Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hoca özellerden genart a yönlendiriyor die duydum ama emin değilim.kendisi ank üniversitesinde çalısıyor ya normalde belki ondan orayı dedi ama orda hasta muayene etmiomuş
olabilir bilmiyorum nasıl olacak bahceci diye ankarada bi tüp bebek merkezine gittim baya içime sindi de daha karar vermedim

Gunaydin arkadaşlar,Kaan beyin sekreteri saat kaçta muanede oluyor bilgisi olan varmi??

Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardım

Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardım
Merhaba canm,kaan hocanın hastasıyız elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.bizee varikosel yoktu hasar ilk test %29 du sayımız top.10 milyondu hız sınıra yakındı.klomen ve emodex başladı kaan hoca gün aşırı klomen hergün sabah aksam emodex kullandık 15 sonra fsh lh testesteron tahlili istedi iyi idi devam ettik ama klomeni kesti çünkü hormon ilacı oldugu için fsh yükselmişti.emodexe devam ettik hasara baktırdık 3 ay sonra %51 olmus sonra kaan hoca tedaviyi değişti ımprtly trental endol kullandırdı hasar 3 ayda %7 ye düştü ama bu sırada sayı hız hep aynı.onun için ben solgar l arginin karnitinin q10 e başladım sayı artmış 1 aylık kullanımla bile 13 milyon olmus toplamda.simdi devam edioruz ve hocadan cvp bekliyoruz ama ilaclardan bazıları hormon ilacı oldugu için dr kontrolünde kullan bu arada solgarları siddetle tavsiye ederim sayı hız için

Merhaba canm,kaan hocanın hastasıyız elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.bizee varikosel yoktu hasar ilk test %29 du sayımız top.10 milyondu hız sınıra yakındı.klomen ve emodex başladı kaan hoca gün aşırı klomen hergün sabah aksam emodex kullandık 15 sonra fsh lh testesteron tahlili istedi iyi idi devam ettik ama klomeni kesti çünkü hormon ilacı oldugu için fsh yükselmişti.emodexe devam ettik hasara baktırdık 3 ay sonra %51 olmus sonra kaan hoca tedaviyi değişti ımprtly trental endol kullandırdı hasar 3 ayda %7 ye düştü ama bu sırada sayı hız hep aynı.onun için ben solgar l arginin karnitinin q10 e başladım sayı artmış 1 aylık kullanımla bile 13 milyon olmus toplamda.simdi devam edioruz ve hocadan cvp bekliyoruz ama ilaclardan bazıları hormon ilacı oldugu için dr kontrolünde kullan bu arada solgarları siddetle tavsiye ederim sayı hız için
O zaman emodexi tavsiye etmiyorsun dimi canım diğer kullandığın ilaçları araştıracagım bizde neofortil kullanıyorduk klomen kullandık klomeni bıraktık ama neofortilin bi faydasını görmedim ben keçiboynuzu çayları kürler ceviz bal fındık fıstık neler neler ama yok yok çok üzülüyorum senin ilaçları bir araştıracagım umarım faydasını görürüm canım çok saolasın

O zaman emodexi tavsiye etmiyorsun dimi canım diğer kullandığın ilaçları araştıracagım bizde neofortil kullanıyorduk klomen kullandık klomeni bıraktık ama neofortilin bi faydasını görmedim ben keçiboynuzu çayları kürler ceviz bal fındık fıstık neler neler ama yok yok çok üzülüyorum senin ilaçları bir araştıracagım umarım faydasını görürüm canım çok saolasın
Kuzum bizde neofortilin hiiiiiç faydasını görmedik zaman kaybettirdi boşuna diğer dr vermişti.emodex iyi bi vitamin cogu hastada cok başarılı ama bize yaramadı 5. Şişe bitirdik.emodexi hasar için verio kaan hoca sonuca ulaşıyor ama bizde ters etki yaptı onuda araştır solgar diğerlerinin markası ona güvendim kaan hoca demeden kullanıyoruz aylık biraz fazla gelsede sonuna kadar denicem fayda sağladığını iyice görürsem şimdilik iyi gidio şükür

Öğlen 1 den sonra aramaya başla canm zor düşüyor
Canim bugün eşimin 4.30 randevusu var.hani biz Izmir den ilk defa gidiyoruz ya muanesi orası mi değilmi emin olmak adına. Canım bide bugün eşimin cinsel perhizinin 3.günü acaba bugün örnek verir mi?yoksa yarin 4. olacak umarım sorun teşkil etmez.

Canim bugün eşimin 4.30 randevusu var.hani biz Izmir den ilk defa gidiyoruz ya muanesi orası mi değilmi emin olmak adına. Canım bide bugün eşimin cinsel perhizinin 3.günü acaba bugün örnek verir mi?yoksa yarin 4. olacak umarım sorun teşkil etmez.
Canım en az 3 gün en fazla 1 hafta diye biliyorum ben sorun olmaz yani biz düzen lab da verdik sonuçlar ciddi anlamda yüksek çıkıyor orda bence orda vermeyin

Navigasyondaki adres binanın önüne getiriyor.bugün örnek vermeye yetişemez bence çünkü sıra ile alıo geç de bitebilir cnm 4. De sorun olmaz 3-4 gün diolar sonucta perhis süresine

Merhaba kizlar bende bugun kaan hocayi arayip randevu aldim normalde hacettepeye gidiyoduk fakat bize hicbir ilac vermeden direk teseye gelin dediler acikcasi gozum korktu ne genetik testi yapildi ne dna hasarina bakildi bunlar onemli seyler degilmi beni bilgilendirirmisiniz lutfen bide kafam cok karisik kaan hocanin randevusu nisan ayinda hacettepede ise bu aydan sonra tese yapilabilir ne yapacagimizi sasirdik Allah hepimizin yardimcisi olsun

Back
X