Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

alla aalla hatırdır cnm sen nie adet olmuon yaaa hayret bişiy gebelik felan yok deilmi cnmmm hayırlısı olsun cnm inş en yakın zamanda gelir kırmızılar cok kafana takmaa
:1hug:a.s.

sana da hayırlı geceler canım geçmiş olsun iyi etmişsin doktora gitmekle bak ne güzel hiç bir sorun yokmuş için rahatlamış oldu inşallah canım dediğin gibi kısa sürede düzene girer a.s.

alla aalla hatırdır cnm sen nie adet olmuon yaaa hayret bişiy gebelik felan yok deilmi cnmmm hayırlısı olsun cnm inş en yakın zamanda gelir kırmızılar cok kafana takmaa
:1hug:a.s.

sana da hayırlı geceler canım geçmiş olsun iyi etmişsin doktora gitmekle bak ne güzel hiç bir sorun yokmuş için rahatlamış oldu inşallah canım dediğin gibi kısa sürede düzene girer a.s.

sağolun canalrım a.s.
evet hiçibr sorun yok allah a şükür....
bebekte yok...
bakalım hormon testi nasıl çıkacak

geçmiş olsun canım bazen takmasak takmıyoruz desekte ufak takıntılarımız oluyor belki sitres belki düşünceli olmak etkileyebilir ama neşeyli günler bizi bekliyor bu günlerde geçicek canıma.s

kızlar farkındaysanız bu aralar hamile haberleri pespese geliyor masallah zeynepcim cok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin sıra bize de gelsin dimi amakaydirigubbakcemile bole cekin bizi hamileler :teytey:

canım sanırım bana soruyon.eşimin işyerinden 30 arkadaşını atıtılar.
gerçi bunların sendikaya muhalefet insanlar dı.işyerinde verimsiz insanlar değildi.:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun beterablam :çok üzgünüm: inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer rabbim kimseyi işsiz bırakmasın

oleyyyyyyykaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5 sabırsızım çak
kaydirigubbakcemile5

hiç merak etmez miyiz hejam :1hug: bugün giremedim topiğe sabah erkenden görümceme gittim :mymeka:

:1shok: çok geçmiş olsun canımbenim ya :1shok: :çok üzgünüm: çok üzüldüm inşallah bebişlerin seninledir bu çektiiğin sıkıntılar son bulu r inşallah :Saruboceq:

kızlar yarın hastaneye gidecez bize de dua edın olurmu bakalım ne yapmaya karar verecez eşim sperm tahlılı vercek umarım degerler yükselmiştirr
güzel sonuçlarla dönersin inşallah canımyerimseniben

kızlar hepınıze hayırlı aksamlar opuyorum sızlerı yarına ınsallah hayırlı haberler getırırım sızlere
inşallah sende psitifle dönersin tatlım çok merakta kaldık inşallah sonu güzel biter :Saruboceq:
fadiğim geçmiş olsun buara terslikler üstüste geliyor sana yaa hay Allah :çok üzgünüm: çok mu sıkıntı yaptın :teselli: her şey yoluna girsin inşallah en kısa zamanda:Saruboceq:

cok sagol canım bana bol bol dua edın yarına kadar daha sabretmelıyım ama ınanın su an kosup yaptırmak ıstıyorum yerımde duramıyorum ınsallah bu heyecanım yarın son bulmaz
canım yarın güzel haberini bekliyoruz....inşalalh pozitif olur....

canım üzülme hayırlısı olsun....sen çalışmalara devam et....

canım ya ...çok üzüldüm...çok çok geçmiş olsun....
inşallah bebişlerin seninledir....

merhaba kızlar ,nevrom benim asutay...
bugün genartta tüp bebek için tedaviye başladık. bakalım sevinebilenlerddee olacakmıyım?
canım hayırlı olsun....inşallah güzel sonuç alırsınız.....

kızlar yarın hastaneye gidecez bize de dua edın olurmu bakalım ne yapmaya karar verecez eşim sperm tahlılı vercek umarım degerler yükselmiştirr
canım inşallah herşey güzel olur....

inşallah canım...allah yardımcın olsun.....

geçmiş olsun canım bazen takmasak takmıyoruz desekte ufak takıntılarımız oluyor belki sitres belki düşünceli olmak etkileyebilir ama neşeyli günler bizi bekliyor bu günlerde geçicek canıma.s

:
fadiğim geçmiş olsun buara terslikler üstüste geliyor sana yaa hay Allah :çok üzgünüm: çok mu sıkıntı yaptın :teselli: her şey yoluna girsin inşallah en kısa zamanda:Saruboceq:
çok sağolun canalra.s. şu an değilde bir ara evet sıkılmıştım...ama o kadar çok değil...ben herşeyi çok kafaya takan biriyim...ama neler atlattım...onlar adetimi bozmadıda bu biraz canımın sıklılması mi bozdu:sm_confused: hayırlısı olsun....bakalım şimdilik hormon testini bekliyorum....

