Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde canım 1. tese olduk sperm çıkmadı sizde neden kaynaklı hoca bide büyük ihtimalmi çıkar diyor merek ettmim seni anlıyorum bende teseden sonra normal hastalık için bile olsa hastaneye gitmek istemiyorum bizde yeni başladık kaan hocaya sperm genetiğine bakıcakmış genetiği bozuksa zaten bişey yapılmaz dedi ama değilse korkmayın dedi ama ben kötü düşnüyorum açıkçası allah sana hepimize yardım etsin ne diyim iyi düşün iyi karar verİyi akşamlar.
Bizde Temmuz 2017 den beri Kaan hocayla yola devam ettik. Bugün gönderdiğimiz test sonucuna cevap vermiş. Çok az sperm çıktığını ve bir ay daha ilaç tedavisi olduktan sonra tüp bebek için nasıl bir yol çizeceğimizi yazmış. Normal yol ihtimalide var demişti sanırım o konuda umudu kalmadı. Ancak teseyle sperm çıkacağını söylemiş. Eşim 2 defa tese oldu 3. yü hiç istemiyorum bakalım bir ay sonra yolumuz nasıl şekillenecek. Sanırım tüp bebek için Ankara Tıp Hast.ne yönlendiriyor, şuan kafam çok karışık 4. tüp bebek tedavisine hazır mıyım kendimi sorgulamam gerek.
Dilerim her şey gönlünüzce olur. Emek harcayan gönülden isteyen herkese nasip etsin ya rabbim.
Merhaba canim Allah gonlune gore versin insallah en yakin zamanda kucagin dolsun. Bizde persembe gunu gittik kaan aydosa iki haftalik bi ilac verdi ve bu ilac sonucunda belli olcak dedi eger canli sperm cikisi olursa devam dedi olmazsa tese dedi sizin nasildi durum esimin sadece fsh hormonu 15 diger hersey normal cikis olurmu ya cok korkuyorum Allah hayirlisini versin hepimiz icinBenim eşim azfcli ama sperm çıkışı oldu Kaan Aydosla 0 dı ama 3 milyonu bile buldu tekrar azaldı gerçi sayı ama yine de tüp bebek denedik ilk defa biz de geçen hafta ,normal meniden alındı tese olmadı 11 embriyo oluştu 3. Gün transferi yapıldı ama negatif oldu 5. Gün blas seviyesine gelemedi geri kalanlar DNA hasarı var dedi Kaan aydos keşke yapmasaydınız tese ile daha iyi DNA hasarı olmaz dedi Haziran'da şimdi kendisinde yaptıracağız EModex ve menogan iğne verdi eşime umarım bu sefer olur bizim gibi azfc li olup tüp bebek tutan var mı bizim ilk tutmadı ama bende ohss oluştu ona rağmen Tüp bebek yapıldı 34 yumurta toplanmıştı sürekli midem bulandı hamile sandım kendimi sonra çok çok üzüldüm sizce 2. Nasıl olur kızlar eşimin testisleri boyutu herşeyi iyi geri kalan
Merhaba sizde teşhis azosperm mi hiç tese oldumu eşin fsh 15 Yüksek sanırım bizimde 10 yüksek inşallah yüzünüz GülerMerhaba canim Allah gonlune gore versin insallah en yakin zamanda kucagin dolsun. Bizde persembe gunu gittik kaan aydosa iki haftalik bi ilac verdi ve bu ilac sonucunda belli olcak dedi eger canli sperm cikisi olursa devam dedi olmazsa tese dedi sizin nasildi durum esimin sadece fsh hormonu 15 diger hersey normal cikis olurmu ya cok korkuyorum Allah hayirlisini versin hepimiz icin
Sorun; Azosperm maalesef. Eşimde her 2 tesede de sperm çıkışı oldu embriyo oluştu 3. gün tranpıldı ilk tuttu ama pozitif aldığım hafta değer düştü ve başarısız oldu. 2. denememizde 2 tane embriyo konuldu maalesef onlar tutmadı. Kaan hoca acele ettiğimizi söyledi zaten ilk gittiğimizde şimdi kendisi de tese öneriyor gibi. Bir ay sonra tarih belirleyecek bakalım inşallah teseye gerek kalmaz ben kendimden çok eşimi düşünüyorum çünkü 2. tese de rahatsızlandı. Ben alıştım ama onun iğne kullanması bıcak altına yatması üzüyor beni.bizde canım 1. tese olduk sperm çıkmadı sizde neden kaynaklı hoca bide büyük ihtimalmi çıkar diyor merek ettmim seni anlıyorum bende teseden sonra normal hastalık için bile olsa hastaneye gitmek istemiyorum bizde yeni başladık kaan hocaya sperm genetiğine bakıcakmış genetiği bozuksa zaten bişey yapılmaz dedi ama değilse korkmayın dedi ama ben kötü düşnüyorum açıkçası allah sana hepimize yardım etsin ne diyim iyi düşün iyi karar ver
