Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba eşime bitkisel kürlerden yapmak istiyorum ama fsh ı yüksek ne önerirsiniz yanlış birşey yapıp veya yedirip tam tersi etki yapmaktan korkuyorum daha fazla yüksektebilirmiş bazı gıdalar ??
Doktora danışmadan bir şey yapmayın derim.

kızlar merhaba kaan bey bizden bazı sperm testleri istedi tam sonuçlarım hepsi çıkmadı ama bir tanesi çıkmış şöyle yazıyoR HASTADA HEDEF GENLERİN İFADESİ SPERM KONTSANTRASYONLARI YÜKSEK KONTROL ÖRNEKLERİNE GÖRE ÇOK DÜŞÜK (ZAYIF) SEVİYEDE TESPİT EDİLMİŞTİR.
yani kötü birşey diyo onu anladım zatende aranızda böyle test yaptıran varmı sonuç böyle çıkan

kızlar merhaba kaan bey bizden bazı sperm testleri istedi tam sonuçlarım hepsi çıkmadı ama bir tanesi çıkmış şöyle yazıyoR HASTADA HEDEF GENLERİN İFADESİ SPERM KONTSANTRASYONLARI YÜKSEK KONTROL ÖRNEKLERİNE GÖRE ÇOK DÜŞÜK (ZAYIF) SEVİYEDE TESPİT EDİLMİŞTİR.
yani kötü birşey diyo onu anladım zatende aranızda böyle test yaptıran varmı sonuç böyle çıkan
Canım hiç bilgim yok ne testiydi belki olumsuz değildir öyle çıkması normalidir

Arkadaşlar merhaba eşime bitkisel kürlerden yapmak istiyorum ama fsh ı yüksek ne önerirsiniz yanlış birşey yapıp veya yedirip tam tersi etki yapmaktan korkuyorum daha fazla yüksektebilirmiş bazı gıdalar ??
Bencede doktor kontrolünde birşeyler yapın Canım özelden uzun uzun anlattım durumumuzu bizimde fsh yüksek

Son zamanlarda Kaan hoca da Mikro Tese olan var mı arkadaşlar aranız da?Biz iki hafta önce olduk sperm bulunamadı fısh testine verdi onda da haploid hücre çıkmadı sadece lim ve PC’na markırları düşükde olsa pozitif gelmiş.mikro Tese öncesinde yaptırdığımızda sadece PC’na değerimiz pozitifdi.şimdi bu iki değer iyi mi anlamadım nasıl bir yol iZleyecek acaba.Aynı durumda olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Kaan hoca da dna hasar tedavisi görüp düşmeyen var mı? Yada dna hasarını iğne tedavisi ile düşüren?

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda Kaan hoca da Mikro Tese olan var mı arkadaşlar aranız da?Biz iki hafta önce olduk sperm bulunamadı fısh testine verdi onda da haploid hücre çıkmadı sadece lim ve PC’na markırları düşükde olsa pozitif gelmiş.mikro Tese öncesinde yaptırdığımızda sadece PC’na değerimiz pozitifdi.şimdi bu iki değer iyi mi anlamadım nasıl bir yol iZleyecek acaba.Aynı durumda olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar bizde 4 aydır ilaç iğne kullanıyoruz fısh testinde haploid çıkmadı lim ve PC markırlarıda düşükte olsa pozitif gelmiş temmuzda TESE diyo doktor kararsısız

Kaan hocada 4 aydır tedavi görüyorduk ancak sperm çıkışı olmadı. Mikrotese olmalı dedi. Çok zor bir süreç ben eşimin tese olmasını istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Merhabalar bizde 4 aydır tedavi gördük bizdede sperm çıkışı olmadı Kaan hoca şimdi TESE yapalım diyo siz yaptırdınızmı acaba memnun kaldınızmı bizde çok kararsısız

Merhabalar bizde 4 aydır ilaç iğne kullanıyoruz fısh testinde haploid çıkmadı lim ve PC markırlarıda düşükte olsa pozitif gelmiş temmuzda TESE diyo doktor kararsısız
mrb canim dusuk derken ne kadar mesela pcna lim15 degeriniz cnm bizede aynisini dedi cunku

Merhabalar bizdede sonuç aynı yazıyo düşük seviyede tespit edildi diye

Merhabalar bizdede sonuç aynı yazıyo düşük seviyede tespit edildi diye
BİZDE GÖNDERDİK SONUÇLARI HOCA Bİ KÜR DAHA DEVAM DİYO AMA BEN UMUTLU DEĞİLİM ZATEN DEMİŞ SONUÇLAR DÜŞÜK DİYE VE ELİMİZDE BİŞEY GELMİYO NE YAZIKKİ ÇÜNKÜ Bİ ÇARESİ YOK KAFAYI YİYCEM ETRAFIMDA KİMSEDE BÖYLE BİRŞEY YOK NİYE BİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM NE DİYİM BİLMİYORUM İŞALLAH SİZE DAHA GÜZEL ŞEYLER SÖYLER HOCA

Back
X