nevrommm nasılsın canımmm cok heyecanlıyımmm cok dua edın olurmuuuu
Canlarım günaydınnnnlarrrrrr hihoyyyt Dün öğleden beri uğrayamadım. Hemen geçmişi okumata gidiyorum. İki gündür de listeleri güncelleyemiyorum. Hepsini ayarlayıp hemen işyerindeki işlere dönmem gerekli. İki gündür sabah taksiyle geliyoruz. Servisi kaçırıyoruz. O verilen işi geç saatlere kadar yapmaktan vücudumuz iflas etti. -tatlicadiarzu- Daha iki hafta sürecek. Takatimiz kalmadı. :bbo: Şu an ellerim titriyor resmen yorgunluktan , yazmakta bile zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun. :Saruboceq:
Haberlere göz atalım bakalım neler neler olmuş ben yokken.
:a015:kızlar hepinize günaydınnnnn...
moralim çok bozuk ya anlatamam....eşim uzakyol kaptanı ve malum kriz olunca gemiye çıkmak zorunda kaldı...dün bir işyeriyle görüştü ve teklifi kabul etti... bugun sözleşme imzalamaya gidiyor... şimdi dua ediyorum hemen bugun gitmesin...bir gece daha geçireyimmm hayatımmmla diye... ben daha 4 aylık evliyim ve eşim 6 aylık kontrat imzalıyor ve uzakyola gidiyor... tamam nişanlı iken de gidiyordu ama bu kadar koymuyordu insana.şimdi daha farklı imiş... bu onun mesleği ve bizim geleceğimiz için gidiyor ama gelde bunu gönlüne anlat anlatabilirsen... eşime söz verdim üzülmiyeceğim,kendi ayaklarımın üstünde duracağım,kimseye yük olmayacağım,kimseye minnet etmeyeceğim diye.ama üzülmemek elde değilki... dün gece plan yaptık ve her ay ne yapmam gerektiğini ajandama tarih tarih yazdık... şuan bunları yazarken bile ağlıyorum...:a015:güle güle gitsin ve biran önce bana geldin die dua ediyorum.kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin bizden nolurrr... sonuçta deniz bu fırtınası var,korsanı var...[/SIZE
cnm benim sabah sabah duygulandırdın bizi hayır iş yerinde olmasam ağlıycam rahatlıycam boğazım düğünmlendi valla allah kavuştursun bitanem şartlar insana neler getirir bilemiyoruz işte sen şimdi dik dur eşin gönlü rahat gitsin cnm zor tabiki ama sayılı gün çabuk geçer inşallah. :Saruboceq:
canim günaydin...üzülme bitanem benim,hayirlarla gitsin hayirlarla gelsin esin insallah...allahim her türlü beladan kazadan korusun,icini ferah tut canim...biz seni yanliz birakmayiz:a015:kızlar hepinize günaydınnnnn...
moralim çok bozuk ya anlatamam....eşim uzakyol kaptanı ve malum kriz olunca gemiye çıkmak zorunda kaldı...dün bir işyeriyle görüştü ve teklifi kabul etti... bugun sözleşme imzalamaya gidiyor... şimdi dua ediyorum hemen bugun gitmesin...bir gece daha geçireyimmm hayatımmmla diye... ben daha 4 aylık evliyim ve eşim 6 aylık kontrat imzalıyor ve uzakyola gidiyor... tamam nişanlı iken de gidiyordu ama bu kadar koymuyordu insana.şimdi daha farklı imiş... bu onun mesleği ve bizim geleceğimiz için gidiyor ama gelde bunu gönlüne anlat anlatabilirsen... eşime söz verdim üzülmiyeceğim,kendi ayaklarımın üstünde duracağım,kimseye yük olmayacağım,kimseye minnet etmeyeceğim diye.ama üzülmemek elde değilki... dün gece plan yaptık ve her ay ne yapmam gerektiğini ajandama tarih tarih yazdık... şuan bunları yazarken bile ağlıyorum...:a015:güle güle gitsin ve biran önce bana geldin die dua ediyorum.kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin bizden nolurrr... sonuçta deniz bu fırtınası var,korsanı var...