Amin canim insallah hepimizin guler teshis azosperm malesef hic tese olmadi hacettepeye gittigimizde tese dediler ama acele etmek istemedik bide kaan hocayi cok duydum ona gidelim dedik simdi onunla bi yola ciktik insallah hayirli sonuclar alirizMerhaba sizde teşhis azosperm mi hiç tese oldumu eşin fsh 15 Yüksek sanırım bizimde 10 yüksek inşallah yüzünüz Güler
Merhaba sağol cnm amin hepimizin inş fsh hormonu çok yüksek değil eşimin canlı sperm çıkışı oluyor ama az sayıda Kaan hoca onların DNA hasarlı olacağını söylüyor ondan tese diyor siz Kaan hocayı dinleyin bizim sıfırdı bir ara 3 milyonu bile buldu şimdi iğne emodex verdi daha iyi olur inş tek umudumuz Kaan aydos başka çaremiz Yok diğer hepsi kafasından tüp bebek yapalım diyor yapmış olmak için sonuç sıfırMerhaba canim Allah gonlune gore versin insallah en yakin zamanda kucagin dolsun. Bizde persembe gunu gittik kaan aydosa iki haftalik bi ilac verdi ve bu ilac sonucunda belli olcak dedi eger canli sperm cikisi olursa devam dedi olmazsa tese dedi sizin nasildi durum esimin sadece fsh hormonu 15 diger hersey normal cikis olurmu ya cok korkuyorum Allah hayirlisini versin hepimiz icin
Malesef oyle canim insallah guzel sonuclar aliriz bi canli sperm ciksa baska bise istemiyorumMerhaba sağol cnm amin hepimizin inş fsh hormonu çok yüksek değil eşimin canlı sperm çıkışı oluyor ama az sayıda Kaan hoca onların DNA hasarlı olacağını söylüyor ondan tese diyor siz Kaan hocayı dinleyin bizim sıfırdı bir ara 3 milyonu bile buldu şimdi iğne emodex verdi daha iyi olur inş tek umudumuz Kaan aydos başka çaremiz Yok diğer hepsi kafasından tüp bebek yapalım diyor yapmış olmak için sonuç sıfır
Cnm fsh kac.ken dusurmek.istedi bizimde 13 fsh yuksekmidün muayene olduk bize dediği kaan hocanın spermlerin genetikleri bozuk değilse korkmayın dedi fsh hormonu bizde yüksekmiş onu düşürücekmiş klomen birde e vitamini verdi yemesine içmesine bişeyler söyledi işallah uğurlu gelir bize ya
Cnm benim.bisey soracagm bizimde fsh 13 testereon 5 di menegon verdi pazartsi cuma vuruldkk gobekden sonuc attk fsh 13 testeron 3.du igneyi.kesin yazdi.sasrdm neden acabatedavıye baslamadan once fsh 10 testesteron 15,52 Kaan beye gıttık menagon bıde klomen verdı ıkı hafta sonra fsh 18 olmustu maıle cevap haersey yolunda aynen devam edın yazmıs ıgne ve hapa subat sonunda semen haploıd panelı yaptırın yazmıs.sız ne kadar zamandır tedavı goruyorsunuz
Cnm.bizimde aynisi.oldu.fsh 13 di testesteron 5 di menegon.igne verdi 2 hafta snra kan verdk.brakn.yazms.hc.bsy anlamdm sonuc fsh.15 testesteron 3 du.sasrdm.igneyi.kesmesnze.snra cvp yszms sizin fshnz ignelerle.yukseltgmz.icin ole dedi tavan yapiomus sonra.iniyormus fsh 50.60.olsaydi.ozamn dusururduk.yazms sizde gerek.yok.yazmsarkadaslar kaan hoca klomen ve menagon vermıstı fsh yuksektı 10 du ılacları kullandı esım 2 hafta sonra test verdık 18 olmus fsfmaıle cevap suresı 7 nısan olarak gelmıs beklıyecekmıyız sımdı o kadar sure bılemedım
Bizimde.ilk.tup hasardan.dolayiyms.cnm.sonradan bakdilarYok hasara bkilmadi.cuma günü sonuç çıkacak..bizimde mukkemelin üzerinde dediler..galiba tup denemediniz,biz iki defa denedik ama embiriyo olusmadi. .ondan dolayi hasara bakma gereği duyduk..
