Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz imprtl trental endol kulladık 51 den 7 ye düştü siyah üzüm çekirdegini çiğnesin kavrulmamıs kuruyemiş yeşil salata nohut yemeği tavsiye etti bide
Bu soylediginiz tek bir ilac mi netten baktim ama tam olarak anlayamadim bizim kaan hocaya gidebilme sansimiz cok az bende burdan ilac isimlerini arastirip kendi sehrimdeki doktorlara danisayim diyorum cok sagolum allah razi olsun

Bu soylediginiz tek bir ilac mi netten baktim ama tam olarak anlayamadim bizim kaan hocaya gidebilme sansimiz cok az bende burdan ilac isimlerini arastirip kendi sehrimdeki doktorlara danisayim diyorum cok sagolum allah razi olsun
Lutfen ilaclar hakkinda daha detayli bilgi verebilirmisiniz netten arastiriyorum tablet mi igne mi tam anlayamadim cesitleri var sanirim

Biz imprtl trental endol kulladık 51 den 7 ye düştü siyah üzüm çekirdegini çiğnesin kavrulmamıs kuruyemiş yeşil salata nohut yemeği tavsiye etti bide

Lutfen ilaclar hakkinda daha detayli bilgi verebilirmisiniz netten arastiriyorum tablet mi igne mi tam anlayamadim cesitleri var sanirim

Imprtly bi antioksidan yani vitamin tablet,trental kan akışı sağlıyor ince damarlarda,endol ise iltahap önleyici bunların hepsi hap.biZde kaan hoca bu tedaviyi uyguladı düştü,ama ilk tedavimiz klomen ve emodexti.bunlar bizde işe yaramadı %29 dan %51 e yükseldi hasarımız sonra hoca endol trental ve imprtly geçti bunlarla %51 den %7 ye düştü.demem şu ki vücudun verdiği tepki kişiden kişiye değişiyor özellikle klomen hormon ilacı oldugu için dr kullanılması şart fsh yükseltiyor bu da dr un kontrolünde olması gerekli

arkadaşlar benim de bir kaç sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz cok sevinirim ben yaklaşık 2 yıldır cocuk için uğrasıyorum fakat hiç gebelik oluşmadı.esim ve ben de tüm değerlerin iyi olduğunu söylediler fakat 3 aşılamaya rağmen olmadı.bu sırada ben morfoloji değerinin % 2 olmasına kafayı takmıstım fakat kaç tane doktora gittiysem bunun tek basına bir anlam ifade etmediğini önemli olanın sayı ve ileri hareket olduğunu söylediler sayı:55 milyon civarı ileri hareket: %51 genelde tüm sperm testlerinde buna benzer sonuc aldık fakat morfoloji hep %2 cıkıyordu. son aşılama dan sonra artık tüp bebek sırasına geldi ben önce araştırmak istedim derken eşimde solda grade 1 varikosel cıktı hafif olduğundan yine önemsiz dediler ama ben dna hasar testini duydum ve yaptırdık sorunun ordan kaynaklı olabileceğine inanmıstık derken onda da normal derece de hsar cıktı tabi bu ara da 1 yıldır da hiç boş durmadık bitkisel olarak ne varsa aldık hep iyi beslendik bilmiyorum başta belki hasar vardı yeni düzeldi öyle de olabilir ama şimdi kafam iyice karıştı. Kaan aydos' un sitesine kayıt olup mail atsak cevap gönderiyor mu yoksa illa bir kere muayne mi olmak gerekiyor? biligisi olan var mı?

