Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm mesajları elverdiğince okumaya çalışıyorum inşallah bu forumdaki herkez bir gün mutlaka evlat sahibi oluruz (Amin Ecmain)...
Prof.Dr.Kaan Aydoslar 1 MArt 2018 tarihinde bir yola çıktık ilk muayenemizi olduk muayene ücreti 500tl. idi... ;/
eşim Klinefelter Sendronomu yaşı 35 ben ise 32 yaşındayım 1.nci denememizde bulunmadı 2.nci denememiz İstanbul Bahçeci de 4 adet bulunda bunlarda kalitesiz olduğu için tutunamadı şimdi ise bununla 3 üncü denememiz olacak, Kaan Aydos u seçmekle iyi mi yaptık kötümü yaptık bilmiyoruz, eşimin ilaç kullanmadan önceki ilk kan testi Fsh: 21,95,,, Testesteron: 1.27,,,,Estrodiol:22 çıktı bu değerlere göre Dr.umuz bize Chorimon 2000 iğne ve Arimidex tablet verdi bu ilaçları kullanan varmı aramızda bir gelişme gördüler mi? Tavsiye ettiği yiyecekler ise barbunya, nohut, ısırgan otu, kabak çekirdeği kavrulmamış çerezler, eşim bu yiyecekleri günlük yemeye çalışıyor, şimdi bu dr.umuz Kaan Aydos tese ameliyatlarını kendi mi yapmakta yada başka bir merkeze mi sevk etmektedir? Eşim 10 yıllık bağkurlu tüp bebeke rapor nasıl çıkartılıyor bileniniz var mı? Şimdilik herkese hayırlı günler diliyorum saygılarımla....