?

şu cümleye cevaben "çirkin olduğunu düşündüğü içindir"

konuya cevaben, sevmiyordur, başkalarını arıyordur, cepte durmanızı ister ama yandan başkalarına bakar ve güzel birini bulduğunda size hesap vermeden çeker gidermafoldumben

ben saklarsam baska kizlari kacirmamak icin saklardim..bastan durust degil sacma sapan bi bahane bulmus.kesinlikle ayril derim..zaten suan bitmezse ileride mutlaka bitecektir.seninle oynamasina kesinlikle izin verme.erkekleri de her konuda alttan almayin isin icinde gizli sakli seyler varsa mutlaka hesabini sorun sonra kadinlari saf zannediyorlar.

Son düzenleme:
Sana değer vermiyordur, seninle ne zaman ayrılacağını kafasına koymuştur, ve en önemlisi başka kız arayışı içindedir.

Tuhaf bir durum, neden saklasın ki ilişkisini? Cevabı ben de merak ettim açıkcası...

sevmıyordur aılesınden gızlemeye calısıyordur yada bırlıkte olmak ıstedıgı bırısı vardır ve ondan ümidi kesmek istemiyordur.

Arkadaş çevresinin de tanıdığı başka bir kız vardır başka bir alternatif ama cepte değildir. Onu tamamen elde etmeden seni bırakmak istemiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…