Merhaba benim eşim de Kaan aydosun hastası . Bizde menegon ve klomen kullandık ilk başta fsh bizimde yükselmişti .bizde çok tedirgin olduk ama hiç tedirgin olmayın menegon fsh iğnesi olduğu için yükselmesi normal hoca bunu biliyor yükselen sağlıklı fsh sizinki şuanda hocanın zaten istediği ve beklediği birşey.eşinin vücudunun ilacı kabul etdigini gösteriyor biz şuan da tedavinin son 1 ayındayız klomeni kesti hoca prom n k vitamin kullanıyoruz .son kez panel testi verip sonucu na göre bir yol çizcek.sizde tam olarak sorun nedir .yanılmıyorsam sperm oluşması için hoca fsh nin 4.5 seviyesinde olması gerektiğini sizede söyledimi acaba .ayrıca sonuç için Nisan’a kadar bekleme Kıymet hemşireyi ara o sana yardım cı olur .
fsh seviyesi 4,5 civarın da olmalı mı diyor kaan hoca? biz de 2.58 ama sayı 55 milyon var dna hasarı da yokmus yani kaan hoca 2.5 civarı fsh değerlerini de yükseltmeye çalışıyor mu yani bu değer normal değil mi ben 1-12 arası normal sanıyordum

Merhaba arkadaşlar Kaan Aydos ta özel hrs hastanesinde ameliyat olan var mı? Eşim ameliyat olucak bu ay sonunda tercübelerininzi paylaşırmışsınız, şehir dışından gidicez hastaneye yakın yerde konaklama otel imkanları var mı?

Merhaba arkadaşlar Kaan Aydos ta özel hrs hastanesinde ameliyat olan var mı? Eşim ameliyat olucak bu ay sonunda tercübelerininzi paylaşırmışsınız, şehir dışından gidicez hastaneye yakın yerde konaklama otel imkanları var mı?
Çok geçmiş olsun. Ben 3. tüp bebek denememi HRS de yaptırmıştım. Çok yakınında otel görmedim ama ileri yerlerde vardır muhakkak. İnternet üzerinden bulunduğu semti ona göre araştırırızsınız oteli. Hastane ara sokaklarda biz ilk gittiğimizde biraz zor bulmuştuk:)Bakalım bugün bizde son testi gönderdik Kaan Hoca ameliyat mı diyecek eşime belli olacak.

Çok geçmiş olsun. Ben 3. tüp bebek denememi HRS de yaptırmıştım. Çok yakınında otel görmedim ama ileri yerlerde vardır muhakkak. İnternet üzerinden bulunduğu semti ona göre araştırırızsınız oteli. Hastane ara sokaklarda biz ilk gittiğimizde biraz zor bulmuştuk:)Bakalım bugün bizde son testi gönderdik Kaan Hoca ameliyat mı diyecek eşime belli olacak.
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun rabbim şifa versin eşlerimize. İnternetten baktık hastanenin bulunduğu mevkiye inşlh buluruz

arkadaşlar benim de bir kaç sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz cok sevinirim ben yaklaşık 2 yıldır cocuk için uğrasıyorum fakat hiç gebelik oluşmadı.esim ve ben de tüm değerlerin iyi olduğunu söylediler fakat 3 aşılamaya rağmen olmadı.bu sırada ben morfoloji değerinin % 2 olmasına kafayı takmıstım fakat kaç tane doktora gittiysem bunun tek basına bir anlam ifade etmediğini önemli olanın sayı ve ileri hareket olduğunu söylediler sayı:55 milyon civarı ileri hareket: %51 genelde tüm sperm testlerinde buna benzer sonuc aldık fakat morfoloji hep %2 cıkıyordu. son aşılama dan sonra artık tüp bebek sırasına geldi ben önce araştırmak istedim derken eşimde solda grade 1 varikosel cıktı hafif olduğundan yine önemsiz dediler ama ben dna hasar testini duydum ve yaptırdık sorunun ordan kaynaklı olabileceğine inanmıstık derken onda da normal derece de hsar cıktı tabi bu ara da 1 yıldır da hiç boş durmadık bitkisel olarak ne varsa aldık hep iyi beslendik bilmiyorum başta belki hasar vardı yeni düzeldi öyle de olabilir ama şimdi kafam iyice karıştı. Kaan aydos' un sitesine kayıt olup mail atsak cevap gönderiyor mu yoksa illa bir kere muayne mi olmak gerekiyor? biligisi olan var mı?
Sizin bu degerlerinize göre doğal gebelik olur bi problem yok die cvp gelicektir emin olun ,biz kaan hocanın hastasıyız kaan hoca morfoloji ve sayıya pek takılmıyor hız ve dna hasarına önem veriyor sizinde bu degerler iyi.ayrıca morfoloji 2 ise gebelik için yeterli çünkü sayınız fazla.fsh için de bizim 7 civarıydı bunu biraz yükseltcem 9-10 gibi demişti çünkü şok etkisi yaratıp sayıyı artırmayı amaçlamıstı sayınız iyi ise fshın bi önemi yok referans aralığında olması yeterli.

