Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. öncelikle Allah eşlerimize şifa versin. kısaca konuya girmek istiyorum. eşim azospermi ve öğreneli çok kısa bir süre oldu. bu süreçte kısaca yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Eşime inferlite teşhisi konulur konulmaz hemen harekete geçtik. internete girdiğimiz zaman karşımıza çıkan ilk isim olan Kaan Hocaya yolumuz düştü. eşimi muayene etti inmemiş teşhis teşhisi koydu ve hemen tese önerdi. Eşim teşhis konusunda temkinli yaklaştı. bir üniversite hastanesinden dplr ultrson film çektirdi. rapor elimize ulaştığında şaşırmıştık. çünkü Kaan yanlış teşhiş koymuştu. inferlite sebebi inmemiş testis değildi. Artık bu noktadan sonra bu doktora güvenemezdik. Akabinde Emre'ye gittik Emre ilgili bir doktor, inferlitenin sebepleri ve tese konusunda kendisini geliştirmiş ama tedavi konusunda yetersiz. ülkemizde erkek inferlitesi konusuna maalesef ürologlar pek ilgi göstermemişler bu konuya eğilmemişler. sadece bu iki isim karşımıza çıkıyor. maalesef inferlite konusunda bilinenin %30 bile olmadığı bazı doktorlarca kabul edilmekte. sonuç olarak doktorların tüp bebek merkezleri ile anlaşmalı olduğu ve teseden kazanç elde ettikleri düşünüldüğünde hemen aceleci davranmayın eşinizi bıçak altına yatırmayın uzun soluklu tedavi ile her geçen gün gelişen gelişmeleri takip edin derim.

Bence aldiniz raporlat kaan hocanin yanina bi gidin bizde kaan hocadayiz öyle paragöz bi insan degil yani teseden para kazaniym diye. Bi insan degil bi yanlislik olabilir belki o yapdirdiniz hastane yanlis die bilemessin bence kaan hocayla görüs deriim bizler kaan hocadayiz ve daha kaan hocanin para göz oldugunu söyleyen cikmadi burda sasrdim biraz kaan hoca baska doktorlarada danisin diyo yani illede ben demiyor para icin olsaydi demezdi bide okadar cok hastasi varki emin ol öyle bi insan olsaydi bu kadar hastasi olmazdi ve bu dalda en iyilieeden biri diyebilirim bence doktorla bidaha görüsün derim ben o. Raporlarla eminim gecerli bi sebep söylicekdir

Bence aldiniz raporlat kaan hocanin yanina bi gidin bizde kaan hocadayiz öyle paragöz bi insan degil yani teseden para kazaniym diye. Bi insan degil bi yanlislik olabilir belki o yapdirdiniz hastane yanlis die bilemessin bence kaan hocayla görüs deriim bizler kaan hocadayiz ve daha kaan hocanin para göz oldugunu söyleyen cikmadi burda sasrdim biraz kaan hoca baska doktorlarada danisin diyo yani illede ben demiyor para icin olsaydi demezdi bide okadar cok hastasi varki emin ol öyle bi insan olsaydi bu kadar hastasi olmazdi ve bu dalda en iyilieeden biri diyebilirim bence doktorla bidaha görüsün derim ben o. Raporlarla eminim gecerli bi sebep söylicekdir
biz sonuçları kaan hocaya gönderdik, ancak önceki teşhisi konusunda herhangi bir yorumda bulunmadı, sadece tese için gün verilip verilmediğini sordu, ayrıca ultrason Hacettepe yapıldı, bir yanlışlık olduğunu düşünmüyoruz, zira daha sonra görüştüğümüz diğer doktorlar da inmemiş testis olmadığını söylediler. bizim üzüldüğümüz nokta, kendisinin birkaç dakika içinde bu teşhisi koyması, ayrıntılı bir ultrason önermemesidir. hangi sebeple bu şekilde davrandığını bilemeyiz tabi ki, ancak bizim güvenimizi yitirdiği kesin.

biz sonuçları kaan hocaya gönderdik, ancak önceki teşhisi konusunda herhangi bir yorumda bulunmadı, sadece tese için gün verilip verilmediğini sordu, ayrıca ultrason Hacettepe yapıldı, bir yanlışlık olduğunu düşünmüyoruz, zira daha sonra görüştüğümüz diğer doktorlar da inmemiş testis olmadığını söylediler. bizim üzüldüğümüz nokta, kendisinin birkaç dakika içinde bu teşhisi koyması, ayrıntılı bir ultrason önermemesidir. hangi sebeple bu şekilde davrandığını bilemeyiz tabi ki, ancak bizim güvenimizi yitirdiği kesin.

