Canim çok teşekkür ederim ilgin için.....Eşim tek görüşmeye gitti.okuldan dolayi gidemedim...eşim çok çok memnun kaldi Kaan hocadan.eskiden yapmış olduğumuz sperm testlerine bakmış 10numara demiş,ayrıca tup bebek dosyamizada bakmış hoca,yumurtalarimin sayisina maşallah cekmis...hic bi problemimizin olmadığını söylemiş.En nefret ettiğim konusma.yıllarca zaten hep böyle soylenildi.Evet çok iyi hiç bi sorun yok ama maalesef sonuçta yok.eşime ilaç yazmış beslenme ile ilgili tuketmesi gereken kuru yemiş ve yiyecekleri anlatmış.ve tup bebek yapmamızın gereksiz olduğunu anlatmış. Bizim gibi hastaların çok fazla oldunuda soylemis.ama ne yazıkki bu forumda pek rastlayamiyorum.ne yazıkki dedim kimse yanlış anlamasın tabi istemiyorum kimsede sorun olmasını. ama ne biliyim bizim gibi kimse olmayincada daha çok tedirgin oluyorum.yarin eşim düzende örnek vericek.sonuç 10gün sonra cikicak.Kaan hoca endiselenmemizi söylemiş cocugumuz nasip olursa olabilirmiş.Zaten bu cvplari yıllardır duyuyorum.....Tabiki Kaan hocanın da doğa üstü gücü yok.oda olabilecekleri söylüyor.Gerisi Rabbimin takdir-i elden ne gelir ki......en son 2011 de hamile kalmıştım.hayatımın en güzel yılı diyebilirim.hiç unutmam hastaneden geldiğim gün sevinç çığlıklarıyla bütün infertilite tahlil,aşılama kağıtları laparokopi vs...vs tup kağıtları çöpe atmıştım.tekrar başa donecegimi aklımın ucundan bile geçmezdi.....çok şükür bin şükür benim mucizem oldu.Ya şimdi olmasaydı tek başıma koca evde ne yapardım.Inan günlerdir çok kotuyum,dile kolay kızımdan önce 5yil,şimdi ise 6yildir bekliyorum.Inan evliligumizi hiç yasayamadk. hep doktor,doktor gezdik...biriktirdigimiz paraları ne bir tatil nede bi birikim yaptık.kaç gündür oturduğum yerde gozyaslarim habire akıyor...geçen gun odanın kapısını açtım baktım ki,kizim oyuncak bebeğini kardeşim diye seviyor...eşimin 6tane erkek kardeşi var.ve hepsinin ikişer,üçer çocukları var.Bizim aklımızın almadığı niye cocugumuz olmuyor?niye sebebi çıkmıyor?çok yoruldum cokkkkkk.Eğer ki bu son testlerimizdede bişey çıkmazsa Kaderime tam teslim olup,tedavi sayfasını tamamiyle kapatacagim. çünkü eşimi yıllardır çok uzdum ve çok üzüldüm. Gittikce insanlardan uzaklasiyorum.Ve sadece uyumak istiyorum.Kendimi hic bi ise adapte edemiyorum.Kendi annemle ve ailemle bile konusmuyorum.kimseyi aramiyorum.Ve kimseninde beni aramasini istemiyorum...inan bazen eltiler muhabet ediyorlar hamilelikten vs hemen yavasca sohbetten ayrılıyorum..sanki yıllardır kafam içinde orkestra çalıyor.beynim çok yorgun,inan hamile kalamadigimdan değil,sorunumuzun olmadığından.şu hasar testinden bi süpriz çıksa dünyalar benim olur.Bugün zahide yetiş hamileligini açıkladı.kaç kere tup bebekten sonra hamile kalmış.darisi hepimizin başına)canim siz tup denemismiydiniz?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah )))
bir melek gelsin)Canim sen bi soru sordun.bin ah isittin .hakkını helal et kuzum