Allahım nolur sen eşimi tez zamanda bana kavuştur.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrocum canım artık beni listeye eklemene gerek yok canım.eşim 6 ay yok...:a015::a015: ama ben yine burada sizlerin arasında olacağım...:çok üzgünüm:
zeynepcim gözün aydın canımmm.eşini ve seni tebrik ediyorum...
benim eşimde de tek taraflı varikosel var ameliyat olmadı... sizleri görünce bize umut oluyor....
rabbim kucağına almayı da nasip etsin...demekki herşeyin bir zamanı var bu kadar takmamak lazım...
ayyy bende cok heyecanlandim yaaaaa,allahim insallah hadi hayirli haberlerle dön bitanemgunaydın sekerler 1 saat sonra felan gıdıcem test ıcın cook heyecanlıyım 11,97 lık degerden sonra bugun 3, gunum bu degerı 3 le mı carpmam gerekıyo
slm, arkadaslar, nasilsiniz?
ben geçmisi okuyamiyorum ama asinin msjini bu sayfada gordum canim sana çok gecmis olsun,
ben hiperstimilasyonun esiginden dondum, o bile yetti, insallah daha iyi olursun....
beni merak edenlere kisaca durumu ozetleyim
dun saat 10.55'te transferim gerçeklesti, embriyolog dondurulmus embriyolarimin çok iyi oldugunu ve pazartesi uyandirma isleminden çok basariyla uyandiklarini ve hemen kaldiklari yerden gelismeye hizla devam ettiklerini soyledi.
iki tane bebisim var su an benimle ve insallah tutunurlar.test tarihim 10 subat(geçen sene 13subatta hamile oldugu ogrenmistim)
kizlar sizleri korkutmak istemem ama 4 asilama ve 3tup bebekten sonra ilk defa dun canim çok yandi, spekulom canimi yakti bu yuzden kastim kendimi ben kastikça rahim agzi arkaya kaydi bu yuzden sekulomla birlikte birde pensle rahim agzi açik tutuldu, bugun agrilarim biraz hafifledi ama olsun yeterki bebislerim tutunsun onlar için herseye katlanirim..
hepinizi çok ozledim, kendinize bebisleriniz için iyi bakin...
optum
:a015:kızlar hepinize günaydınnnnn...
moralim çok bozuk ya anlatamam....eşim uzakyol kaptanı ve malum kriz olunca gemiye çıkmak zorunda kaldı...dün bir işyeriyle görüştü ve teklifi kabul etti... bugun sözleşme imzalamaya gidiyor... şimdi dua ediyorum hemen bugun gitmesin...bir gece daha geçireyimmm hayatımmmla diye... ben daha 4 aylık evliyim ve eşim 6 aylık kontrat imzalıyor ve uzakyola gidiyor... tamam nişanlı iken de gidiyordu ama bu kadar koymuyordu insana.şimdi daha farklı imiş... bu onun mesleği ve bizim geleceğimiz için gidiyor ama gelde bunu gönlüne anlat anlatabilirsen... eşime söz verdim üzülmiyeceğim,kendi ayaklarımın üstünde duracağım,kimseye yük olmayacağım,kimseye minnet etmeyeceğim diye.ama üzülmemek elde değilki... dün gece plan yaptık ve her ay ne yapmam gerektiğini ajandama tarih tarih yazdık... şuan bunları yazarken bile ağlıyorum...:a015:güle güle gitsin ve biran önce bana geldin die dua ediyorum.kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin bizden nolurrr... sonuçta deniz bu fırtınası var,korsanı var...
Allahım nolur sen eşimi tez zamanda bana kavuştur.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrocum canım artık beni listeye eklemene gerek yok canım.eşim 6 ay yok...:a015::a015: ama ben yine burada sizlerin arasında olacağım...:çok üzgünüm:
zeynepcim gözün aydın canımmm.eşini ve seni tebrik ediyorum...
benim eşimde de tek taraflı varikosel var ameliyat olmadı... sizleri görünce bize umut oluyor....
rabbim kucağına almayı da nasip etsin...demekki herşeyin bir zamanı var bu kadar takmamak lazım...
canım naber pazar nasıldı geldim ben...a.s.