hejacım inşallah ikizlerin olurŞeniz

smhsmh canım hasta olmana çok sevindim:lepi:

beter canım geçmiş olsun benim kardeşimde 1 hafta ücretsiz izine ayırmışlardı...allah zorda kalmışlara yardım etsin...bu kış günü ne yaparlar:çok üzgünüm:

canlar ben geçmiş yeni bitirdimkafamçokkarıştı çok uykum varmirmirmirmir

herkese iyi gecelera.s.

slm, arkadaslar, nasilsiniz?
ben geçmisi okuyamiyorum ama asinin msjini bu sayfada gordum canim sana çok gecmis olsun,
ben hiperstimilasyonun esiginden dondum, o bile yetti, insallah daha iyi olursun....

beni merak edenlere kisaca durumu ozetleyim
dun saat 10.55'te transferim gerçeklesti, embriyolog dondurulmus embriyolarimin çok iyi oldugunu ve pazartesi uyandirma isleminden çok basariyla uyandiklarini ve hemen kaldiklari yerden gelismeye hizla devam ettiklerini soyledi.
iki tane bebisim var su an benimle ve insallah tutunurlar.test tarihim 10 subat(geçen sene 13subatta hamile oldugu ogrenmistim)
kizlar sizleri korkutmak istemem ama 4 asilama ve 3tup bebekten sonra ilk defa dun canim çok yandi, spekulom canimi yakti bu yuzden kastim kendimi ben kastikça rahim agzi arkaya kaydi bu yuzden sekulomla birlikte birde pensle rahim agzi açik tutuldu, bugun agrilarim biraz hafifledi ama olsun yeterki bebislerim tutunsun onlar için herseye katlanirim..
hepinizi çok ozledim, kendinize bebisleriniz için iyi bakin...

optum

ay canım beni bazeb sitres istemesekte işte acı çekmemize neden oluyor geçmiş olsun ve bebklerinin seninle kalması dileğiyle canım :CüvCüv:

Günaydın kızlarrrr hihoyyyt
hadi kalkın ama yinemi uyuyosunuz :mymeka:
Bugününüz dününüzden daha güzel olsun inşalllah kaydirigubbakcemile2
Bebiş haberleri alalım inşallah :ecrin_bebek:
dlkhsyn güzel haberlerini verir inşallah :Saruboceq:

Asi cim canım ya o kadar ağrı çektimki tüp bebek ve hamileliğimö boyunca anlatamam seni çok iyi anşıyorum :1no2:
Geçmiş olsunnn

Öptüm sizi kk nın gülleri Şeniz

Canlarım günaydınnnnlarrrrrr hihoyyyt Dün öğleden beri uğrayamadım. Hemen geçmişi okumata gidiyorum. İki gündür de listeleri güncelleyemiyorum. Hepsini ayarlayıp hemen işyerindeki işlere dönmem gerekli. İki gündür sabah taksiyle geliyoruz. Servisi kaçırıyoruz. O verilen işi geç saatlere kadar yapmaktan vücudumuz iflas etti. -tatlicadiarzu- Daha iki hafta sürecek. Takatimiz kalmadı. :bbo: Şu an ellerim titriyor resmen yorgunluktan , yazmakta bile zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun. :Saruboceq:

Haberlere göz atalım bakalım neler neler olmuş ben yokken.

kızlarr günaydın nasılsınız asicim çok geçmiş olsun bitanem zeynep seninde bebişin hayırlı olsun çok sevindim cnm :CüvCüv:

nevommmm harıka haberlerr varr zeynommm hamişşş HAMİŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey:

gunaydın sekerler 1 saat sonra felan gıdıcem test ıcın cook heyecanlıyım 11,97 lık degerden sonra bugun 3, gunum bu degerı 3 le mı carpmam gerekıyo

gunaydın sekerler 1 saat sonra felan gıdıcem test ıcın cook heyecanlıyım 11,97 lık degerden sonra bugun 3, gunum bu degerı 3 le mı carpmam gerekıyo

cnm hadi güzel haberler bekliyoruz,testteki değerlere göre bakıcaksın cnm sonuç kağıdında çıkan dğerlere karşılık kaç haftalık olduğu yazar

canım transferin hayırlı olsun. bebişlerin seninle şu an. inşallah sımsıkı tutunacaklar. 4 aşılama ve 3 tüp bebek yaptırdın öylemi canım. demekki o zamanlar daha zamanı gelmemişti. ama inşallah bu son olur canım benim. bol bol dinlen arada haber ver kendini özletme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…