Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabri cavkaytar bakabilirsinİstanbul tüp bebek aret kamar harici biryere git lütfen
Biz sisli memorial de karar verdik canim sukur olsun transferimde oldu 10 eylul test tarihim ❣❣nereye karar verdiniz?
Hayirli olsun canım Allah işlerinizi kolaylastirsinBizde Sabri Hocada Tedaviye başlayacağız
inşallah kuzumhangi doktor ilgilendi seninleBiz sisli memorial de karar verdik canim sukur olsun transferimde oldu 10 eylul test tarihim ❣❣
Her sey yolunda gitti en iyi spermleri seçtiklerini söylediler zaten 5. Gune geldi sukur olsun embriyolarim ben hastaneden cok memnunum insallah bebegim bana tutunmuştur
Canim ben Beril hocayı istedim ssgolsunlar hep ona göre ayarlandı randevular vs butun takibimi o yaptıinşallah kuzumhangi doktor ilgilendi seninle
hadi kuzum güzel haberlerini alırız inşallah :)Canim ben Beril hocayı istedim ssgolsunlar hep ona göre ayarlandı randevular vs butun takibimi o yaptı
Amiiin amiiin insallah yarini sabırsızlıkla bekliyorumhadi kuzum güzel haberlerini alırız inşallah :)
Amin.. Allah Razı OlsunHayirli olsun canım Allah işlerinizi kolaylastirsin