Anlaadiimm caniimm herkesde farkli bizde col güvenioruz esim onun dediklerinin disinda hicbisey yapmaz tabi bi kere güven yitiriödiyse bitmisdir hayirlisi olsn hakkinizda icinze sinen kimse onda yaparsnz

çok afedersiniz ama inmemiş testis olup olmadığını anlamak o kadar kolay ki. Sizde eşinizde elle kontrol edebilirisiniz afedersiniz yumurtalıklarınız sağ ve solda olması gerektiği yerde ele geliyorsa testis inmemiş denmez bunu siz bile anlayabilecekken dr. bey nasıl yanılır ki.

eşimin restislerinin doğuştan atrofik olduğunu yeni öğrendik. Kaan üstelik ultrasonla baktı ve inmemiş testis teşhisi koydu muhtemelen testislerin gelişmemiş olmasını inmemiş testise bağladı bilemiyorum ayrıca inmemiş testis teşhisi ancak konusunda uzman radoloji doktoru tarafndan konulabildiğini öğrendik. sonuçta Kaan da bir insan yanılabilir. o yüzden başlangıçta bir doktorla yetinmemek lazım araştırmakta fayda olacağını düşünüyorum öte yandan kaan tedavi konusunda kendisini getiştirmiş ve fakat doğru tedavi için ise doğru teşhis ve tanı da o kadar önemli .

arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun şu sonuçlara bi yorum yapabilecek olanınız var mı ?
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28

eşimin restislerinin doğuştan atrofik olduğunu yeni öğrendik. Kaan üstelik ultrasonla baktı ve inmemiş testis teşhisi koydu muhtemelen testislerin gelişmemiş olmasını inmemiş testise bağladı bilemiyorum ayrıca inmemiş testis teşhisi ancak konusunda uzman radoloji doktoru tarafndan konulabildiğini öğrendik. sonuçta Kaan da bir insan yanılabilir. o yüzden başlangıçta bir doktorla yetinmemek lazım araştırmakta fayda olacağını düşünüyorum öte yandan kaan tedavi konusunda kendisini getiştirmiş ve fakat doğru tedavi için ise doğru teşhis ve tanı da o kadar önemli .

konu hakkında hiç bilgim olmadığı için araştırdım testis erimesi de deniyormuş çok geçmiş olsun Rabbim şifanızı da yavrunuzuda tez vakitte versin inşallah.

arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun şu sonuçlara bi yorum yapabilecek olanınız var mı ?
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28

merhaba normal morfoloji yanında kruger yazıyormu acaba ?

yok yazmıyor canım, nedir o?

merkezi arayıp öğrenin bence çünkü eğer kruger tekniği ile bakıldı ise morfoloji yani spermin yapısı çok düşük değil normali 4 olmalıydı 4 ve üstü sizde sperm sayısıda fazla olduğu için yapı sorun olmaktan çıkar.

merkezi arayıp öğrenin bence çünkü eğer kruger tekniği ile bakıldı ise morfoloji yani spermin yapısı çok düşük değil normali 4 olmalıydı 4 ve üstü sizde sperm sayısıda fazla olduğu için yapı sorun olmaktan çıkar.
Teşekkürler canım bilgi için. Bi Soralım ozaman biz. Bence Dr. Bizim duygularımızla oynuyor. Başka arkadaşlarda çok kötü değil dedi çünkü.

Teşekkürler canım bilgi için. Bi Soralım ozaman biz. Bence Dr. Bizim duygularımızla oynuyor. Başka arkadaşlarda çok kötü değil dedi çünkü.

doktorlar biraz hemen en kolayına yönlendirebiliyor maalesef.

aşılamayı nerede düşünüyorsunuz peki.

günaydın arkadaşlar. hoca benım eşimdede inmemiş testis var sadece bu aşamada araştırılması gerekiyor dedi. sizin eşinizde inmemiş testis tanısı var yada yoksa hoca bununla ilgilenmiyor sperm cıkısı var mı yok mu sonuç odaklı çalışıyor bu yüzden tese önerdiyse bir bildiği vardır hocanın bence

kızlar bize hocadan cvp geldi. klomen ve emodex ile ilk ayımızı tamamlayıp yaptırdığımız kan testi sonucunda, kan değerlerinin istediği gibi gittiğini, aynı ilaçlara devam etmemezi, bir ay sonra tekrar bir dna hasar testi yaptırıp sonucunu göndermemizi istedi! şaşırdığım nokta, 3 ay sonunda istiyordu genelde tekrar testi, bizde 2 ay sonu oldu? bakalım ne olacak bu işin sonu...

kızlar bize hocadan cvp geldi. klomen ve emodex ile ilk ayımızı tamamlayıp yaptırdığımız kan testi sonucunda, kan değerlerinin istediği gibi gittiğini, aynı ilaçlara devam etmemezi, bir ay sonra tekrar bir dna hasar testi yaptırıp sonucunu göndermemizi istedi! şaşırdığım nokta, 3 ay sonunda istiyordu genelde tekrar testi, bizde 2 ay sonu oldu? bakalım ne olacak bu işin sonu...
Canım demekki ilaçlar işe yaramış hadi hayırlısı:)

Canım sizde hasar kacti? Bizde yeni basladik ayni ilaclara

Back
X