Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende neofortilin faydasını hiç görmedim canım ben şimdi proxeed plus alıcam bıde senin dedigin emodexi arastırıcam doktor eşime iğne yapma taraftarı ama pek bi yorum göremedim bu konuda ben iğneyi hiç duydun mu ?
Bazen dr un verdiği iğneler hormonları artırıyor ama spermi bitiriyor yanlıs tedavi oluyor bence bu konunun uzmanına gidin ve onun dediklerini yapın bize testesteron düşüklüğü için iğne verdi az olan spermimizi iyice azalttı temkinli olmakta fayda var canm

Canm olurmu hiç helal olsun,ama cidden sen içinde cok yüklenmissin belki sizinki gercekten artık psikolojik bi yardım mı alsan biraz rahatlasan?hem söyle düşün maşallah bi yavrun var Allah a şükürler olsun sana anne olma ne demek öğretti bu bence en büyük şükür sebebin kuzum nolur kendinden kötü durumda olanları düşün ve mutlu ol keske elimden bişe gelse ama Allah tan başka kimse bize yardım edemez şimdi sana dua ediyorum umarım dna hasarınız çıkar ki sorun bu olsun bitanem
Çok sağol cnim.kendimle beraber hepinize dua ediyorum.mutlu kal..

Bazen dr un verdiği iğneler hormonları artırıyor ama spermi bitiriyor yanlıs tedavi oluyor bence bu konunun uzmanına gidin ve onun dediklerini yapın bize testesteron düşüklüğü için iğne verdi az olan spermimizi iyice azalttı temkinli olmakta fayda var canm
Bizim doktorumuz Tansel Kaplancan bahçecide tanıştık şimdi kendi muaynehanesini açmış ona gidiyoruz ama iğneden korkuyorum zaten 200.000 sperm var ya oda giderse

Merhaba warikosel ameliyatından sonra en az 6 ay da düzelme oluyor eskiye oranla baya düzelmiş maşallah yine düzelicektir bekleyin 1 sene derim ben bize de dr warikosel en sonra 1 sene bekleyin demişti
canım ilk testimizde sayı 28 milyondu varikosel ameliyatından sonra 200.000 e düştü neofortil kullanmıştık daha da düşer diye korkuyorum ileri haretlilik arttı evet ama sayı yerlerde :(

Bizim doktorumuz Tansel Kaplancan bahçecide tanıştık şimdi kendi muaynehanesini açmış ona gidiyoruz ama iğneden korkuyorum zaten 200.000 sperm var ya oda giderse
Hekimin iyi ise ona güvenmekten başka cağremiz yok bizim önceki dr bu konuda sıradan bi dr du bize testesteron iğnesi verdi bizde nerden bilelim iyi gelir sandık Allah tan eşim nette iğne yorumlarını okudu da vurunmadı hadi o dr bıraktık 2. Doktor başka bi iğne verdi güvendik vurunduk sonra kaan hoca ya gittik ki o keske o iğneyi vurdurmasaydınız dedi.ama şunuda söyleyim kaan hocada hastalarına bazen iğne tedavisi uyguluyor ve güzel sonuc alıo önemli olan işin ehli bi hekim olması

Tansel doktorda iyidir ama ben hep iyi şeyler duydum hakkinda

Canım dün nasıl geçti muayene merak ettim
sağol tatlım....ben gitmedim.eşim tek başına gitti.Kaan hocadan çok memnun kalmış.bugün düzende örnek vermiş.maxsimum 10gune cikicak sonuç.eski tahlilleri ve tup bebek raporunu da götürmüş eşim.eski sonuçları çok beğenmiş hoca,muhtemelen hasar testinden de bişey çıkmayacak.tek umudumuz bu testti,bundan da hayal kırıklığına uğradık..Yine SEBEBSIZZZ!!YINE SEBEBSIZZZ!!!!!!))))))bu belirsiz bizimle mezara kadar gelicek galiba.eşime iki tane ilaç yazmış.isirgan otu suyunu icmesini söylemiş.birde kuru incir,bol çığ havuç tlf,bilgisayar vs cihazlardan uzak durmasını söylemiş...bidaha tup bebek denememizide eklemiş.zamanla spermler kir gibi yüzeyi kaplandigi için,ne kadar normal gozuksede dollenmeme de etkisi oluyormuş.aklıma gelebilecekleri saydım.muanede de bişey çıkmamış.

Hekimin iyi ise ona güvenmekten başka cağremiz yok bizim önceki dr bu konuda sıradan bi dr du bize testesteron iğnesi verdi bizde nerden bilelim iyi gelir sandık Allah tan eşim nette iğne yorumlarını okudu da vurunmadı hadi o dr bıraktık 2. Doktor başka bi iğne verdi güvendik vurunduk sonra kaan hoca ya gittik ki o keske o iğneyi vurdurmasaydınız dedi.ama şunuda söyleyim kaan hocada hastalarına bazen iğne tedavisi uyguluyor ve güzel sonuc alıo önemli olan işin ehli bi hekim olması
Ayyy ama iyi gelicek mi gelmicek mi şimdi cok kararsızım sansa baglı yani resmen ameliyattan sonrada neofotril kullandık cok umutladım hayallerim yerle bir oldu ne olucak nasıl olucak o kadar kararsızım ki ne yapacagımı bilemiyorum resmen mutsuzum yaaa Allahın gücüne gitmesin isyan mış gibi geliyo ama arkadaslarımın hamile olmasını cocuklarını görünce kalbime bıcak saplanıyor resmen

Tansel doktorda iyidir ama ben hep iyi şeyler duydum hakkinda
Aslında cok iyi bir doktor cidden ama ameliyatımızı o yaptı ama ilaçlar falan hiç fayda etmedi şimdide iğne diyor ne yapacagımı bilemiyorum cok kararsızım eşim yaptırıyım diyor ama ya daha kötü olursa ?

