Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim çok geçmiş olsun neler yaşamışsın çok üzüldüm dikkat et canım kendine.bu günlerde geçecek elbet inşallah bebişlerini kucağına aldığında tüm bunlar birer anı olarak kalıcak canım

canım dualarımız seninle inşallah bu son aşılaman olurda bebişlerine kavuşursun.

zynp.ZEYNEP hayırlı olsun canım tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah:teytey::teytey::teytey:

benim akşamüstünden beri çok ağrım var kızlar hala aşılamanın etkisimidir ki. bir günümüz bir günümüze uymuyoo valla

kızlar az önce zeyneple telefonda konuştuk

ZYNP.ZEYNEP HAMİLEEEEEEEEE :teytey::dance::dance::dance::dance:
ağladık ağladık telefonda senağlamasenağlama

zeynepppp tebrıkler canım allahh analı babalı buyutsun canım benım

inanmıyorum yaaa
çook sevindim inanhihoyyyt
bende çok duygulandım:ecrin_bebek:
rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
rabbim zeynebimin tamamına erdirsin

zynep zynep gozunuz aydin allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
darisi tum evlat isteyenlerin basinaaaaaaa

cok sevindim kizlar ya:teytey:allahimmmm darisi basimiza insallah:teytey:

zeynep gözün aydın arkadaşım.. sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini.. :teytey: sositososito sositososito sositososito

ayyyyyyyyyyy inanamıyorum zeynepim canım arkadaşım hamile ay çok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah çok güzel bir haber....

ayyyyyy coook sevındımmm...:sm_cool::teytey::teytey::teytey:
tebrık ederım zeynepcımmmm

zeynep tebrik ederim
rabbim saglikli bir hamilelik gecirip saglikla yavrunu kucaginiza almanizida nasip etsin insallah

zeynep hayırlı olsun cnm allh kucagına almayı nasip etsın...
sorunuunuz neydi naptınız cnmmm anlatırmısn

herşey Rabbimin izniyle güzel olacak inşallah
hepimiz için:Saruboceq:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

zeynepçim tebrik ederim canıma.s. allah tamamına erdirsin....
çok çok sevindim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:

maşallah 2009 yılı uğurlu geldi.topiğe her girdiğimde hep bi hamile haberi gördüm çok sevindim.zeynep hayırlı olsun.kızlar birbirinize ettiğiniz dular kabul oluyor ben artık buna inanıyorum.çünkü çok mücizeler yaşanıyor.eşim askerde 4 ay sonra bende aranıza gelicem inşallah.sizi hep takip ediyorum uzaktan allah gönlünüze göre versin hepinizi öpüyorum

kızlar mrb nasılsınız bu aksam eczaneden test aldım yarın sabah yapıcam eger cıft cızgıyı gorursem kan testını yaptırmıcam ınsallah ama eczacı kadına sordum 1 gunluk gecıkmeyle varsa cıkar dedı bende 6 gun gecıktım ben yaptım cıkmadı dedım o zaman yoktur dedı bana moralım bozuldu yaa

kızlar iyi akşamlar bi bakıyım iki dakka deddim hemen bi hamile haberi geldiçok sevindim zeynepcim allah sağlıkla bir gebelik geçirmeni bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin halaylara başlaayalım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:

yarında inşallah dlkhsyndeğerli yükselicek veondan güzel haberler alıcaz hepinize iy akşamlar sevgiler

kızlar hepınıze hayırlı aksamlar opuyorum sızlerı yarına ınsallah hayırlı haberler getırırım sızlere

kızlar hepınıze hayırlı aksamlar opuyorum sızlerı yarına ınsallah hayırlı haberler getırırım sızlere

seynepcim nekadar sevindiğimi anlatamam yaaa:dance::dance::dance:canım benim allah bizlerede nasip eder inşallah herşey allahtan rabbim inş sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip eder DARISI BAŞIMIZA DARISI BAŞIMIZA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeynep hayırlı olsun cnm allh kucagına almayı nasip etsın...
sorunuunuz neydi naptınız cnmmm anlatırmısn

canım eşimde çift taraflı varikosel vardı ama değerlerini çok bozmamıştı sadece harekette azalma vardı bize aşılama önermişlerdi bende mayıs gibi aşılama düşünüyordum...eşim keçiboynuzu pekmezi l- carnitie kullandı ama son bir kaç aydır hiçbişey kullanmadı gibi bişey...özel başka bişey yapmadık canım...

zeynepçim tebrik ederim canıma.s. allah tamamına erdirsin....
çok çok sevindim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim allah razı olsun darsısı başına canım

bende dualara çok inanıyorum canım ve hepinizi bol bol dua ettim ilk duyduğumda yinede edicem allah sizlerede nasip etsin...

saol canım allah sizlerede nasip etsin inşallah dilek arkadaşımızdanda iyi haberler gelicek

inşallah canım allahım sizleri daha fazla bekletmez ben çok bekledim biliyorum çok zor...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamişşmi varrrrrrrrrrrrrr zeynep çok sevindim tatlım yaaaaa :teytey:

çok sevindim ya kızlar birer birer allah dualarımızı kabul ediyor yaratan rabbim bizede bu duyguyu yaşatır işallah

hayırlı geceler kızlara.s.

canlar ben hala adet olmadım....bugün 50. günüm...dayanamayıp artık dr a gittim...dr hem muayene etti hemde utrasona koydu....herşey çok normal....yara falan yok,yumurtalıklar çök temiz dedi....kistte yok....bana son zaman da hayatında birdeğişiklik veya kafaya taktığın birşey varmı dedi...bende yok dedim.....o zaman hormon testi yapalım dedi...adet olmam için farlutal verdi...adet olunca yine gideceğim.....evlenneli nerdeyse 5 sene olacak...ilk defa 2 aydır böyle oluyor....inşallhah kısa zamanddüzene girer....

canlar ben dünden berli yeni topiğe girdim....çok geçmiş var...biraz okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…