Birşey almadan döndüm sayılır .. kış sebzelerinden yediğimiz az.. eşim de seçmeye başladı iyice .. kızdırıyor beni :mymeka:
aymes çok sevindim canım.. hadi hayırlısı olsun.. insan doktora gidince de kendini daha rahat hissediyor dimi fisfisfis bebişlerin gelsin sana artık inş :Saruboceq:
cok sevindim tatlim,hosgeldin güzel haberlerle geldin
Rabbimin izniyle yaklasiyoruz meleklerimize insallah...Allahim yüzümüzü kara cikarmasin:Saruboceq:
Çok teşekkürler canlarım inşallah yaklaşıyorumdur
onları okadar çok istiyorumki :ecrin_bebek:
merhaba canimm...evet listemiz kabardikca kabariyor massallah,geliyoruz arkanizdan insallahhihoyyytGünaydın arkadaşlar nasılsınız.ben artık oldukça yoğunum ev ,iş ,kurs derken hiç zamanım olmuyor internete.bakıyorum da listemiz 37 olmuş.maşallah allah nazardan saklasın.devamını da bekliyoruz inşallah.zaman çok çabuk geçiyor biz bu hafta 5,5 aylık olduk.geçen haftadan bu yanada hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır çok farklı bir şey.
Allah bu yolda olan bebklerinin yolunu gözleyen tüm arkadaşlarımıza nasip kısmet etsin.hepinizi öpüyoruz herşey gönlünüzce olsun.
günaydin duygucummm,nasilsin?nasil gidiyor bakalim calismalar??a.s.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......................
Nesrin cim Rabbim tez zamanda kavuştursun sağlıklı sıhatli birşekilde belli mi olur belki bebiş adımları gelince atılır cnm
Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor ben bir gün görmeyince özlüyorum
Neyseki bunlar bitecek günler..
Allah' ım bizi eşlerimizden ayırmasın...
Bizleri onlarsız bırakmasın
onlarıda bizlersiz tabi
Amin...................
Herkese günaydın arkadaşlar
inşallah herkes için güzel bigün olur
Ben bugün çok yorgun ve halsizim :çok üzgünüm:
dün dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi
ama muayne çok zor geçti okadar canım yandıki anlatamam:çok üzgünüm:
ilk gittiğimde bile bu kadar korkunç değildi
niye bu kadar acı çekiyorum bilmiyorum
elimden geldiğince kendimi serbes bırakıyorum ama ne fayda.
Yine aynı yine aynı. Bugünde kımıldayacak halim yok
Pazartesi tekrar çağırdı nasıl gidicem tekrar kıslar gücüm tükeniyo yine çok mutsuzum
Sürekli kötü şeyler yazıyorum farkındayım ama hissettiklrimi anlatıcak yaşadıklarımı en iyi bilecek sizler varsınız:çok üzgünüm:
tk ederim canim benim amin evet daha yorgunum ya tam anlatamdim ama gercekten isyan etmiyorum gucluyum ayaktayim allahima bin sukur bugunune sukur
he bu arada diger yumoslarim iyi gelismemis dondurmamislar olsun saglik olsun
ben yine hastanelerde yata yata yumos uretirim
dahada guclendim yilmak yok
olmek var donmek yok
bu arada icimdekileri merak edenler varsa soyleyim
bunca uzuntu sarsinti aci depresyon bogulma aglama igne ilac seruma daynirlarsa baya basarilar bence
ya sizce
dr bugun persembe yap dedi
ilk defa bugun dusundum sanki bugun oldum transferimi gibi hissediyorum kizlar
o kadar acilar yasadimki aklim basimda degildi
insallah benimledirlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dr korkma dedi ya dur bakalim
günaydın kızlar,
sabah hastalandım ve yeni adet tarihim 26 Şubat nevrocum,herşeyin hayırlısı olsun çok şükür ki en azından zamanında adet oluyorum,2 ay adet olamayan arkadaşlarımız var,onlar için çok zor bir durum çünkü insan regli olunca rahatlıyor ne kadar gecikirse o kadar sıkıntı yaşıyor...
nevrommmmmm biliyorum pek giremiyosun nete ama ben adet oldum az önce bekliyodum kaç aydan beri en sonunda teşrif etti ilaç içtiğim halde zorla geldi ya biz uzun protoköl tüp bebek tedavisine başlamıştık adeti 3 günü yasmin diye bi ilaç kullanmaya başlayacağım eğer benim yumoşalr gene çıldırmazlarsa her hade büyük ihtimal şubatın 28 adet olurum malum şimdiki tam 76 gün rotarlı geldi bakalım hayırlısı
günaydin tatlim..
ne güzel herseyin iyi olmasi,cok sevindimmhihoyyyt
anliyorum seni,kasiyorsun kendini galiba,oda ufak biseyden bile aci cekmene yol aciyo sanirim..
ne yapsak etsekte seni bu korkundan kurtarsak bilmiyorum ki bitanem:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?