arkadaşlar aranıza yeni katıldım. öncelikle Allah eşlerimize şifa versin. kısaca konuya girmek istiyorum. eşim azospermi ve öğreneli çok kısa bir süre oldu. bu süreçte kısaca yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Eşime inferlite teşhisi konulur konulmaz hemen harekete geçtik. internete girdiğimiz zaman karşımıza çıkan ilk isim olan Kaan Hocaya yolumuz düştü. eşimi muayene etti inmemiş teşhis teşhisi koydu ve hemen tese önerdi. Eşim teşhis konusunda temkinli yaklaştı. bir üniversite hastanesinden dplr ultrson film çektirdi. rapor elimize ulaştığında şaşırmıştık. çünkü Kaan yanlış teşhiş koymuştu. inferlite sebebi inmemiş testis değildi. Artık bu noktadan sonra bu doktora güvenemezdik. Akabinde Emre'ye gittik Emre ilgili bir doktor, inferlitenin sebepleri ve tese konusunda kendisini geliştirmiş ama tedavi konusunda yetersiz. ülkemizde erkek inferlitesi konusuna maalesef ürologlar pek ilgi göstermemişler bu konuya eğilmemişler. sadece bu iki isim karşımıza çıkıyor. maalesef inferlite konusunda bilinenin %30 bile olmadığı bazı doktorlarca kabul edilmekte. sonuç olarak doktorların tüp bebek merkezleri ile anlaşmalı olduğu ve teseden kazanç elde ettikleri düşünüldüğünde hemen aceleci davranmayın eşinizi bıçak altına yatırmayın uzun soluklu tedavi ile her geçen gün gelişen gelişmeleri takip edin derim.
Bence aldiniz raporlat kaan hocanin yanina bi gidin bizde kaan hocadayiz öyle paragöz bi insan degil yani teseden para kazaniym diye. Bi insan degil bi yanlislik olabilir belki o yapdirdiniz hastane yanlis die bilemessin bence kaan hocayla görüs deriim bizler kaan hocadayiz ve daha kaan hocanin para göz oldugunu söyleyen cikmadi burda sasrdim biraz kaan hoca baska doktorlarada danisin diyo yani illede ben demiyor para icin olsaydi demezdi bide okadar cok hastasi varki emin ol öyle bi insan olsaydi bu kadar hastasi olmazdi ve bu dalda en iyilieeden biri diyebilirim bence doktorla bidaha görüsün derim ben o. Raporlarla eminim gecerli bi sebep söylicekdir