Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım bizde kaan hoca da tedavideydik 3 - 4 ay iğne ve vitamin kullanıp semen haploıd testi yaptırdık pcna ve lim15 değerleri düşük de olsa sonuç geldi ama esx1 ve tex101 de gözlemedi yazıyordu. Daha sonra tekrar menagona devam ettik 3 ay kadar tekrar semen haploıd testi yapıldı yine aynı şekilde lim15 ve pcna da değer çıktı fakat diğerleri çıkmadı ayrıca %80 dıploıd %10 kaotık %10 anoploıd . yani ikinci testtede haploıd hücre cıkmadı. Bize mesaj atmış Bu sonuçlara göre sperm yok fakat bazen tese de çıkabiliyor. Testte haploıd cıkmasa da tese de çıkıyormuş. AMa biz ameliyat olmak istemedik. Tedaviyi sonlandırdık. :KK43:
esx1 ve tex101 bızde de cıkmamıs.sırun aynı sarınırım bızım sertolyy cell only.bızede 2.tese dese sanırım bızde yaptırmayız cıkıcagını dusunmuyorum cunku.belkı celalettın peruya gıderız bakalım hayırlısı ınsalllah

Merhaba arkadaşlar bizde ekim ayinda Kaan hocaya gittik Ilk olarak bizden de dna hasari istedi 21 çıktı daha sonra esim klomen ve imprl kullandi 3 ay sonra fsh istedi o da normaldi Sonucuna göre tekrar Dna hasari Apoptoz ve Reaktif oksidatif testleri istedi Dna hasari 3e düşmüş cok şükür Diger testlerde de normal yazıyor Tabi hoca ne diyecek bakalım Insaalah hepimiz tez vakitte yavrularimizi kucagimiza alırız
Bizede aynilarini dedi xnm bizimde hasar duzeldi ya beklyn 3 6 ay yada olmzsa tup bebk yaptrn dedi.bende bu ay baslcm artk

internette 25 üzerine çıkarsa hiçbirşekilde çocuk olmaz yazıyor aradık hoca alt yapısı oluşturuyo demiş 15 mayısda cvp vericeklermiş bu kadar olmaz 2,5 ay resmen belki iyi gelmiyo bu ilaçlar bize nerden bilicezki şu an sinirliyim yani haftasonları çalışmıyosan eğer hastalarına cvp ver 2,5 ay nedir ya
Cnm kiymet hanimi ara o cevaplatio.sitede sorun varms o yuzden gec yaziomus

ya ben şunu anlamıyorum şimdi biz 1 tese olduk sperm çıkmadı kaan hocaya gitmeye karar verdik gittik bize klomen birde vitamin hapı verdi 2 hafta sonra fsh testi istiycem dedi yaptırdık ve fsh 69 çıktı ya öncede 13 dü internette 25 üzerine fsh çıkarsa çocuk olma ihtimali yok yazıyor hocaya rica minnet sordurduk korkmasınlar alt yapısını haızrlıyoruz yazmış ilaçları kullanmaya devam etsin demiş benim umudum yok hiç gerçi bizde sanırım hücre yok tekrar aynı şeyleri yaşıycam biliyorum olmuycak neyse acaba böyle olan varmı aranızda benim kafam almıyo çünkü artık hoca bizi oyalıyo gibime geldi

muayene ücreti 500 lira ama 1 kere veriliyor sonraki tedavileri mail yolu ile yolluyorsunuz o size cvp veriyor .dna hasar testi ister kesin 180 lira falandı.ama daha sonra panel ister 3-5 ay sonra o da 650 lira cnm

Canım Kaan hocaya sonuçları nasıl yolluyoruz? Ben internet sitesine bakıyorum ama bir türlü bulamıyorum yerini.

eşi inhibin b testi yaptıran varmı eşimin 96 çıkmış sizce nasıl değeri ?
399 un altında olması gerekiyor diye yazıyor internet de ama bende anlamadım eğer doktor ile görüşürseniz bana da özelden yazar mısın eşim tese ameliyatı olmak istemiyor bu test sanırım ameliyat öncesi sprem olup olmadığına yardımcı oluyormuş

399 un altında olması gerekiyor diye yazıyor internet de ama bende anlamadım eğer doktor ile görüşürseniz bana da özelden yazar mısın eşim tese ameliyatı olmak istemiyor bu test sanırım ameliyat öncesi sprem olup olmadığına yardımcı oluyormuş
Tamam cnm eşim soracak bugun verdiği yanıta göre bilgilendiririm

Lutfen ilaclar hakkinda daha detayli bilgi verebilirmisiniz netten arastiriyorum tablet mi igne mi tam anlayamadim cesitleri var sanirim
Cnm bizim esimin sayisi 1 milyon altindaydi kaan hoca sperra ve art med verdi esimn sayisi 10 milyon.oldu sayi skintnz varsa bak istersen

Merhaba arkadaşlar bizde ekim ayinda Kaan hocaya gittik Ilk olarak bizden de dna hasari istedi 21 çıktı daha sonra esim klomen ve imprl kullandi 3 ay sonra fsh istedi o da normaldi Sonucuna göre tekrar Dna hasari Apoptoz ve Reaktif oksidatif testleri istedi Dna hasari 3e düşmüş cok şükür Diger testlerde de normal yazıyor Tabi hoca ne diyecek bakalım Insaalah hepimiz tez vakitte yavrularimizi kucagimiza alırız
Bizmde ayniydi cnm sorunlar bize normal.bekleyin.yoksa tup bebek.yaptrin dedi

kızlar günaydın,

Kaan Aydos a ulaşmaya çalışıyorum fakat sitesinde kayıt olamadım mail adresini de bulamadım.Sonuclarımı göndermek istiyorum sanırım mail üzerinden geri dönüş yapıyormuş.Eğer uygun olursa daha sonra eşim maueyen olacak.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

kızlar günaydın,

Kaan Aydos a ulaşmaya çalışıyorum fakat sitesinde kayıt olamadım mail adresini de bulamadım.Sonuclarımı göndermek istiyorum sanırım mail üzerinden geri dönüş yapıyormuş.Eğer uygun olursa daha sonra eşim maueyen olacak.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Cnm asistanini ara numarasi var sitede

Kızlar merhaba eşim Kaan hocada mikro TESE ameliyatı oldu ve sperm bulundu çok şükür fazlasıyla şimdi tüp bebeğe geçeceğiz Allah’ın izniyle Batuhan Özmen e yönlendirdi Kaan hoca bilgisi olan ve süreç hakkında tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?

Back
X