Ayyy ama iyi gelicek mi gelmicek mi şimdi cok kararsızım sansa baglı yani resmen ameliyattan sonrada neofotril kullandık cok umutladım hayallerim yerle bir oldu ne olucak nasıl olucak o kadar kararsızım ki ne yapacagımı bilemiyorum resmen mutsuzum yaaa Allahın gücüne gitmesin isyan mış gibi geliyo ama arkadaslarımın hamile olmasını cocuklarını görünce kalbime bıcak saplanıyor resmen
Başta bende senin gibiydim sonra vazgeçemem die düşündün şimdi biraz daha rahatım duruma alıştım tedavi devam edio olursa ne mutlu mucize olmaz sa Rabbimin takdiri tüp bebekle sansımı demicem yani zamanla ilk başladığın gibi olmuyorsun alışıyorsun cnm

Aslında cok iyi bir doktor cidden ama ameliyatımızı o yaptı ama ilaçlar falan hiç fayda etmedi şimdide iğne diyor ne yapacagımı bilemiyorum cok kararsızım eşim yaptırıyım diyor ama ya daha kötü olursa ?
İğnenin adı ne ? Kaan hocada verio hastalarına aynı mı ki?

Merhaba.
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az çıktı. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Hormon testleri ve ultrasonu normal çıktı. Fiziki muayenede de bir bulguya rastlanamadı. Muhtemelen kanallarında tıkanıklık var. Bu hafta testi yenileteceğiz. Ancak sonuç aynı çıkarsa ne yapacağımız konusunda bir fikrim yok. Sizce Kaan Hocaya mı gitmeliyiz yoksa direkt tüp bebek mi denemeliyiz?

Merhaba.
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az çıktı. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Hormon testleri ve ultrasonu normal çıktı. Fiziki muayenede de bir bulguya rastlanamadı. Muhtemelen kanallarında tıkanıklık var. Bu hafta testi yenileteceğiz. Ancak sonuç aynı çıkarsa ne yapacağımız konusunda bir fikrim yok. Sizce Kaan Hocaya mı gitmeliyiz yoksa direkt tüp bebek mi denemeliyiz?
Bence kaan hocaya gidin önce onun tavsiyelerinden sonra tüp bebek yaptırırsınız belki sperm sayısını arttırıp o şekilde tüp bebek önerir

Merhaba.
Kaan hocayi bi arastir istersen canim baya iyi calismalari var zaten tup bebek yapilmasi gerekiyorsa oda soyler bunu direk tup bebege gecersiniz Allah gonlunuze gore versin zor bir sinavimiz var insallah hepimiz bu sinavi hakkiyla geceriz

Çok sağolun tavsiyeleriniz için. Önce kaan hocaya gitmek gerek galiba. Kafam allal bullak valla. Hepimiz dilediğimize hayırlısıyla kavuşuruz inşallah

Çok sağolun tavsiyeleriniz için. Önce kaan hocaya gitmek gerek galiba. Kafam allal bullak valla. Hepimiz dilediğimize hayırlısıyla kavuşuruz inşallah
Insan bi an once sonuca ulasmak istiyor canim hakli olarak ama acele etme vardir rabbimin bir bildigi bende oyleydim halada oyleyim aslinda ama biraz frenlemeye calisiyorum kendimi hemen olsun istiyodum kendimi cok fazla yiprattim sonra baktim baska bi insan olmaya baslamisim o yuzden sen yapma kafani karistirma esine bol destek ol insallah bunlarda gecicek hep iyi dusunun

Kızlar Ankara'da Timur gürgan hoca varmış duyan var mı geçen haberlere çıktı bayanlarda sıfır yumurta için tedavi uyguluyormuş. Bilen yada giden var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar eşim azo spermiproblemin hormonel olduğunu düşünüyoruzancak bize sadece femara diye bir ilaç verip 3 veya 6 ay onu kullandırp tese yapıyorlar ve 2 denememiz oldu ancak başarısız. İçerde olgunlaşmamış spermler alınıp tüp bebek yapılıyor yani. eşimdehormon bozukluğundan meydana geldiğini yeni anladık daha doğrusu dr bizimle daha yeni açık açık konuştu bana eşimin yumurtalıklarının küçük olduğunu ve düzrlmeyeceğini söyledi. Çoğu okuduğum yerdede boyut değil üretimi önemlidir diyor bu hormon tedavisini almak istiyoruz ama sadece kaan aydosun ve emre bakırcı oğlunun bu konudaiyi olduğunu duyduk fakat tedavi ücreti çok pahalı deniliyor giden var mı yardımcıolursanız çok sevinirim arkadaşlar gerçekten ben artık vazgeçmek üzereyimpsikolojim bozuldu lütfen:KK61:

Back
X