slm kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
beni merak eden ve halimi hatirimi soran tum arkadaslarima tsk ediyorum yenice evime girdim
gecmisi okuyacak takatim yok
allahimin bugune binlerce sukur nasilsiniz ne var yok kizlar
ben belki tahmin etmisinizdir agrilarim cok diyordum ya
pazar gununu acilde
3 gundurde hastanede yatiyorum
hiperstimilasyon olmusum hayatimda boyle bir agri sanci daha gormedim yasamadim
idda ediyorum dogum yapmadim bu bile bu kadar olamaz
son boyutuna gelmisim
korktugum basima geldi yani
yumurtaligimda aciklik olustu o kadar buyudu ki
nefes alamiyorum cigerim su topladi oksijen serum ordan burdan igne bugun zorla kactim
allaha sukur agrim gecti ama sisim hala
serum cok verdiler yetmiyor gibi parmaklarimda sisti zor yaziyorum
3 hafta kendime igne yapmaya ve haftada iki kerekan vermeye devam edicem
benden bu kadar aklima gelenler cok yorgunum kizlar hosgorun
sizler cok ozledim aklim hep sizde kaldi
mrb kızlar asicim gecmiş olsun canım inşallah bebeişlerin tutunur sana inşallah 2 tane olur unutursun bu acıları canım benim de yarın asılamam yapılacak bakalım 2. asılama tecrübeliyim artık inşallah bu kez olur
kızlar yarın hastaneye gidecez bize de dua edın olurmu bakalım ne yapmaya karar verecez eşim sperm tahlılı vercek umarım degerler yükselmiştirr
kızlar az önce zeyneple telefonda konuştuk
ZYNP.ZEYNEP HAMİLEEEEEEEEE :teytey::dance::dance::dance::dance:
ağladık ağladık telefonda senağlamasenağlama
:teytey::teytey::teytey::teytey:Zeynepimm canım o kadarr çokkk sevindimkiiii anlatamammmm.OLeyyyyyy beeeee işteeee budurrrrrrr.Ağladımmmmm haberiii alıncaaaa çokk sevndimm canımm benimmmmmmm gözünaydınnnn Tebrıklerrrrrrrrrr rabbım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh ..Hadiyinnn halayaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:Delümmmm benimmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
zeynepppp tebrıkler canım allahh analı babalı buyutsun canım benım
inanmıyorum yaaa
çook sevindim inanhihoyyyt
bende çok duygulandım:ecrin_bebek:
rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
rabbim zeynebimin tamamına erdirsin
zynep zynep gozunuz aydin allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
darisi tum evlat isteyenlerin basinaaaaaaa
cok sevindim kizlar ya:teytey:allahimmmm darisi basimiza insallah:teytey:
zeynep gözün aydın arkadaşım.. sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini.. :teytey: sositososito sositososito sositososito
ayyyyyyyyyyy inanamıyorum zeynepim canım arkadaşım hamile ay çok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah çok güzel bir haber....
ayyyyyy coook sevındımmm...:sm_cool::teytey::teytey::teytey:
tebrık ederım zeynepcımmmm
zeynep tebrik ederim
rabbim saglikli bir hamilelik gecirip saglikla yavrunu kucaginiza almanizida nasip etsin insallah
süper bi haberr tebrikler zeyneeeppp..haydin halayaa :teytey::teytey:
zynp.ZEYNEP hayırlı olsun canım tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah:teytey::teytey::teytey:
senağlamasenağlama canlarım allah hepinizden razı olsun tez zamanda kucaklarınız çifter çifter dolsun...
öncelikle asicim çok çok geçmiş olsun ama bu çektiklerini çok yakında unutacaksın canım buna yürekten inanıyorum...
bana gelince ben hala hayal dünyasında yaşıyorum ne oldu neden oldu test yaptım hala bilincinde deilim elim gitti evde vardı testi yaptım silik çizgi görünce hemen hastaneye gittim çok şükür ordanda iyi haberi aldım ama hala inanamıyorum...bilmeyenleriniz için söyliyim bu benim 19. ayımdı çok diplere vurdum çok depresyonlara girdim ama artık kendimi alıştırmıştım olmıycak benim diyordum son 3 aydırda ne yumurtla günü nede başka bişeyi taktım adet olunca hiç üzülmedim....demekki takmamak gerekiyormuş bunu anladım...neyse çokta uzatmak istemiyorum allahım tez zamanda sizlerde nasip etsin hep dualarımda olacaksınız sizleri çok iyi anlıyorum...
zeynepçim tebrik ederim canıma.s. allah tamamına erdirsin....senağlamasenağlama canlarım allah hepinizden razı olsun tez zamanda kucaklarınız çifter çifter dolsun...
öncelikle asicim çok çok geçmiş olsun ama bu çektiklerini çok yakında unutacaksın canım buna yürekten inanıyorum...
bana gelince ben hala hayal dünyasında yaşıyorum ne oldu neden oldu test yaptım hala bilincinde deilim elim gitti evde vardı testi yaptım silik çizgi görünce hemen hastaneye gittim çok şükür ordanda iyi haberi aldım ama hala inanamıyorum...bilmeyenleriniz için söyliyim bu benim 19. ayımdı çok diplere vurdum çok depresyonlara girdim ama artık kendimi alıştırmıştım olmıycak benim diyordum son 3 aydırda ne yumurtla günü nede başka bişeyi taktım adet olunca hiç üzülmedim....demekki takmamak gerekiyormuş bunu anladım...neyse çokta uzatmak istemiyorum allahım tez zamanda sizlerde nasip etsin hep dualarımda olacaksınız sizleri çok iyi anlıyorum...
kızlar hepınıze hayırlı aksamlar opuyorum sızlerı yarına ınsallah hayırlı haberler getırırım sızlere
zeynep hayırlı olsun cnm allh kucagına almayı nasip etsın...
sorunuunuz neydi naptınız cnmmm anlatırmısn
zeynepçim tebrik ederim canıma.s. allah tamamına erdirsin....
çok çok sevindim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:
maşallah 2009 yılı uğurlu geldi.topiğe her girdiğimde hep bi hamile haberi gördüm çok sevindim.zeynep hayırlı olsun.kızlar birbirinize ettiğiniz dular kabul oluyor ben artık buna inanıyorum.çünkü çok mücizeler yaşanıyor.eşim askerde 4 ay sonra bende aranıza gelicem inşallah.sizi hep takip ediyorum uzaktan allah gönlünüze göre versin hepinizi öpüyorum
kızlar iyi akşamlar bi bakıyım iki dakka deddim hemen bi hamile haberi geldiçok sevindim zeynepcim allah sağlıkla bir gebelik geçirmeni bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin halaylara başlaayalım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:
yarında inşallah dlkhsyndeğerli yükselicek veondan güzel haberler alıcaz hepinize iy akşamlar sevgiler
seynepcim nekadar sevindiğimi anlatamam yaaa:dance::dance::dance:canım benim allah bizlerede nasip eder inşallah herşey allahtan rabbim inş sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip eder DARISI BAŞIMIZA DARISI BAŞIMIZA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
süper bi haberr tebrikler zeyneeeppp..haydin halayaa :teytey::teytey:
senağlamasenağlama canlarım allah hepinizden razı olsun tez zamanda kucaklarınız çifter çifter dolsun...
arkadasımmm adına cok sevindimm saglıcakla bebeğini kucagına alırsın insallah rabbim bizede nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?