- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
canım yeni topiğimiz hayırlı olsun benim eşimdede doğuştan inmemiş testis problemi varmış aile ihmalı yüzünden tedavi edimemiş 30 yaşında indirildi bir testisi alındı diğeride pek gelişmemiş 2011 de kaan aydosta tese olduk gelişmemiş sperm blundu şu an yaklaşık 1,5 yıldır celalettin beyin hastasıyız ocakta tahlilimiz var henüz çıkış olmadı rabbim yardımcımız olsun
merhaba
benim eşimde de doğuştan inmemiş testis var aile farketmiyor liseye giderken kendisi farkediyor İstanbul'da yatılı okurken ameliyat oluyor Haydarpaşa numunede 3 ay sonra gel diyorlar bakıp tamam başarılı oldu deniyor.
Erzincanda çalışırken yıllık spermiyogram yaptırıyor 7-8 milyon çıkıyor 2006 da son testinde düşük sayıda çıkıyor bir şey olmaz tüp yaparsın deyip gönderiyorlar.
biz 2007de evlendik 2009da yaptırdığı testte sonuç sıfır
ama testislerim sanki daha önce bu kadar yukarıda değildi tekrar yukarı çıkmış gibi diyor
tekrar indirilir mi bilmem
biz Celalettin hocada tedavideyiz spermatosit ve spermatid var bakalım sonuç hayırlı olur inşallah
slm arkadaşlar benim eşimde de inmemiş testis var..
biri yerinde ama diğeri inmeyince çocukken ameliyat geçirmiş ve biraz geç kalınmış ve bize gittiğimiz dr un dediği testisi yerine getiricez derken daha da berbat etmişler
fakat Allah çook şükür eşimde sperm var 2006 yılında evlendik ilk bir yıl hamile kalamayınca eşim test yaptırdı ve sayılar 5 milyon civarıydı daha sonra 3 ay iğne ilaç tedavisi gördü sayı artmıştı ama canlı sayısı azalmış ölü sayısı artmıştı 3 ay sonra gittiğimz dr bize tüp bebekten başka çaremiz olmadığını söyledive 5 kez tüp bebek denedik maalesef hiçbirinde gebelik oluşmadı bundan 3 yıl kadar önce tekrar test yaptırdı eşim ve sayılarda beklenmedik kadar artış vardı en son geçtiğimz temmuz ayında yine test yaptırdı ve dr normal yolla bile hamile kalabileceğimi söyledi ama olmadı ....bu sefer ki testte yine canlı sayımız ve morfolojimiz az ....ve tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında eşime ve bana bazı genetik testler yapıldı eşimde y kromozomu fazla cıktı işte bu yüzden tüp bebek tedavilerimiz olumsuz sonuçlanıyo 5 kez denedik hiç birinde kaliteli embriyo oluşmadı...
şimdi kaan aydostan randevu aldık yakın zamanda kaan hocaya gidicez kaan aydostan memnun kalanlar çok inş bizede vesile olur
sağol canım...evet Allaha çok şükür ki şanslıyız ama işte bizde tüp bebek denemeleri olumsuz oldu hep ve bu konuda çok yıprandık maddi manevi...Merhaba canım çok geçmiş olsun
Sizler inmemiş testisin şanslı taraflarındasınız
Ama yine de olumsuzluklar peşinizi bırakmamış
Demekki sizdeki asıl sorun genetik miş
Peki tüp bebek de oluşan embriyolara pgt yapılmadı mı
Rabbim yardımcınız olsun inşALLAH
Umarım güzel sonuçlar elde edersiniz.
Hoşbulduk canım
Valla canım eşimin annesi çürümüş olduğu için alındığını söylüyor ama bakıyorum 30lu yaşlarda indirilenlerde bile çürüme olmuyor,geç yaşta çok indirilen var ama hiç çürüme duymadım,doktor hatası varmı bilemiyorum.
Tabiki eksik dilek dilememek lazım,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin,
inşallah sizin yaşadığınız mutluluğu bizlerde yaşarız arkadaşım,Rabbim sizin spermlerinde biran önce canlanıp çoğalmasını nasib etsinAlınma ihtimali var malesef. Buna ameliyat esnasında karar veriyorlar. Bizdede o ihtimal vardı ama iyi durumda olduğu için indirildi. Hiç üzülme tek testisi alındı diye, olacaksa o tek testislede olur :) Allahım yeterki ol desin.
inşallah sizin yaşadığınız mutluluğu bizlerde yaşarız arkadaşım,Rabbim sizin spermlerinde biran önce canlanıp çoğalmasını nasib etsin
canım bızım sorunda sızınle aynı ne yaptınız bı gelısme varmıAminnnn. Valla arkadaşım bellimi olur bir bakmışız sizdede canlı sperm çıkışı başlamış :) Şuan mutluyum ama yarına ne olacağı belli değil. umarım hepimiz hayırlısı ile muradımıza kavuşuruz.
canım bızım sorunda sızınle aynı ne yaptınız bı gelısme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?