Cnm.yok.kim.dio.onu 20.bine tup.bebek.bile.yapmiolar tese.o.fiyat olamazBen 3000 diye duydum ama... 20 bin cok değil mi ya
Cnm.neofortil.bize.etki.etmedi.hic emodex 3.ay.kulandi.hasari.o duzeltti ignenin.adi ne.cnmBende neofortilin faydasını hiç görmedim canım ben şimdi proxeed plus alıcam bıde senin dedigin emodexi arastırıcam doktor eşime iğne yapma taraftarı ama pek bi yorum göremedim bu konuda ben iğneyi hiç duydun mu ?
1.5 dan snra cnmGunaydin arkadaşlar,Kaan beyin sekreteri saat kaçta muanede oluyor bilgisi olan varmi??
Aynen senin dedgn.gibi yapiyor cnmmKaan hoca hasar düşünce isterseniz bekleyin isterseniz tüp bebeğe geçin diyor sanırım antioksidant vererek tedaviyi sonlandırıyor die biliyorum biz daha tedavideyiz hasar düştü bende cvp bekliyorum belki sonlandırır ama inşallah devam eder ros yüksek geldi bizde
emin misiniz arkadaşlar biz hala bi bilgi alamadık kara kara düşünüyoruz elimizde olsa hiç düşünmeyeceğim ama napalım bizimkid3 kaderCnm.yok.kim.dio.onu 20.bine tup.bebek.bile.yapmiolar tese.o.fiyat olamaz
Slm ksr bakmayın msjınızı şimdi gördüm bizim hasar çok inatçı çıktı neden bilmiyorum çok geç düştüSelam neden tedaviniz bu kadar uzadı? Bizim de hasar henüz düsmedi agustos sonunda baslamıstık tedaviye
Canım Kaan hoca genart ve Ankara tıp fakültesini ikisinden birini öneriyormuş bildiğim kadarıyla bizim de 4. Denememiz olucak ilk tüp tedavisini genartta görmüştük Kaan hoca bize tıp fakültesini devletten yararlanabilirsiniz diye önerdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsinİyi akşamlar.
Bizde Temmuz 2017 den beri Kaan hocayla yola devam ettik. Bugün gönderdiğimiz test sonucuna cevap vermiş. Çok az sperm çıktığını ve bir ay daha ilaç tedavisi olduktan sonra tüp bebek için nasıl bir yol çizeceğimizi yazmış. Normal yol ihtimalide var demişti sanırım o konuda umudu kalmadı. Ancak teseyle sperm çıkacağını söylemiş. Eşim 2 defa tese oldu 3. yü hiç istemiyorum bakalım bir ay sonra yolumuz nasıl şekillenecek. Sanırım tüp bebek için Ankara Tıp Hast.ne yönlendiriyor, şuan kafam çok karışık 4. tüp bebek tedavisine hazır mıyım kendimi sorgulamam gerek.
Dilerim her şey gönlünüzce olur. Emek harcayan gönülden isteyen herkese nasip etsin ya rabbim.