Hrs kavaklıdere tunalıda die biliyorum orda bulunan oteller biraz pahalı olabilir ama temiz güvenilirdir.bi otel görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum

Sizin bu degerlerinize göre doğal gebelik olur bi problem yok die cvp gelicektir emin olun ,biz kaan hocanın hastasıyız kaan hoca morfoloji ve sayıya pek takılmıyor hız ve dna hasarına önem veriyor sizinde bu degerler iyi.ayrıca morfoloji 2 ise gebelik için yeterli çünkü sayınız fazla.fsh için de bizim 7 civarıydı bunu biraz yükseltcem 9-10 gibi demişti çünkü şok etkisi yaratıp sayıyı artırmayı amaçlamıstı sayınız iyi ise fshın bi önemi yok referans aralığında olması yeterli.

Bizim de sayımız 8 milyon %70 hareketsiz anormal morfoloji %35. Kaan hocaya gitsek masraflar ne kadar tutar ki acaba?

arkadaslar kaan hoca semen haploıd ıstemıstı dun sonucu cıktı :( hastada hedef genlerın sprem konts yuksek kontrol orneklerıne gore cok dusuk zayıf sevıyede tespıt edılmısıtr.lım15=0,37 pcna 17 fısh testıde %80 dıploıd %10 kaotık %10 anoploıd.haploıd hucre gozlemlenmemıstır.yorumunuz varmıdır arkadaslar cevap gec gelır sımdı

arkadaslar kaan hoca semen haploıd ıstemıstı dun sonucu cıktı :KK43: hastada hedef genlerın sprem konts yuksek kontrol orneklerıne gore cok dusuk zayıf sevıyede tespıt edılmısıtr.lım15=0,37 pcna 17 fısh testıde %80 dıploıd %10 kaotık %10 anoploıd.haploıd hucre gozlemlenmemıstır.yorumunuz varmıdır arkadaslar cevap gec gelır sımdı
Merhaba canım bizde kaan hoca da tedavideydik 3 - 4 ay iğne ve vitamin kullanıp semen haploıd testi yaptırdık pcna ve lim15 değerleri düşük de olsa sonuç geldi ama esx1 ve tex101 de gözlemedi yazıyordu. Daha sonra tekrar menagona devam ettik 3 ay kadar tekrar semen haploıd testi yapıldı yine aynı şekilde lim15 ve pcna da değer çıktı fakat diğerleri çıkmadı ayrıca %80 dıploıd %10 kaotık %10 anoploıd . yani ikinci testtede haploıd hücre cıkmadı. Bize mesaj atmış Bu sonuçlara göre sperm yok fakat bazen tese de çıkabiliyor. Testte haploıd cıkmasa da tese de çıkıyormuş. AMa biz ameliyat olmak istemedik. Tedaviyi sonlandırdık. :(

Bizim de sayımız 8 milyon %70 hareketsiz anormal morfoloji %35. Kaan hocaya gitsek masraflar ne kadar tutar ki acaba?
muayene ücreti 500 lira ama 1 kere veriliyor sonraki tedavileri mail yolu ile yolluyorsunuz o size cvp veriyor .dna hasar testi ister kesin 180 lira falandı.ama daha sonra panel ister 3-5 ay sonra o da 650 lira cnm

Back
X